עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yakir8,

שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  3. מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by sausage,

משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by neo690,

סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. ה-iQOO Neo7 הטרי הוא דגם מבית חברת האם של Realme, Oppo ו-Vivo שבהחלט היינו רוצים לראות כאן בישראללכתבה

8. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, אחי מחר בNY, וחשבתי שיקנה לי G3, הבנתי שהדגם היחידי שכדאי לקחת זה D855 (דגם אירופאי שיעבוד בארץ). השאלה איפה לקנות? מה המחירים? האם הוא צריך לפחד ממכס וכו'? (אגיד לו לזרוק את הקופסא שיקח את המכשיר דלוק כאילו שלו). אני מניח שיהיה במקומות שכולם הולכים אליהם בניו יורק, מרכזי תיירות כאלה (לא יודע לא הייתי שם)

9. Started by lgmtk,

אז הציעו לי לאחרונה לשדרג לגמרי חינם בסלקום לכל דגם בחנות חוץ מ-3 ספציפיים (איזה 3 דגמי NOKIA N משהו...N73 ודומיו). אני מתלבט בין הנ"ל, הSOUL המושמץ בפרסומות לבין המסך מגע של סאמסונג. מצד אחד אני די רוצה את הסול, הבנתי שיש לו אחלה ממשק, הכפתורי מגע ממש נחמדים והבנתי שיש לו אחלה מצלמה (5MP!) וזמן סוללה טוב. מצד שני יש את הF480, שיש לו מסך הרבה יותר גדול (וזה ממש מושך אותי), שלא לדבר על המגע (חיסרון: הממש איטי!), עם דיבורית (מה שהבנתי שאין בSOUL) והכי טוב, ראיתי כבר שהוא מציג אתרי אינטרנט בפורמט HTML, בניגוד לפורמט מותאם לפלאפונים ...וגם 5MP במצלמה. אז שאלה שיותר חשובה - למי יש את אחד מהם? ומה אתם חושבים עליו? עוד יותר טוב אם מישהו פה התנסה בשניהם ויש לו דיעה? אני באמ…

10. שלום, אני חושב לקנות באופן פרטי (אזי, לא דרך חברת הסלולר) אחד מן המכשירים הבאים: Nokia E52\E75\E72 או Blackberry Curve 8900. מחירם נע בין 1400 ל E52 ועד ל 1800-1900 לכל השאר. חשבתי על האפשרות להזמינם מחו"ל, לדוגמה, דרך EBAY. האם מישהו מכיר את העניין, ביצע אותו, וחסך כסף מדרך פעולה זו? כמו כן, חשובה לי התמיכה בעברית במכשיר. אומנם תפריטים באנגלית ממש לא מפריעים לי, אך אני לא מוכן לוותר על האפשרות לשלוח הודעות SMS בעברית. אני מניח שבשביל זה צריך גם ל"חרוט" (אם זוהי המילה הנכונה לכך) עברית על המקשים. כיצד אוכל לאפשר עברית במכשיר, עם כל הפעולות הדרושות לכך, וכמה זה אמור לעלות? אשמח להמלצות, הערות וכן הלאה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Qrex,

שווה לקנות את הפלאפון הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21533 מה דעתכם?

• 42 תגובות
    • 25.4k צפיות
  12. Started by RONIABRAHAM,

שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. גוגל מכריזה על הגעתו של עדכון הלוליפופ לסמארטפונים מדגם נקסוס 4 ונקסוס 5 ולטאבלטים מדגם נקסוס 7 (החדש והישן) ונקסוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

יש לי LG G2 והציעו לי החלפה על אייפון 5S ויוסיפו לי 200 שקל אבל הבעיה שנשפך עליו מים והטאץ' למעלה לא עובד אצלו.. שווה?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by CRT,

יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב. לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות. חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי. עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת. מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר …

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

בעקרון אני מרוצה, מה שמפריע לי זה המצלמה שלו. מצד שני אני מתגייס עוד חודשיים.. אז כנראה שאם לא אחליף עכשיו אז המכשיר ישרת אותי לכמה שנים טובות. מה דעתכם?

20. היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ziv0798,

יש שני נגנים שאני ממש בהתלבטות איזה לקנות: 1. יש את הSamsung P2 שעולה 576 ש"ח בקרביץ (גרסת ה2GB ).. 2. ויש את ה Iaudio/cowon D2 שעולה 579 ש"ח בבאג (גם כן גרסת ה2GB)... אני רוצה לקבל המלצות לגבי שני הנגנים, תודה!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ANKER? מה להזמין? דגם ספציפי. (לא יקר ולא זול. משהו באמצע.) תודה

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by Gal reviews,

העולם של סמארטפוני האנדרואיד Doogee, יצרנית הטלפונים החכמים הסינית, ידועה באיכות שלה, במחיר סביר ובפלאפונים חזקים מאוד. החברה הצליחה במהירות לקבל בסיס משתמשים עקבי אפילו יותר משובח משוק הסמארטפונים בבריטניה ובארה"ב. אחד הטלפונים החכמים החזקים ביותר שלהם הוא בהחלט הטלפון החכם החדש שלהם, Pro Doogee F3. בעל מסך 5 אינץ' , 8 ליבות עוצמתיות שפועל על הגרסה האחרונה של אנדרואיד 5.1. רק 159 $, ויהיה לך סמארטפון גדול שיספק את הצרכים שלך בכל דרך אפשרית. כעת נציג בפניכם את התכונות, המפרטים והסיבות למה זה הוא אחד מהטלפונים החכמים הסיניים החדשים הטובים ביותר בשוק כרגע. תכונות ומפרט טכני העיצוב של Pro Doogee F3 הוא מרהיב. עם שולי קריסטל, קווים מעודנים וקומפקטיים ועיצוב אלגנטי, הפלאפ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Gil28,

בזק הודיעה היום כי תשיק (ביום שני) אפליקציה לאייפון המציע שירות VOIP שנותן לך לחייג לכל יעד כאילו השתמשת בקו הבזק של הבית. יהיה מצויין לכולם ולנוסעים לחו"ל בפרט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3930334,00.html

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.