גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצד מכשירי הנקסוס השיקה גוגל גם טאבלט אנדרואיד חדש, שיוצא מגבולות המותג ומתיימר לספק יכולות מתקדמות במיוחד תודות לשבב ה-Tegra X1. מתכון מנצח או סתם ביזבוז כסף? לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-ה-pixel-c-של-גוגל-הוא-הפתעה-מרשימה-לחוב/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עם ליבה גראפית מדור ה-Kepler, כותרים איכותיים שבלעדיים לו ותג מחיר נמוך יותר, ב-NVIDIA מקווים שה-Shield K1 יוכל להיות יורש אמיתי עבור ה-Nexus 7 לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-האנדרואיד-העוצמתי-של-nvidia-עושה-קאמב/
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טאבלט איכותי מבית טוב או עוד סיני לאוסף? טאבלט ה-Mi Pad 2 בגירסת החלונות זמין לרכישה כעת עוד ועוד יצרניות מתחילות להתעניין בטאבלטים מבוססי חלונות, והמצטרפת הטרייה לעגלת הטרנד הזו היא שיאומי (Xiaomi), עם טאבלט ה-Mi Pad 2 המעניין שלה. גירסת החלונות 10 של הטאבלט התאחדה כעת עם גירסת האנדרואיד, והחלה להימכר במדינת המקור סין – וגם בחנויות הסיניות הבינלאומיות הבולטות. ה-Mi Pad 2 מציע מסך IPS בגודל 7.9 אינץ' וברזולוציה של 2,048×1,536 פיקסלים, שבב אינטל אטום x5-Z8500 מרובע ליבות מדור ה-Cherry Trail, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 64GB וגם סוללה בקיבולת 6,190mAh. ללא חיבור ייעודי למקלדת וללא כניסות USB או HDMI (פרט לכניסת Type C בודדת לטעינת הטאבלט ולחיבו…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים יצא טאבלט של חברת xoro במחיר של 299 יורו לצרכן http://www.xoro.de/xoro-pad-9718-dr-mit-dual-core-cpu-und-retina-display/ 9,7” (24,6cm) RETINA Display (2048×1536 Pixel) 2GB DRR III RAM, 16GB Flash 10.000mAh סוללה ושתי מצלמות RM Cortex-A9, 2x 1.50GHz והכל בא עם Android 4.1 Jelly Bean
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם: TEAK TC-7120 מעבד ARM Cortex A9 1.5GHz Multi Core Android4.0 פירמטתי אותו לאחרונה, ובערך מאז הוא פשוט לא נדלק. נתקע על מסך אתחול ולא ממשיך. כשאני מחבר אותו למחשב הוא נדלק בקלות. אין עומס מיוחד, לא על הזיכרון ולא על האחסון (משתמש ב-clean master). מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!
-
היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-