גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את התוכנה שיש לי בGPS שהוא מדגם MIO 220 כבר שבועות שאנחנו מתייעצים עם אנשים לכן אני פונה לקהל הרחב ב HW מי שיכול למצוא דרך כלשהי להחליף את מערכת ה\GPS שלו מוזמן לשתף אותנו תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקלקל לי האייפוד אחרי שחיברתי אותו להטענה מהשקע בקיר. תקעתי את את התקע, ואחרי כמה שניות שמעתי 'בום' מהמטען והאיפוד לא נדלק למרות שהיה לו מספיק חשמל בבטריה. אחרי כמה דקות ניסיתי להדלק אותו שוב, הוא נדלק אבל עם סוללה כמעט ריקה (למרות שהיה אמור להיות הרבה יותר חשמל), ונכבה אח"כ בטענה שאין לו מספיק חשמל. קניתי מטען חדש, אבל זה לא מטעין אותו ובמקום זה בכל פעם שאני מנסה להטעין אותו הוא ממש ממש מתחמם בחלק התחתון שלו על יד החיבור של ה- USB. נראה שהאיפוד עצמו לא התקלקל (כי הוא כן נדלק לי גם אחרי ה'בום'), אלא שרק החלק של ההטענה\הסוללה התקלקלה. ה- Ipod נקנה בתאילנד לפני קצת יותר משנה. האם עוד יש עליו אחריות? אם כן איך אפשר לנצל אותה? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן אותו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן שגם מריץ טוב סרטים ולפי הבנתי הA3 מוביל בתחום. רוצה חוות דעת ממבינים ומבעלי הנגן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מחירו של אייפון 3GS בתאילנד?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין המכשירים הנ"ל איפה אפשר לקנות IPHONE SIM FREE בחול , במחיר הכי זול , ואיפה אפשר לקנות MOTOROLA MILESTONE במחיר הכי זול SIM FREE? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים היום קניתי נוקיה N86 ונתקלתי בקטע שתמיד היה בנוקיה. אם אני שם תמונת רקע היא נחתכת מלמעלה ומלמטא כך שלא רואים את כל התמונה ומדי פעם זה החלקים היפים שבתמונה. אז השאלה שלי היא האם ישנה ערכת נושא שקופה שלא חותכת את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל טלפון Samsung D880 DuoS (שנקנה ברוסיה למיטב זכרוני). הוא רוצה להפעיל אותו עם מספר של פלאפון, אבל כששמנו בו את ה-sim של פלאפון התקבלה הודעה שהוא פתוח רק לשיחות חירום. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-