עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n_aviv1,

mio map V3.3 IGO6 512 MB עברית אנחנו צריכים לעדכן מפות של חו"ל בעיקר

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  2. הכירו את ה-Nova 2s: התוספת החדשה למותג הטרי שאמור לסייע ליצרנית הסינית לכבוש את הצעירים בעולם המערבי לכתבה

3. Started by zzz727,

יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. Started by Galit17,

שלום. "זהו, זאת כבר לא שמועה Galaxy S II נושם ופועם. אנו מנסים לקבץ יחדיו כמה שיותר אנשים שרוצים לקנות את המכשיר וזאת על מנת לקבל הנחה משמעותית במחירו עם הגעתו ארצה ( או אפילו אל מול Samsung העולמית עצמה). הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת אתכם לרכוש את המכשיר, אלה מצרפת אתכם לרשימת האנשים שמעוניינים לקבל את המכשיר בהנחה משמעותית. כבר מעל ל200 איש חברים בקבוצה. לקבוצה: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_176770055701375 פרטים על המכשיר: http://www.gsmarena.com/samsung_i910...y_s_2-3621.php

• 42 תגובות
    • 8.8k צפיות
  5. אחד המתמודדים המיועדים לתואר הסמארטפון הטוב ביותר בשוק לשנת 2018 מראה את פניו פעם נוספת וחושף מידע טכני נוסף לכתבה

6. שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.

7. הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. Started by chen6373,

שלום, סוף סוף הגעתי לשנת 2013, קניתי סמרטפון פשוט סמסונג גלקסי מיני 2. ברצוני לדעת כמה דברים. עשיתי עסקה באורנג דרך העבודה ויש לי 500mb גלישה בחודש ורציתי לדעת האם זה מספיק?השימוש שלי הוא אולי שעה ביום של גלישה באתרים שימוש בwhatsup פייסבוק וייז פעם ב... שאלה נוספת: אם אני מחובר לאינטרנט ואני לא גולש באתרים אבל הפייסבוק תמיד פתוח וגם ה-whatsup וגם וויז וגם נגיד וואלה(מדבר על אפליקציות שכבר הורדתי ונמצאות על מסך המכשיר) האם אני מחוייב כאילו אני גולש ויורדים לי mb או שכאשר אני נכנס לאחד מאלה וגולש וכותב אז רק אז מחשבים את זה? תודה על שיתוף הפעולה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  10. Started by lo_toda,

what to buy

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by ppe,

לאחר שנאבד הקודם,קניתי חדש היום,פשוט תענוג

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות note 2 חדש בארץ? ראיתי 2400, מישהו נתקל בזול יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by alexxx2005,

מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  16. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שאלה של נובים P: אנדרואיד זה מערכת הפעלה למה אאפשר להתקין אותה על מכשירים כמו כל תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הדגם הבא שאמור לשאת תג מחיר של פחות מ-600 שקלים יוכל להציע קפיצה בריאה בביצועים תודות לשבב עדכני של Mediatek לכתבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. Started by idan oren,

שלום אחותי צריכה טלפון חדש לאחר ששלה, התקלקל. השימושים העיקריים שלו יהיו לוואצפ ומשחקים כמו קנדי קראש. חשוב לה שהוא יהיה חלק ולא ייתקע. וממשק בעברית. http://www.geekbuying.com/item/HTM-A6-4-5-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-Android-4-2-OS-3G-GPS---Pink-321821.html חשבתי להזמין לה את הטלפון הנ"ל אבל אני לא יודע אם יש לו תמיכה בעברית. המחיר הנ"ל (300 ש"ח) כולל משלוח אווירי עד 7 ימים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by segevgabay,

רציתי לדעת עם יש עברית לנגן m:robe100??

23. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by haviv822,

שלום, הרבה זמן שאני מנסה להעביר סרטים לסנסה E250 שלי וללא הצלחה. ניסיתי הכל, את כל הפורמטים של כל הסרטים שקיימים ושום דבר. תמונות אני יכול להעביר אבל סרטים לא, לאחר כל ההעברה יש מן דו"ח כזה בו רשום לי לאחר שאני מנסה להעביר סרטון כלשהו - unsupported filename למשהו יש מושג למה הבעיה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתלבט איזה נגן לקנות ואני רוצה לדעת את דעתכם מה יותר טוב הArchos 604 (לא גרסת הWiFi) לעומת הiAudio-CowoniAudio A2 30G מה יותר טוב מבחינת איכות שמיעה איכות ווידאו זמן בטריה וכול שאר הדברים בקיצור אני רוצה לדעת איזה נגן יותר טוב ?! נ.ב אני רוצה לדעת מה הגודל של הiAudio-CowoniAudio A2 30G (גובה רוחב אורך וכו') תודה מראש לכול העוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.