גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיון נסיוני פרי עטי, שאמור לעסוק (אם רק תמלאו אותו בתוכן) בכל הרומים החדשים שיוצאים,התעסקות איתם,שינויים,עזרה בבעיות כאלו ואחרות,צריבות,שדרוגים ועדכונים ובעצם כל מה שעולה על רוחכם ומקלדתכם בנושא ROM כזה או אחר לאנדרואיד. אם תהיה הענות והדיון יצבור תאוצה - אשמח לצרף אותו לסטיקי המכובד שלנו. תהנו.
-
- 73 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר. מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...) אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש סמארטפון זול בשביל אחותי הקטנה, למשחקים בסיסיים.. מצאתי באיביי את ה-HTC Dream במחיר של 115$ http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-DREAM-GOOGLE-G1-ANDRIOD-3G-GPS-WIFI-BLK-PHONE-/170614041363?pt=Cell_Phones&hash=item27b963ab13 הביצועים שלו סבירים? אפשר להתקין עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שצויין בכותרת השאלה,אני מתלבט בין שני המכשירים. כמובן שבראש ובראשונה אני רוצה לקרוא ספרים, שרובם יהיה ב-PDF וגם ב-DJVU. אז עדיף שתהיה אופציה לקרוא פורמטים אלה ישירות, בלי המרה. כמו שאני מבין,בטאבלטים אין בעיה עם זה,מספיק רק להתקין תוכנת קריאה שתומכת בזה (זה נכון או לא?). לגבי קוראי ספרים,כמדומני,רק אצל POCKETBOOK יש את התמיכה של שני הפורמטים. אז השאלה היא כזאת. האם יותר כדאי לקנות קורא ספרים הנ"ל,או שמא לקנות טאבלט? ואם טאבלט, אז מאיזה דגם? ומה עוד חשוב לציין, לדעתכם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן על ה SG2, אבל סנכרון עם OUTLOOK קריטי בשבילי והבינותי שיש לא מעט בעיות עם הסמסונג KIES. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי avm ב-win7 64bit והוספתי מכשיר וירטואלי (android 4.0). ההפעלה של המכשיר פועלת כמו שצריך, אבל כשאני מכבה אותו, הוא תקוע שעות על המסך של shutting down ולא זז משם, ומכריח אותי לסגור אותו ידנית (ctrl+alt+del וכדומה). זה בין השאר, מונע ממני מלהריץ אפליקציות שכתבתי ב-eclipse. ברגע שאני מנסה להריץ, המכשיר עולה ישר על המסך בו סגרתי אותו, כלומר על ה-shutting down... רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש שרשור על תוכנות אבל אני גם מחפש משחקים מומלצים מה אתם חושבים? אולי קיים ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כיצד אוכל לפתוח מכשיר iPhone 4 פרוץ שנרכש באורנג' לחברת סלקום? מסלקום נמסר לי כי על פרטנר חובה לפתוח לי את המכשיר. אורנג' טוענים ואילו סלקום טוענים. בנתיים התוצאה שאני עם Sim וקו של סלקום ומכשיר שפתוח לאורנג' בלבד. כיצד אוכל להתגבר על הבעיה? ישנו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מבין איך המחירים זולים בצורה כ"כ משמעותית פה: http://www.amazon.com/gp/product/B004HFS6Z0/ref=famstripe_kk לעומת בארץ: http://www.kindle.co.il/?page_id=64 אם חבר יכול להביא לי את זה מארה"ב בדרך חזרה למשל.. יש הבדל בין המוצרים עצמם? בין שני הלינקים תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-