גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה? - 

- 1 תגובה
- 842 צפיות

- 

- 

אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא? - 

- 2 תגובות
- 785 צפיות

- 

- 

מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו? - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

מה ההבדל בין מכשיר LG G3 Beat למכשיר LG G3-16GB? תודה, - 

- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אהלן, אני לא משתמש הרבה בטלפון, והשימושים בסיסיים, בעיקר whatsapp, מיילים, גלישה מידי פעם, קריאת ספרים אלקטרונים, מוזיקה ומצלמה. עד אתמול היה לי גלקסי 1 (!), היה גרוטאה אבל הצליח לסחוב. אתמול איבדתי אותו (וחבל שלא יכולתי לראות את הפרצוף של מי שחשב שהוא מצא סמארטפון ואז הבין על איזו גרוטאה הוא נפל..). אני מחפש משהו זול, פחות מאלף ש"ח, שיחליף אותו. יש הרבה זולים אז אני מחפש את זה מביניהם שיתן הכי הרבה תמורה לכסף וישרוד הכי הרבה זמן. תודה. - 

- 30 תגובות
- 12.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה? - 

- 0 תגובות
- 686 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי חדר שאין בו קליטה בכלל. אין wifi באיזור שניתן לשבת עליו אין קו טלפון וגם לא ניתן יהיה לשים קו טלפון. אין חלונות בחדר, אבל יש חור בקוטר ,"8. אני צריך להגביר את האות בחדר כי נמאס לי לצאת כל פעם החוצה. אשמח לכל עזרה, הכוונה כי אני ממש לא יודע מה לחפש. האם גם על נושא התדרים צריך להתחשב, כי אם כן אני מחפש משהו שמתאים לכולם. תודה מראש כי טיפ מאיפה להתחיל יתקבל בברכה - 

- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers

- 

- 

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP. - 

- 7 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה … - 

- 0 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 630 צפיות

- 

- 

סוני קיוותה כי המתאם כפול הראשים שלה יספק את כל אלו שמתגעגעים למחבר אוזניות אנלוגי בסמארטפון שלהם, אך האותיות הקטנות חושפות את המגבלות לכתבה - 

- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers

- 

- 

טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה - 

- 2 תגובות
- 809 צפיות

- 

- 

יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי. - 

- 3 תגובות
- 641 צפיות

- 

- 

[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1806132 - 

- 25 תגובות
- 6.3k צפיות

- 

- 

המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה - 

- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני לא מצליח להשתמש בו בנקסוס 4 שלי האם יש תחליף אחר להאזין למוזיקה בענן (ללא וידאו)? תודה רבה - 

- 24 תגובות
- 5.9k צפיות

- 

- 

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 493 צפיות

- 

- 

אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה - 

- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower

- 

- 

במהלך שיטוטי ברשת נתקלתי באפליקציה מאד מענינת, שטוענת שהיא מסוגלת להציג מספר שונה במקום המספר שלי בצג של מקבל השיחה, דבר שיכול להיות מועיל בשבילי (לפעמים זה יכול להיות מאד נוח להתקשר מהבית ושיוצג שהתקשרתי ממקום העבודה.) זה האתר שלהם https://www.spoofcard.com/ הבעיה שזה לא נשמע לי ממש אפשרי טכנולוגית, וגם אחרי שיטוט בגוגל לא הצלחתי למצוא מספיק התיחסיות שיאשרו לי שאכן מדובר במשהו רציני. אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא, או לחילופין להפנות אותי למקור מידע רציני בנושא, אני מאד אשמח. תודה רבה! - 

- 0 תגובות
- 970 צפיות

- 

- 

מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים - 

- 0 תגובות
- 704 צפיות

- 

- 

אהלן, בדקתי בחנויות מסויימות את האופציה לרכוש את ה LG G2 ,וכל חנות מבלבלת תמוח עם האחריות שהיא מקנה לרוכש יחד עם הטלפון. יש כל מני סוגי אחריות שאינני מבין גדול ואשמח אם תעזרו לי להבדיל ביניהם: 1.אחריות על יבואן רשמי. 2.אחריות של יבואן מורשה. 3.אחריות. ( החנות מפרסמת פשוט שיש שנה אחריות\שנתיים אחריות). שווה להוסיף כסף ולקנות יחד עם אחריות יותר "טובה"? שווה להוסיף כסף כדי לקבל שנתיים אחריות? או שזה לא משנה והכל חרטא? - 

- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower

- 

- 

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים - 

- 1 תגובה
- 734 צפיות

- 

- 

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות. - 

- 0 תגובות
- 733 צפיות

-