גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מה האפליקציה / וידג'ט שמראה הכי טוב preview של סמסים / שיחות שלא נענו על גבי מסך הנעילה של lg g2?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט של "10 או "8. חשוב שתהיה לו כניסת מיקרו usb3.0 ומערכת הפעלה windows10. לא הצלחתי למצוא אחד כזה שעונה על המאפיינים הנ"ל. אולי אתם מכירים? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php פורסם לפני פחות משעה. כמובן שלא צריך לקחת את כל מה שאומרים שם כנכון אוטומטית, אבל זו הפעם הראשונה שמישהו מנגח את המכשירים ראש בראש, ויש התייחסות לרוב הדברים החשובים. תהנו
-
- 129 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר נושא ב"תכנות למכשירים ניידים חכמים", http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542712.0, אבל הנושא לא כל כך נתן לי את הכיוון שרציתי, אני יודע ג'אווה, ולאחרונה למדתי פיתוח לאנדרואיד בג'אווה, אבל מה שאני מחפש, זה איזה שהוא חבילת הרחבה שתעזור לי בפיתוח / סביבת עבודה יעודיית לפיתוח משחקים לאנדרואיד. חג שמח, שנה טובה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום! רציתי לשאול את דעתכם, איזה מבין 2 הנגנים יותר טוב ואת מי הייתם קונים, בתשובתכם אל תשימו את ניגון הווידיאו המצוין של האייפוד כפרמטר, וגם לא את העיצוב, בהם ברור שIPOD לוקח, נא התייחסו רק לדברםי החשובים....(איכות שמע, באנדל, אפשרויות, תוספות) *ד"א , זה לא למטרת קנייה, אז מחיר גם לא משנה, כמו שאתם רואים למטה את הבחירה שלי אני כברעשיתי.... (iriver!! )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כזכור, בתום סאגת מכרז התדרים ובכדי לקבל את רישיון ההפעלה שלהן, הפקידו גולן טלקום ו-HOT מובייל ערבויות של מאות מיליוני שקלים. היום בבוקר פירסם משרד התקשורת את המדדים המדוייקים לשחרור הערבויות ומסתבר שהן יקבלו את הכסף הרבה יותר מוקדם מהצפוי. כל הפרטים והשאלות הנובעות מכך כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3498
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר ולא הצלחתי לעדכן לעידככון האחרון רק לעידכון של 2.57 והיה לי 2.55 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות פלאפון נוקיה בחו"ל (תאילנד), רציתי לדעת איפה ואם אפשר לצרוב עברית למע' ההפעלה? אפשר אולי לעשות את זה לבד? תודה. עריכה: יצאתי חומוס, מצאתי את התשובה כמה ת'רדים לפני, בכל מקרה הנה: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=162004
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מעוניין ברכישת אחד מהנ"ל, ולא בטוח איזה מהם עדיף. אני לא אתן משקל רב לעובדה שהסוני עמיד בפני מים, מהסיבה שאני שומר על הטלפונים שלי והסיכוי שישפך משהו קלוש (טפו). איזה עדיף מבחינת ביצועים? נוחות? כרגע יש לי נטיה לא קטנה כלפי ה One, כי הבנתי שהמסך שלו איכותי יותר מהמסך של הסוני. כנ"ל לגבי הרמקולים. הפרמטרים האלה חשובים לי מאוד, באותה מידה שחשוב לי שהמכשיר יעבוד בלי תקיעות גם תחת עומס. אם אלך על ה One - זו תהיה גרסת ה 64gb. בסוני הגרסה הבסיסית תספיק לי בגלל ה micro sd. הא/ערות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-