עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by oceans68,

ראיתי באייס טאבלט MULLER 7 אינץ ב 250 ש"ח. מעבד A8 + 4GB נפח. האם מספיק לילד בן 4? מהירות תגובה? זמן סוללה? עמידות? או שזה פשוט לזרוק את הכסף לפח? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  3. Started by זוהר05,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד מיוחד (קשיי התפתחות) השימוש במכשיר יהיה באופן שהוא מצלם דף במצלמה וכך יכול להגדיל אותו בקלות ולקרוא. מבקש את עזרתכם א. האם הרעיון הגיוני. ב. אם כן איזה מכשיר מומלץ, חשוב שיתמוך עברית באופן מלא. ג. תקציב פתוח ככל שידרש אבל מעונינים לשלם את המינימום הנדרש כדי לעשות את הפעולה המתוארת. (צילום והגדלה) מקווה שאני מספיק ברור, אם יש שאלות אשמח לענות. זקוק מאוד לעזרתכם. תודה מראש.

4. שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dog,

הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by david_borohov,

אהלן, אחי החייל הקרבי הצליח לשכנע את אמא לקנות לו טאבלט לימים המשעממים במוצב. כמובן שאני זה שצריך לבצע עבורו את סקר השוק - איזה טאבלט ייתן את התמורה המקסימלית לצפייה בסרטים וסדרות? אין חשיבות לאיכות המצלמה, 3G או חיבוריות מתקדמת. יש חשיבות לעמידות, איכות מסך ואפשרות לחריץ הרחבה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, give or take. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hadarelk,

שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, ברשותי טאבלט ישן, שנרכש ב 2011. מדובר באסוס טראנספורמר הראשון, עם אנדרויד 4.0 כבר זמן מה שהוא מקרטע, ולא נעים לעבוד איתו. בנוסף, כבר מההתחלה כל נושא המקלדת היה מיותר כי עם אנדרויד (בייחוד גרסה ישנה) אי אפשר באמת לעבוד. כעת ברצוני לקנות חדש, עם חלונות. אני מתלבט. הדגמים מבוססי core m יקרים מאוד. מכשירים מבוססי atom x7 אין בארץ. מה שיש במחיר סביר זה רק מכשירים בסיסיים כמו lenovo miix 3 . יש או זול, או יקר, אין ביניים, המבחר דל. בשבוע הבא אני באילת ויכול לקנות בלי מע"מ. האם לקנות miix 3 בזול, עד 1500, או לחכות ? הייתי רוצה עד אמצע יולי להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם קריאת ספרים, גלישה, ועבודה otg, לא אינטנסיבית, את העבודה הכבדה אני שומר למחשב הנייח. התקציב עד 25…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. איזה טאבלט הכי מתשתלם תחת הדרישות הללו? הציאו לי [h=1]Asus MeMO Pad 10[/h]יש פה חברה עם רעיונות טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אחרי ההכרזה על MI PAD 5 ומחירו הנמוך במיוחד(אזור ה1200 ש"ח באליאקספרס לומד הנדסה, מת להחליף את המחברות בטאבלט נוח לכתיבה, פחות סיכומים ויותר כתיבת נוסחאות, שרטוט גרפים, שרטוט מעגלים חשמליים. מתלבט בין IPAD AIR, SASMSUNG TAB S7 והMI PAD 5 החדש הבנתי שהסמסונג יותר נוח לכתיבה בגלל העט סיליקון שלו, אפל זה אפל אבל מה הביקורות על השיאומי החדש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sgendelm,

ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by ariel007,

ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים

19. Started by YogiBear,

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eliom,

אני רוצה לרכוש טאבלט סיני. עם מערכת הפעלה עם תקשורת 3g windows 8 האם האיכות שלהם טובה והם לא נוטים להתקלקל.וכמה צריך לעלות טאבלט כזה.? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by asaf172,

שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. http://www.pandawill.com/freelander-pd20-great-version-gps-tablet-pc-7-inch-android-40-12ghz-1gb-ram-8gb-1080p-white-p62748.html לפני לא מעט זמן בחנתי כמה טאבלטים חדשים ויקרים של אסוס ואייסר. אבא שלי כבר הגיע לחנות, אבל לא היה להם כלום והוא לא ממש אהב את ההתנהלות ולכן לא הזמין שום דבר. קראתי את הביקורת על הטאבלט הזול כאן באתר, נראה לי שטאבלט כזה יכול לספק אותנו. מה שחשוב לנו הוא עניין הGPS וזה מוריד את אופציות הבחירה דרסטית ל2-3 לפי מה שראיתי. בחרתי טאבלט המפרט נראה פחות טוב מזה שבביקורת, רציתי לדעת עד כמה הוא גרוע, המעבד הוא A5, אבל יש יותר זיכרון פנימי מזה שבביקורת. הסוללה קצת חלשה, אבל הוא רוב הזמן גם ככה יהיה בבית או באוטו אז זה לא משנה. האם הוא יעשה את העבודה: GPS, מ…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.