עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. למי יש ניסיון עם SMARTPHONE שמשמש גם כראוטר איפה אפשר לקרוא על זה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benor,

ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. * אני מניח ש-4G יספיק. * נדרש רמקול סביר וחזק ככל האפשר בתקציב. * רצוי מסך גדול וברור ככל שניתן. * יכולת ניגון וידאו היא בונוס חביב. * עדיפות למשהו קומפקטי ונוח לשימוש. * יכולת הרחבת זיכרון רצויה אך לא חובה. כרגע על הכוונת נגן MP3/MP4 Sandisk Sansa Fuze Plus 4GB ועוד שתי שאלות... * מה הדגם הזול ביותר שכולל מסך מגע קפסטיבי? * אפשר על הדרך המלצה לאוזניות עמידות וקומפקטיות במחיר זול שילכו עם הנגן? משהו בסביבות ה~100-150 ש"ח אני מניח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yuvalg,

במסגרת החיפוש לטאבלט אני בודק האם יש טאבלטים עם מסך מאט שנוח לעבוד איתו גם בחוץ בסביבה מוארת

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Kolshamen,

מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  6. אהלן ראיתי את הטאבלט הקטן הנ"ל 7 אינץ', ב 80 דולר כולל משלוח אני על סף לחיצה להזמנה, רציתי לדעת האם זה שווה? להלן הלינק http://www.ebay.com/itm/7-Zenithink-C71-Android-4-0-Capacitive-Multi-Touch-Cortex-A9-4GB-Tablet-PC-HOT-/150781246163?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DUPI.GIROS%26its%3DI%252BC%252BS%26itu%3DUCI%252BUCC%26otn%3D10%26pmod%3D230757641863%26ps%3D63%26clkid%3D7207917550206032691#ht_7327wt_1163 אני לא צריך משהו מיוחד אלא משהו קטן ונחמד שאפשר להשתמש בו בתור נגן או משהו קטן שיש ילדים בבית שלא ישגעו אותי בשביל מחשב נייד...מעבר לכך שכבר יש סמסונג טאב 10.1 וגם אייפד 2. פשוט במחיר כזה זול זה נראה להיט, גם הפעולה שלו עפ"י סרטונים ביוטוב נראה טוב. אגב, האם במ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by spz,

אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אני חושב לקנות סלולרי זול שישמש למילואים\טיולים וכו'. לחלק מהסלולרים הזולים יש שקע אוזניות רגיל, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באוזניות סטריאו רגילות בתור דיבורית? כלומר, לשמוע את השיחה דרך האוזניות ולדבר דרך המיקרופון של המכשיר עצמו. אם מישהו יכול לענות\לוודא עבורי את העניין אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jiew,

אהלן אהלן' אני סטודנט, ואני מעוניין לקנות טאבלט לצרכי לימודים. הצרכים שלי בגדול הם קודם כל שיהיה נוח לקרוא ממנו, צבעוני בהעדפה, שיעבוד בלי בעיות עם עברית, ועם סוגי הקבצים Doc,PDF,JPG. לא כל כך מעניינות אותי אפליקציות ומשחקים. תקציב הוא סדר גודל של 1500 ש"ח. אני אודה לכם על המלצות, תודות

14. Started by Zinger777,

היי, לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת. הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה. א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי. ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף? הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש. אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני? תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by blackorder,

אתמול כשחיברתי את הטלפון שלי מסוג w380i sony ericsson למחשב כדי להעביר קבצים התוכנה שלו (Sony Ericsson PC Suite 6.0) הקפיצה לי הודעה שיש עדכון לטלפון. אני לחצתי אישור לאחר שהטלפון עודכן והפעלתי אותו מחדש הוא לא קולט את הsim (של אורנג') ורושם לי insert correct SIM card . את הפלאפון קניתי לפני איזה שלושה שנים לא מהחברה (הוא היה sim free לכל הרשתות) וכבר אין לי אחריות עליו . האם יש דרך כל שהיא לתקן את זה אשמח לתשובה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zuris,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. אהלן, אני לקוח שמדבר מעל 300 ש"ח כמו שכתוב אצלם באתר, ועכשיו יצאו עם שדרוג למכשיר הנ"ל והחזר ל 36 חודשים... מה אומרים, שווה? אני בד"כ לא בעד לשדרוג דרך סלקום אבל מדובר על מכשיר מעולה ובמבצע סביר...ובתור אחד שמשלם 320 ש"ח עם חבילה גדולה, יוצא שאני בעצם לא אשלם שום דבר יותר... מומלץ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by cobmetal,

שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.

21. Started by חובב,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי חדיש(פנסוניק כמובן,עם שלוחות) שכוללת תכונת קישוריות Bluetooth מובנת. הדגמים האלו אינם מיובאים עדיין לארץ(כרגיל..). מצורף לינק למכשיר המדובר: http://www.ebay.com/itm/Panasonic-KX-TG ... 5d3298b542 יש לי מספר כמה שאלות לפני שאני מבצע את הרכישה: 1.כמה מכס אני אמור לשלם על טלפון אלחוטי ? האם בנוסף גם 16% מע"מ? האם המיסוי כולל את מחיר המשלוח? האם קיים תשלום נוסף מעבר לזה לדואר ישראל? אם נניח מחיר המוצר הוא 116 דולר ומשלוחה 50 דולר-מה סה"כ המיסים שאני אמור לשלם על המוצר עד פתח הבית? 2.תסלחו לי על הבורות-האם כיום יש בעייה לייבא לארץ טלפון אלחוטי 1.9GHz ? 3.מדובר על אריזה דיי גדולה של המוצר,ובכל זאת,אם אני אנסה את מזלי בכך שבמכס "יפספסו" את …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by kosta151,

אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים