עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Access Denied,

http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה

3. שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה

4. Xiaomi ממשיכה את הרחבת ההיצע במותג הצעיר שלה, בסיוע משבבי הביניים המחוזקים של Mediatekלכתבה

5. הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה

6. Started by Ymac,

היי, אבא קיבל מהעבודה את ה-S7 והוא רוצה לנצל את פיצ׳ר הטעינה האלחוטית. הובא לתשומת לבי שהגלקסי 7 (יחד עם הנוט 5 והאס 6 אדג׳+) תומך בטעינה אלחוטית בהספק גבוה יותר. רציתי לשאול, מה ההספק של העריסה שסמסונג מוכרת? האם הוא מסתמך ומשתמש במטען המקורי? (האם הוא מסוגל לקבל את המתח המשתנה שלו? Quickcharge 2.0) אני כמובן מדבר על הכניסה למטען, ברור לי שיש איבוד אנרגיה בטעינה אלחוטית. ראיתי גם כל מיני מטענים באמזון שמתיימרים לתמוך בטעינה מהירה, חלק ב-10 וואט חלק ב-13.5 וואט ועל זה של סמסונג לא מצויין הספק. יש המלצות? השגות? איפה יש מפרט של המטען של סמסונג? תודה ויום טוב Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by spitzi,

שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. סוני קיוותה כי המתאם כפול הראשים שלה יספק את כל אלו שמתגעגעים למחבר אוזניות אנלוגי בסמארטפון שלהם, אך האותיות הקטנות חושפות את המגבלות לכתבה

9. שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה

10. Started by natee,

שואל בשביל חבר, שקנה אייםד מיני 5 והטעינה איטית בשבילו. יש כמובן מטען מהיר של אפל, שמצריך גם רכישה במקביל של כבל תואם, סיפור יקר. האם יש מטען מומלץ אחר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. תיעוד מגוף תקינה סיני מבטיח לנו טכנולוגיה חדש ומעניינת מבית היצרנית הסינית - ועתה נותר רק לנסות ולנחש האם מדובר בדגם הבא במשפחת ה-Mi, בדגם חדש נוסף ממשפחת Mi Mix או במשהו שונה לגמרי לכתבה

13. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. היצרנית הסינית מאשרת כי דגם ה-GT Neo 5 שלה יהנה מספק שיא של 240 וואט לטעינה של 100 אחוזים בפחות מעשר דקות לכתבה

15. באתר GSMArena בחנו את טכנולוגיית הטעינה הייחודית של חברת Oppo - וגורמים לנו לייחל כבר עכשיו ליום שבו יכולת זו תהפוך לברירת המחדל החדשה בכל המכשירים העדכניים בשוק לכתבה

16. האם יש לטלפון מעגל שמבקר את הזרם, או שהוא פשוט מוציא מהמטען את המקסימום שהוא יכול? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by sof,

היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  18. עכשיו אחרי כה פעמים עם הסנה קליפ והסוללה "החלשה" שלו הגעתי למסקנה שזה קשה לי כל פעם לבוא ולטעון את הנגן אחרי שבוע וזה מעצבן ואני אומר, אולי אני אטען את הנגן בכיתה? אבל אין מחשב! מה שחשבתי זה- נקח את המטען של מוטורולה שמטעין דרך שקע של מיני USB כמו במרבית הנגנים כיום וזה יכול לפתור לי את הבעיה. סך הכל המטען נותן 5 Vכמו כל שקע USB ולא צריכות להיות בעיות כלשהם למיטב ידיעתי, אבל אז נזכרתי שבעבר קראתי מספר רב של פעמים על כך שהנגנים של קראייטיב בעייתים בטעינה והם חייבים מטען מקורי של קראייטיב למרות שאפשר עם המטען של ה-PSP להטין אותם אבל זה מקצר את תוחלת החיים שלהם. השאלה היא אם אני אשתמש במטען של מוטורולה, זה לא יקצר את זמן הסוללה לזמן הארוך? הרבה תודה רבה והשאלה גם נשאלת בכ…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  19. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הסמארטפון הנוסטלגי המדליק עם המסך הגמיש זוכה להמשכיות עם מעט מאוד שינויים משמעותיים לנוסחהלכתבה

21. סמארטפון ה-Realme X50 Pro 5G יציע החל משבוע הבא את שבב העיבוד המודרני המוביל של קוואלקום, טעינה מהירה במיוחד ועוד בונוסים - במחיר התחלתי של 2,700 שקליםלכתבה

22. Started by מגדל,

שלום, קניתי אוזניות K414P לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה מהם אבל עכשיו עבדתי קצת והרווחתי ככסף ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אז חשבתי אני יעשה עם באג טרייד אין - K414P בשביל K518DJ ואני אוסיף עוד כסף. אתם חושבים שזה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iakovl,

*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  24. אחרי סמסונג, LG, שיאומי וגם אפל - נראה שמסכים מלבניים עם שוליים מופחתים עומדים להפוך לטרנד החם החדש אצל כל היצרניות לכתבה

25. Started by IG,

שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.