גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך עובדות אפליקציות שמודדות דופק לב?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין את הגרסת ניחומים שפורסמה עליה כתבה כאן באתר.. בזמן ההתקנה קיבלתי פייל שלאחריו כלום לא קרה.. בלאת סגרתי את האודין, ניתקתי את הכבל יואסבי הוצאתי את הסוללה והחזרתי חזרה. כשעמדתי להדליק קיבלתי על המסך ציור קטן של טלפון עם נקודות מקווקות למחשב וסימן קריאה בתוך משולש ביניהם אך בכל זאת הצלחתי להיכנס לDOWNLOAD MODE שוב. לאחר שניסיתי את הפעולה בשנית קרתה שגיאה שוב אך הפעם אחרי הוצאה של הסוללה הטלפון לא נדלק יותר ולא הראה סימני חיים... יש משהו לעשות איתו? דרך להצילו? ובנוסף יש לי אחריות של סלקום, יש דרך לדעת כי הנזק נגרם ע"י התקנה של רום שלא של המפעילה?
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/ אם זה אמיתי זה טירוף.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל, אני מתנצל אם אני מפרסם את הפוסט במקום לא נכון, לא מצאתי פורום אחר שמתאים. אני סטודנט שקורא הרבה סיכומי שיעורים וספרים על מסך המחשב הנייד שלי. לאחר קריאה ממושכת, העיניים מתחילות לצרוב ולכן אני שוקל לקנות קורא ספרים אלקטרוני (Eink בלבד) שיאפשר לי לקרוא בנוחות. הדרישות שלי: תמיכה בעברית (לא ממשק אלא הצגת עברית תקינה), הצגת קבצי PDF ו-CHM (כולל עברית). אם יש מכשיר שמסוגל גם להציג קבצי וורד ו-powerpoint זה יהיה יתרון. כל השאר הפונקציות פחות מעניינות אותי. לגבי גודל מסך, אני ממש מתלבט, על איזה גודל אתם ממליצים (המכשיר ישמש לקריאה רבה - אולי עדיף מסך גדול?)? אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שמתאים לדרישות שלי (ומן הסתם אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול). אם…
-
- 8 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאחי htc touch cruise 09 עגלה עם WINDOWS MOBLIE ישן המכשיר לא בשימוש ככה שאין לי בעיה לעשות עליו ניסויים רציתי לנסות להתקין עליו אנדראיד..זה אפשרי? איזה רום אני צריך להוריד? ומאיפה אם אפשר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה של קבוצת הרכישה הקודמת שלנו עבור גלאקסי אס 2 החלטנו לפתוח קבוצה עבור המכשיר החדש גלאקסי אס 3. http://www.facebook.com/groups/GalaxySIII/ http://article.yedioth.co.il/default.aspx?articleid=5135 בעוד כחודשיים יוכרז המכשיר ואנו רוצים לאסוף כמה שיותר אנשים המעוניינים להצטרף לרכישה הקבוצתית. מטרת הקבוצה היא לרכוש את המכשיר במחיר מוזל ובמהירות. כלומר לפני השקת המכשיר בארץ ובמחירי חו"ל. הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת רכישה. בהצלחה לנו.
-
- 51 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
ipad 2 נקרא טאבלט נכון? ואיזה עוד טאבלטים יש? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מעוניין לחבר את הPS2 המיושן שלי (הגרסה השמנה) למסך של לפטופ (asus 1201n) ולשחק דרכו בקונסולה. חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שאני צריך מכשיר הנקרא VGA BOX. עכשיו אני לא יודע בדיוק איזה אני צריך אז באתי לפה לבקש את עזרתכם בבחירה של המוצר ואם אפשר גם הסבר קצר איך להפעיל אותו. :-X תודה רבה מראש חברים מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-