עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Roger That,

אז הוכרז הכינוי מרשמלו. ולא כפי שציפו, לא יהיה מדובר באנדרואיד 5.2 אלא 6.0. אין עדיין פרטים על מה חדש. אך ממה שסמסונג חשפה אפשר לצפות לכמה דברים נחמדים. http://betanews.com/2015/08/16/infographic-samsung-shows-us-whats-new-in-android-marshmallow/ הדבר המרכזי שכבר מזמן היה צריך להגיע - ניתן להגדיר הרשאות מדויקות פר אפליקציה. יש גם גיבוי נתוני אפליקציה בענן גוגל. עד 25MB לכל אפליקציה. עוד כמה דברים, כגון תמיכה בקורא טביעת אצבע בחנות...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  3. מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה

4. היי, יש לי תלושי שי לאמזון וחבר שמביא מארה"ב, אני חושב לקנות גלקסי S4 מאחד הקישורים הבאים, אבל לא יודע מי מהם מתאים לכל הרשתות בישראל: http://www.amazon.com/gp/product/B00CIZFK9G/ref=cm_cd_asin_lnk http://www.amazon.com/gp/product/B00BV1MVJ0/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2NRA1VO2B7B2X בקישור הראשון יש I9505 שזה 4G/LTE, ובקישור השני יש I9500 שזה 3G. בישראל מוכרים את שניהם, כשה-4G זול יותר. איזה מהם יתאים לכל הרשתות בישראל? אם שניהם, האם עדיף לקנות 4G לתאימות עתידית? עריכה: מההשוואה שיש כאן, אני מסיק שיש בעיה רצינית עם חיי סוללה לשיחות ב-I9505, על אף או מפני שיש לו כפליים ליבות לעומת I9500. זה לא בא בחשבון... אשמח גם להמלצה על קייס טוב לגלקסי S4 מהמבחר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lior46,

איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה

7. Started by avivboker,

שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, השאלה/בעיה בכותרת. מערכת ההפעלה במכשיר (ios 5.1.1). האייפון לא פרוץ. תודה רבה מאוד מראש.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by rbik,

שלום, ברשותי טאבלט "Kaya Ktab 10.1 ואיבדתי את המטען חשמל שלו. קשה היום לאתר תמיכה לטאבלט הישן. ומאחר ש Kaya הוא מותג ישראלי , קשה למצוא ברשת מידע על המטען. האם מישהו שברשותו הטאבלט יכול לרשום לי מה המתח והזרם שהמטען הנ"ל מספק. או לחלופין להפנות אותי למידע מתאים ברשת על מטען לטאבלט הזה. תודה מראש

12. שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by netanel38121,

שלום. התקנתי דרך התוכנה הרשמית של LG LG Bridge את העידכון של מרשמלו הכל הלך חלק אבל הכל באנגלית . ואין לי את השפה העברית מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד בסביבות ה 1000 ש"ח (אפשרי פחות ). אני רוצה מכשיר יחסית פופולרי עם רומים מקוסטמים כמו CynogenMod ו IMUI, ראיתי מספר חברות סיניות כמו Huawei ו OPPO, אבל אני לא יודע מה מהדגמים שלהם פופולרי ועם אפשרות להחלפת רומים, אשמח להמלצות על דגמים כלשהם. אני מעוניין במכשיר עם חריץ הרחבה, לגבי שאר המאפיינים אני מוכן להתגמש, עדיף שתהיה גרסת אנדרואיד מתקדמת יותר כמו 4.0 או 4.1 אבל לא קריטי כל עוד שיש קהילה שמפתחת רומים מקוסטמים. כמו כן יש לציין שאני קונה בסין בחנות פיזית (בלי משלוח) כך שאין לי בעיות עם המכס.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה

20. שלום יש לי את הפלאפון DG310 עם אנדרואיד 4.4.2, כשאני עושה מצב טיסה אני לא יכול להפעיל את הWIFI - הכפתור לא מאפשר בכלל הזזה ושום דבר בהגדרות

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה

22. אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה

23. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו. ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה) בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות. נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה למכשיר mp3/4 שיהיה לו חריץ הרחבה ל mmc ו sd איכות שמיעה טובה וחיבור אוזניות סטנדרטי והגודל... כן קובע... תודה... תקציב 150 בערז לא צריך יותר מידי...מקסימום 1gb פורמטים רגילים.. mp3 wma ואם זה אמ פי ארבע אז עם mpeg וכו'... תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  25. הטלפון החדש שלי עושה בעיות ואני הולך לשלוח אותו לבדיקה. יש סיכוי לא רע שיחליפו אותו. אני רוצה להעביר את כל התוכנות למכשיר החדש, אם יהיה. הגדרות, תמונות, SMS-ים ושאר דאטה יכולים ללכת לעזאזל. עם תוכנות חינמיות אין בעיה, אני רק צריך לרשום עם אלו מהאפליקציות שהתקנתי המשכתי להשתמש ולא הסרתי אחרי שעה (כי ב- play מופיעות גם אפליקציות שהוסרו, אוף), אבל מה עם כאלו ששילמתי עליהן? אפשר להתקין אותן על כל טלפון שמקושר לפרופיל שלי? או אולי צריך לבצע הסרה כדי להתקין אותן מחדש? או שיש פרוצדורת גיבוי כלשהי? או שאי אפשר, תשכח מזה, או שתקנה שוב או שהן לא יעבדו? מי יכול להסביר לי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.