גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש אנדרואיד זול יחסית, עד בערך 1000 שקל לאחותי הקטנה. חשבתי על כמה מכשירים של htc, לג'נד, ווילדפייר וויילדפייר S. מה אתם חושבים עליהם? יש עוד, אולי של סמסונג ששווים להם? ואיזה מבניהם עדיף..? ההבדל בין wildfire ל-S מורגש, קיים בכלל..? מה אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום אני רגע לפני שדרוג המכשיר שלי לאייפון אך לא יודע היכן עדיף לקנות אותו שייצא הכי משתלם והכי זול. ישנם מספר אפשרויות שביררתי אני אציג לכם אותם ואת היתרונות והחסרונות שלהם: אפשרות ראשונה-לקנות את המכשיר בחבילה עם מסלול מחברת הסלולר הבעיה היא שכרגע הם מוכרים רק את גרסת ה8GB ולא את ה16GB ו8 לא מספיק לי. אפשרות שניה-לקנות את המכשיר מחברה פרטית זה עולה בערך כ3000 שקל ואם מחלקים את זה ל36 חודש זה בערך 70 שקל, אפשר להביא את הקבלה לחברת הסלולר ולקבל זיכוי על המכשיר. אפשרות שלישית-לקנות את המכשיר מחו"ל שזה יוצא הכי זול-בערך כ1800 שקל. עכשיו לכל אפשרות יש את היתרונות והחסרונות... אפשרות ראשונה זה יוצא יקר מאוד כי חברות הסלולר מוכרות את המכשיר במחיר מפציץ של 4000 …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בחברת פלאפון במסלול חיילים. אני משלם לפי דקות ובערך 50 ש"ח על חבילת אינטרנט ככה שכל חודש אני משלם בין 80 ל 100 ש"ח כי המכשיר הסלולרי לא נקנה דרכם. אז יש לי N86, ולפני הגיוס אני רוצה להחליף לסמארטפון. עכשיו ביררתי עם נציגה של פלאפון ומציעים לי לשלם 200 ש"ח בחודש אחרי החזר על הגלאקסי 2 בשנה הראשונה, ושנתיים שלוש אחרי זה עלה 220 ואם אני רוצה ביטוח אני יכול לבטח מתי שאני רוצה אפילו שהמכשיר תקול ב 50 ש"ח בחודש ואני מתחייב לביטוח לשנה. אם אני קונה דרך חנות פרטית אז המכשיר עולה לי 2500 ש"ח (5040 בפלאפון) ואני יכול לקבל החזר אם אני מגיע לסכום של 250 ש"ח בחודש שאת זה אפשר דרך המסלול והחבילת גלישה ככה שיוצא כל חודש 130 ש"ח לפלאפון אבל אין אפשרות לבטח ואני משלם ל…
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה. כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי. בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)? תודה. עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בקרוב סמארטפון וחשבתי כמובן על 2 הדגמים הנל. מה אתם אומרים מה עדיף? אני נוטה יותר לכיוון ה RAZR, אני מאוד אוהב את איכות הבנייה שלו (קוולר!) ונראה לי גם הסוללה שלו תחזיק יותר (לא יודע איך הסוללה של הנקסוס תחזיק מסך 4.65). אז מה אתם חושבים? אגב אני מתכנן להזמין מCLOVE. יש אתרים נוספים שאפשר להזמין משם?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-