גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה שמכונת תספורת שתיהיה גם טובה לגילוח הפנים מבין האופציות עד $100 http://www.bestbuy.com/site/Health-Personal-Care/Shavers-Trimmers/abcat0915005.c?id=abcat0915005 הספרים ממליצים לי על panasonic אבל המון אנשים מדברים על בראון כאחת הטובות, הייתי מעונין לקבל המלצות ע"י מישהו עם ניסיון, תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לכיסוי איכותי ל sgs2 ? אני צריך משהו שיתן הגנה בסיסית נגד שריטות ומכות קלות. ושיגרום לזה שכשמניחים את הטלפון על משטח חלק (שולחן..) המצלמה והמסך לא יגעו במשטח. נא לתת המלצות מניסיון בלבד... תודה
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי אסוס טרנספורמר פריים חדש. אתמול הדלקתי את המכשיר, הוא התחיל לעלות והראה את הסמל של אסוס ואז המסך הפך שחור. הטאבלט עובד (צלילים של אימייל וכו'), אבל המסך שחור. רק תארות רקע עובדת. הטאץ' עובד. אני יכול לכבות אותו אחרי לחיצה של שתי שניות על לחצן הכיבוי, אחרי שאני מנחש איפה נמצא ה"כן" לשאלה האם אני רוצה לכבות. ניסיתי לעשות ריסט על ידי לחיצה על הורדת ווליום ולחצן כיבוי בו-זמנית, ללא הצלחה. עזרה???????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהזמין כבר איך זה עובד כל הקטע הזה.. 1. המשלוח - יש עם זה איזשהן בעיות ? זה אמור להגיע בדואר רשום כה? 2. מכס ומס בלה בלה בלה כל זה - איך גובים את זה ממני או מה גובים לא יודע.. קיצר מה אני משלם חוץ מהמחיר של המכשיר והמשלוח.. 3. אחריות - אני שולח את זה אליהם ? 4. אהה וגם המטען כאילו זה מטען שמתאים לפה? תודה לכולם - אני אידיוט לא מבין בזה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיטוטי ברחבי האינטרנט, נתקלתי בטאבלט הבא: http://www.pandawill.com/hyundai-a7hd-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-403-1gb-ram-8gb-black-ultra-thin-p60844.html -7 אינץ' -IPS -רז' 1024x600 -מעבד CORTEX A8 1GHz -מאיץ גרפי MALI 400 -1GB DDR3 הוא נראה מאוד מעניין, והמחיר גם אטרקטיבי ביותר לא הצלחתי להתאפק והזמנתי אחד. אעדכן כשאשים עליו את ידי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה אוזניות בלוטות הם מומלצות? אין יותר מדיי קריטריונים לפחות ממה שאני מכיר... מחפש הכי זול ותמורה טובה למחיר ואיכות טובה כמובן. בקיצור משתלם וזול תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב מחפש מידע לגבי חיבור טאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung דגם D5500 Smart TV בצורה של AllShare דרך DLNA האם יש למישהוא ניסיון בחיבור wireless מסוג זה ומצליח להעביר סוגי מידיה (וידיאו, אודיו) אל מסך ה Samsung דגם D5500 Smart TV ישנה חוות דעת מאתר zap של משתמש (גרשון) אשר ניסה וטען שישנו צורך בהתקן מסויים של Samsung שלא נמכר בארץ, ההתקן ככל הנראה samsung smart stick אני מנסה להבין לפני רכישת 2 המוצרים אם ניתן להזרים מידיה מטאבלט Samsung Galaxy Tab 10.1 אל מסך ה LED של Samsung לפי ההסבר באתר androidzoom והאם ההתקן אומנם לא נמכר בארץ (samsung smart stick) אשר מתאים לחיבור AllShare דרך DLNA שאלה נוספת, האם ניתן לראות On line stream …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות שיגיע לארץ או להזמין מאיביי? מה היא הדרך הכי כדאי לרכוש את המכשיר ? אין לי בעיה להמתין זמן של שבועיים - שלושה שיגיע לארץ, אבל השאלה אם המחיר יהיה משמעותית יותר גבוהה מהחיר שיצא לי מאיביי.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בחודשיים הקרובים אני מתכנן לשדרג סלולר מהנוקיה N85 הישן לסמארטפון חדש. עד לפני שבוע הייתי בטוח שמכשירי הדגל הם שני אלה שציינתי בכותרת, וכמובן ה-SIII שאמור לצאת בקרוב ויהיה מעליהם. אבל אחרי קריאה מהירה פה ושם, אני מבין שיש עוד המון מכשירים שווים בעוצמה, ואפילו חדשים מרובעי ליבה ששווים ל-SIII שאמור לצאת. מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא? נפלתי על תקופה של שינויים בתחום הסלולר, בגלל זה נתתי טווח קנייה של החודשיים הבאים, אפילו שלושה. שאני לא אקנה היום SII ואתחרט, כי המכשיר החדש שאקנה ישאר איתי שנתיים+. לקנות עכשיו? לחכות שיצאו החדשים מרובעי / כפולי הליבה? הם חזקים יותר מה-SII או השלישי שעומד לצאת? מה ההמלצה שלכם בנושא, תוך דגש שאני ממש לא לחוץ בקנייה...
-
- 31 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות ריסטור לאיפון 3G ולא 3GS אפשרי לעשות להם ריסטור או שכבר אין בהם בכלל תמיכה? עריכה: עשיתי ריסטור אבל יש בעיית אקטיבציה פרטים בתגובה למטה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אודה מראש לכל תגובה. (רק לפני החג קיבלה אותו מהעבודה - מאד לא נעים לה)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, לאחרונה התחלתי להתעסק בכל העניין הזה של פריצה של האייפון שלי. יש לי אייפון 4, מריץ גירסא 5.0.1. התעסקתי איתו די הרבה והוא משופצר עם כל מיני טוויקים ושטויות. הורדתי את התוסף של LockInfo מ- SinfulIphoneReop והכל עבד כרגיל. התעסקתי איתו עוד קצת והוספתי תוסף של שעון של HTC וגם זה עבד כרגיל. לאחר מכן ניסיתי להתקין תוסף נוסף שקשור בשעון של HTC ממקור אחר מבלי למחוק את התוסף שהתקנתי מלפני וזו כנראה הטעות שלי... עכשיו כשאני מנסה להתקין\להסיר\לשנות כל דבר בסידיה אני מקבל הודעת שגיאה וזה לא עובד. הודעת השגיאה: sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (100) הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה דרך iFile או iFunBox במחשב.. יש לי את שניהם ואני רק צריך לדעת איך פותרים את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש. רציתי לדעת לגבי שימוש נכון בסוללה - מתי לטעון? למשך כמה זמן? האם להמשיך לטעון גם אחרי שהמכשיר מודיע שהסוללה מלאה וכו' וכל נתון שיעזור להאריך זמן שימוש וחיי סוללה. אשמח לכל טיפ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לקוח של סלקום, וביררתי איתם את המחיר לשדרוג לגלאקסי 2 החדש. ההצעה שהם נתנו לי היא כזו: 200 שח על 500 דקות ו-SMS וגלישה ללא הגבלה + 50 שח שזה כולל הזיכויים על המכשיר, יוצא 250 שח בחודש.. לטעמי זה יקר מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם, והאם אתם מכירים אפשרות זולה יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/apple-iphone/pc_iphone4s.aspx אני יודע שהמכשיר צריך להיות SIM FREE, האם אחד מאלו ברשימה הוא אכן כזה, כי למראית עין נראה שלא... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-