גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סוללות ANKER סבב 4 ההזמנה בוצעה, להתראות בסבב הבא אחרי [סבב 1] [סבב 2 ] [סבב 3]אני מתחיל את סבב 4 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר מחיר - מאחר ויהיו סוללות שונות המחיר יהיה משתנה וכרגיל תלוי בכמות והפעם גם בסוג הסוללה, המחיר בסבב 1 ו 2 היה 85~87 משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) אפשר לשלוח במשלוח מהיר אם מישהו רוצה (תחשבו באתר הדואר LINK) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שהם גובים על התשלום, אפשר לחשב את העמלה פה LINK זמן משלוח - מרגע ההזמנה שלי לוקח כשבועיים~שלו…
-
- 60 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני שובר כבר הרבה זמן את הראש אם ללכת לקורס קצר(חצי שנה-8 חודשים) של טכנאות סלולר ללא חתימה ממשרד התמ"ת..אני שומע מאנשים שלא כדאי בגלל חוסר ביקוש עבודה וגם שומע בדיוק ההיפך מאחרים, אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה המלצות הערות וכ'ו לגבי השתלבות בשוק העבודה..
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי חדיש(פנסוניק כמובן,עם שלוחות) שכוללת תכונת קישוריות Bluetooth מובנת. הדגמים האלו אינם מיובאים עדיין לארץ(כרגיל..). מצורף לינק למכשיר המדובר: http://www.ebay.com/itm/Panasonic-KX-TG ... 5d3298b542 יש לי מספר כמה שאלות לפני שאני מבצע את הרכישה: 1.כמה מכס אני אמור לשלם על טלפון אלחוטי ? האם בנוסף גם 16% מע"מ? האם המיסוי כולל את מחיר המשלוח? האם קיים תשלום נוסף מעבר לזה לדואר ישראל? אם נניח מחיר המוצר הוא 116 דולר ומשלוחה 50 דולר-מה סה"כ המיסים שאני אמור לשלם על המוצר עד פתח הבית? 2.תסלחו לי על הבורות-האם כיום יש בעייה לייבא לארץ טלפון אלחוטי 1.9GHz ? 3.מדובר על אריזה דיי גדולה של המוצר,ובכל זאת,אם אני אנסה את מזלי בכך שבמכס "יפספסו" את …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
פרטים ניתן לראות כאן - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544111 אין עברית מלאה (ממשק), יש תמיכת RTL ופונטים, צריך להתקין מקלדת עברית לבד. נראה שעברית מלאה תהיה רק בגרסאות המתורגמות או מסאני. לא ברור לי אם המערכת הגיעה עם עברית מגוגל וסמסונג הסירה אותה, או שגוגל בחרו לא להכניס במערכת הרשמית ממשק מלא בעברית.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, המכשיר הנ"ל נקנה דרך חברת פלאפון, מחובר לסים דור 3, כמובן אפשר לגלוש DATA ואפשר לשלוח הודעות SMS אבל רק דבר אחד שלא הבנתי, נאמר לי שהמכשיר הנ"ל מסוגל לבצע שיחות. מדוע אין חיגן? כשאני נכנס לאיש קשר, אני יכול רק לשלוח לו SMS, איך זה? האם בכלל אפשר לבצע שיחות טלפון דרכו או שמדובר ב "שיחות" דרך SKYPE וכו'... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו קנה את המכשיר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? חושב לקנות אותו לחברה בתור אנדרואיד ראשון, הוא זול ודי בסיסי, אבל אמור להספיק לה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
להשתמש בסמארטפון בשביל מוסיקה זה כמו להרוג יתוש עם פטיש 5 קילו. כל היתרונות של סמארטפון כמו מסך גדול ,מסך מגע ,הם חיסרונות כאשר מדובר בנגן מוסיקה בלבד שישמש בזמן ריצה. אני מחפש נגן \מקליט אודיו בלבד שיוכל לקבל לתוכו הרחבת זיכרון של 32 ג'יגה בייט MICRO-SD ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ,אולם עם מסך ברור ואיכותי ,רצוי מסוג OLED . חשוב לי שהנגן יהיה בעל רדיו איכותי עם אפשרות הקלטה מהרדיו ישירות לפורמט MP3. בנוסף ,אני צריך שהנגן יוכל לשמש כטייפ מנהלים איכותי. רצוי גם שתהיה כניסת LINE IN לאודיו ,לשם חיבור מיקרופון חיצוני. המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם? אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו. אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב. התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו). הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות. אופציה שנ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשירים מחודשים (refurbished), בדגש מיחוד על הגלקסי אס 2? אני חיפשתי בגוגל ליותר משעתיים ולא מצאתי שום דבר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז את Five כבר כנראה לא נראה במתכונתה המקורית מאחר ו-Hallo קנתה את הפעילות שלה. הקידומת תהיה 055-44 והתדרים יהיו הן של פלאפון והן של פרטנר, כך שבעצם לא תהיה חובה (כמו ברמי לוי) להשתמש במכשירי הדור השלישי. הם אמורים להיכנס לשוק בשבועות הקרובים, כך לפי הכתבה לפחות, ולהציע חבילות תקשורת כוללת בפחות מ-160 שקלים שאמורה לכלול (אם הבנתי נכון) שיחות, SMS'ים וגלישה בלתי מוגבלת. נחכה ונראה ונאחל להם הרבה הרבה בהצלחה. הכתבה המקורית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-