עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה

3. Started by dovik,

קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by yellow acid,

כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)

5. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. דגם: TEAK TC-7120 מעבד ARM Cortex A9 1.5GHz Multi Core Android4.0 פירמטתי אותו לאחרונה, ובערך מאז הוא פשוט לא נדלק. נתקע על מסך אתחול ולא ממשיך. כשאני מחבר אותו למחשב הוא נדלק בקלות. אין עומס מיוחד, לא על הזיכרון ולא על האחסון (משתמש ב-clean master). מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by avivkah,

שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  11. Started by shikasha,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by oceans68,

ראיתי באייס טאבלט MULLER 7 אינץ ב 250 ש"ח. מעבד A8 + 4GB נפח. האם מספיק לילד בן 4? מהירות תגובה? זמן סוללה? עמידות? או שזה פשוט לזרוק את הכסף לפח? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  15. Started by זוהר05,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד מיוחד (קשיי התפתחות) השימוש במכשיר יהיה באופן שהוא מצלם דף במצלמה וכך יכול להגדיל אותו בקלות ולקרוא. מבקש את עזרתכם א. האם הרעיון הגיוני. ב. אם כן איזה מכשיר מומלץ, חשוב שיתמוך עברית באופן מלא. ג. תקציב פתוח ככל שידרש אבל מעונינים לשלם את המינימום הנדרש כדי לעשות את הפעולה המתוארת. (צילום והגדלה) מקווה שאני מספיק ברור, אם יש שאלות אשמח לענות. זקוק מאוד לעזרתכם. תודה מראש.

16. שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dog,

הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by siq,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by david_borohov,

אהלן, אחי החייל הקרבי הצליח לשכנע את אמא לקנות לו טאבלט לימים המשעממים במוצב. כמובן שאני זה שצריך לבצע עבורו את סקר השוק - איזה טאבלט ייתן את התמורה המקסימלית לצפייה בסרטים וסדרות? אין חשיבות לאיכות המצלמה, 3G או חיבוריות מתקדמת. יש חשיבות לעמידות, איכות מסך ואפשרות לחריץ הרחבה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, give or take. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. רוצה להתייעץ לגבי קניית טאבלט לבת שלי (בת שש) וגם לאשתי. השימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וסרטי יו-טיוב (לילדה) וגלישה, מתכונים + דואר לאשתי. אני מוכן להוציא עד 150 דולר (המכשיר יקנה און ליין באמזון ויאסף עוד שבועיים על ידי הורי מארה"ב). חשבתי על Fire של אמזון (גרסת 10 אינץ'). עולה 120$. וקיבל מספר המלצות (PC mag). מוחכוורת - האם יש לכם המלצות נוספות ? אלטרנטיבות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by hadarelk,

שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.