גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

כבר ידוע שסמסונג תכריז על ה-S6 ו-HTC את ה-M9 בכנס ה-MWC שיערך בתחילת מרץ בברצלונה. שאלתי היא האם בעקבות ההכרזה צפויה ירידת מחירים בחו"ל (מזמין מאמאזון אירופה)על כלל דגמי הדגל הנוכחיים או שזה קורה רק בזמן ההשקה? אני שוקל להזמין למשל Note4 (הרי -Note5 בטח יוכרז רק איזור ספטמבר) ותוהה אם לכנס יש השפעה על המחירים וכדאי לחכות שבועיים, או כבר להזמין וזהו. - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: ) - 

- 2 תגובות
- 970 צפיות

- 

- 

אהלן, עשיתי לפני יומיים נטסטיק של סלקום, אבל פה זה אומר שאני צריך לבטל גלישת DATA באחד המכשירים, HD2 או הנטסטיק. עכשיו השאלה המרכזית שלי היא האם לבטל את ה HD2 שלא ישמש יותר כמודם, או לבטל את הנטסטיק של סלקום ולגלוש באינטרנט דרך ה HD2 גם כמודם וגם כמכשיר רגיל... אני קצת תקוע, ויש לי יומיים להחזיר את המכשיר, מה אתם ממליצים? אין סכנה להשתמש בטלפון כמודם לגלישה באינטרנט דרך המחשב הנייד? או שעדיף שלא? - 

- 6 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

- 

שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה! - 

- 4 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים.. - 

- 0 תגובות
- 818 צפיות

- 

- 

בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא.. - 

- 8 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה - 

- 2 תגובות
- 623 צפיות

- 

- 

האם בעוד חודשיים נראה את סוני משיקה סוף סוף ממשיכי דרך אמיתים וראויים עבור ה-Xperia Z3 וה-Xperia Z3 Compact? ליחשושים עדכניים ברחבי הרשת טוענים שזה הוא המצב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-xperia-z-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/ - 

- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה - 

- 2 תגובות
- 954 צפיות

- 

- 

שלום כולם, הגיע הזמן לשדרג את הסמסנונג הישן שיש לי כבר 6 שנים (כן ההיתי קמצן), אז תקציב, ככה עד 2500 שקל, אם אפשר בפחות גם טוב. אממ צריך מכשיר שתהיה בו מצלמה דיגטלית טובה, נגן mp3 שנשמע טוב ואיכותי, ולא מהמכשירים שסתם עושים רעש וצלצולים והורסים כול שיר, שהיה בו ספייקר איכותי שדרכו היה אפשר לשמוע את ה mp3 בצורה טובה וברורה, ללא רעשים מיותרים, שהיה יפה וקטן עד כמה שאפשר, שהיה ניתן להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים של 2-4 גיגה, שהיה בו גישה לאינטרנט, אני לא ממש לא מבין בזה, אבל ראיתי למשל ב v3x וב k800i אפשר ממש לגלוש ל ynet. ממש כמו דפדפן רגיל במחשב. שהיה ניתן להתקין עליו כול מיני שטיות, addons וכאלה. עכשיו מהן ההמלצות חשבתי על k800i הוא נראה מתאים, אבל הבנתי שהוא כבר מתיישן ו… - 

- 4 תגובות
- 990 צפיות

- 

- 

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברצוני לעניין אתכם במשחק חדש ומגניב בשם Rush Samurai! זהירות משחק ממכר. המטרה של המשחק מאוד פשוטה והיא להתחמק מהקירות שזזים אלייך בקצב מטורף שרק עולה ונהיה יותר יותר מהיר עם הזמן! המשחק משולב עם מוזיקה מגניבה וקצבית סרטון של המשחק : https://youtu.be/Sgo88NLouq0 הורדה: https://itunes.apple.com/us/app/id1020813520?mt=8 זמינה כרגע לאייפון. לא ידוע מתי יצא לאנדרואיד אבל מחכים - 

- 1 תגובה
- 1.9k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לשים בפלאפון שלי(nokia 3100)טפטים ורינגטונים... והאם יש אפשרות לערכות נושא?(themes) והאם יש פשרות להעלות תמונה משלי ולשלוח לפלאפון? אני יודע שזה עולה כסף ואני מוכן לשלם... תביאו בקשה קישור לאתר שתומך בפלאפונים בארץ תודה רבה מראש!!! - 

- 0 תגובות
- 669 צפיות

- 

- 

עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש… - 

- 11 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה - 

- 4 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום וברכה, חלק מההודעות שאני מקבל זה בסימנים לא ברורים (שכבייכול אמורים להיות מספרים), ולמשל שאני שולח הודעות חברים מקבלים את זה בג'יבריש. האם אני יכול להחזיר ל-KSP את הפלאפון? זה חלק מהאחריות? נ.ב. יש לי את ה-Galaxy Y. - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, לאמא שלי יש מכשיר סוני אריקסון W660 שנקנה בסלקום. לאחר המעבר לגולן טלקום גיליתי שהמכשיר נעול ע"י סלקום לכרטיסי סים של סלקום בלבד. הגעתי אליהם היום למרכז ליד קניון הזהב, בראשל"צ, והתיישבתי מול הנציגה ספיר. ביקשתי ממנה שתפתח את המכשיר עבור כרטיסי סים אחרים. הלכה. חזרה. סליחה אבל אני לא יכולה לעשות את זה. למה? כי המכשיר ישן וסלקום לא תומכת בו. זה מכשיר שאתם מכרתם לי ומראש כבלתם אותי. עכשיו, כשאני בחברה אחרת אני רוצה להשתמש בטלפון שאני -שילמתי- מהכסף -שלי- אתם לא מוכנים לשחרר אותו? אין את האפשרות, כי הקוד שגוי. קוד שגוי? זאת בעיה שלכם שהקוד ששמתם שגוי. לא, זה סוני אריקסון שמה. ואתם מכרתם. אבל עדיין אני לא יכולה לפתוח את זה. אוקיי, אז תביאי לי מכשיר אחר. אני לא יכולה להב… - 

- 80 תגובות
- 13.2k צפיות

- 

- 

ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני … - 

- 4 תגובות
- 754 צפיות

- 

- 

אכזבה - חזרו מבלגיה, ואין אייפון (אזל בכל חנות בה המשפחה בקרה) ועכשיו אני עדיין בחיפושים אחרי פלאפון חדש! מצאתי את המכשיר הבא: Acer Liquid A מדובר במכשיר סביר במחיר של כ-1900 שח עם משלוח מ-clove מסתבר שאפילו יש לו שדרוג ל-FroYo http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/317448/leak-liquid-froyo-rom/ מה דעתכם? - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה... - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 . - 

- 0 תגובות
- 934 צפיות

- 

- 

לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב? - 

- 4 תגובות
- 769 צפיות

- 

- 

היי, למכר שלי היה iAudio f2 אבל הוא יצא מכלל שימוש (המסך שלו נדפק, אם מישהו יודע אם ואיפה אפשר להחליף לו מסך - אני גם אשמח לדעת) הוא השתמש בו בעיקר \ רק להקלטות (הוא עורך וידאו במקצועו והנגן הקטן והנייד הזה היה לו לעזר רב בהקלטות באירועים לצורך העניין) - לא מצאתי ב ebay את ה F2 ולא את המקביל העכשווי שלו (אאל"ט) iaudio i7 בארץ בזאפ מצאתי רק בחנות אחת iAudio i7 4GB במחיר של כ-500 ש"ח. אני מחפש אלטרנטיבה זולה יותר - פחות בכיוון של נגן, יותר בכיוון של טייפ מנהלים שמקליט הקלטות איכותיות ויש לו כניסת line in שאפשר להקליט ממנה. אשמח להמלצות ממי שמכיר משהו כזה. תודה, - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

.thumb.jpeg.33646da84bd00116471a10e73e6978f8.jpeg)