גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי בטרייה מקורית שקניתי לgalaxy s2 שכתוב עלייה "near filed communication" ... על המקורית לא היה כתוב המכשיר לא מזהה nfc . ראיתי גרסה קוראנית באנגלית של gingerbread באינטרנט שמכילה בתפריטים תחת network ... תפריט nfc קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112532 כמו כן ראיתי שהשבב בנקסוס נמצא על הבטרייה (אני מקווה שזה נכון) . http://www.talkandroid.com/77193-nfc-installed-in-galaxy-nexus-battery-secure-tokens-may-cause-nfc-issues/#.TuThs7Ik6dA האם הרום שלי לא תומך לפי דעתכם ? דרך אגב קיים nfc על microsd, קישור : http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide כמו כן, לגבי usb otg אולי מיש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס לארה"ב, וחשבתי להתחדש בקורא ספרים אלקטרוני. חשבתי על טבלט, אבל האמת שאני צופה שרוב השימוש יהיה קריאת ספרים (ו-PDFים טכנים), ולכן דווקא חי הסוללה, המשקל ונוחות הקריאה של קורא ספרים קוסם לי. אבל... אני לא מבין כלום בשוק הזה כבר שנתיים. לא כל כל יודע מה קיים ומה משתלם. הקינדל של אמזון - מה האחרון ומה הכי משתלם? הוא "פתוח"? מה החסרונות? אפשר לשים שם כל ספר/קובץ או שחייבים לקנות מאמזון? מה המתחרים האחרים, ומה הכי משתלם? אני זוכר שיש את ה-נוק ויש את הקורא ספרים של אפל. מה לגבי טבלט. אני לא מדבר על iPad אלא על קינדל פייר למשל. כמה אני "משלם" פה בחיי סוללה? אני מניח ש...הרבה. מה המחיר שלהם? יש משהו ממש משתלם פה (לקניה בארה"ב)? ו...מה לגבי עברית? אני מכיר את זה …
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/136612 למישהו יש כבר ניסיון עם הטאבלטים Novo7? מחיפוש בגוגל יש די הרבה אנשים שרכשו ומרוצים. בנוסף יש 2 סוגים - Basic ו Advanced. ה Advanced מגיע עם מעבד ARM A8 ומעבד גרפי MALI400, וע"פ המידע עוד לא קיבל 3.2 בכלל. ה Basic הוא המכשיר שמדובר בכתבה, והוא זה שישווק עם ICS בקרוב. אגב, ה Basic כבר נמכר זמן מה עם 3.2 והוא בעצם זהה. אני כבר קניתי אחד ב 140 דולר כולל משלוח
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגם המעודכן של הטלפון הסלולרי מבית אפל יופץ בישראל החל מה-16 בדצמבר על ידי כל המפעילות. מחירו עדיין אינו ידוע. http://news.walla.co.il/?w=/4021/1882955
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-