גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות ? Archos 9 מה המחיר שלו? סיקור http://www.kombinator.co.il/view-rev..._9_pricing.jpg
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נכון חברים, לא בדיוק תיקון, אבל עדיין כל הכבוד ASUS. הוציאו טאבלט, יצא דפוק, פתרון תוכנתי לא עבד. אז אסוס מספקת פתרון חומרתי, כל מי שברשותו TF201 מוזמן לקבל אנטנט GPS (או דונגל, ע"פ אסוס). רק צריך להרשם לאתר של אסוס ולאמת את הטאבלט ע"פ S\N. הניווטים יהפכו להרבה יותר פשוטים מעכשיו.... http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש בקרוב נגן מוזיקה שיתמוך בכל הקבצים (כולל flac) , והדגש הכי חשוב זה איכות הסאונד - שעליה אני לא מוכן להתפשר , וכמובן שבנוסף לנגן יצטרפו גם אוזניות איכותיות אחרי הרבה חיפושים ברשת ובפורומים התרשמתי בעיקר משני הנגנים הנ"ל , רק שההבדל במכיר בקנייה בארץ הוא פי שתיים (הנגן של קריאייטיב יקר יותר ) , אך מבחינת התשבוחות שקראתי מדובר באחד הנגנים הטובים ביותר שנמצאים בארץ. בהתחשב בשימוש הרב שלי בנגנים , אני שם את המחיר בצד - אך הדילמה היא האם בעצם מדובר בהבדל עד כדי כך משמעותי ? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=17810 תודה לכולם ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות אייפד 3 יש כמה דגמים ואני לא יודע על מה ללכת. לא רוצה להתקמצן על כמה מאות שקלים ושזה יתברר כמקח טעות. התקציב עד 3000 +- לא חייב לנצל מה שצריך לבחור (חוץ מצבע) זה נפח 16 32 64 וגם בעל G4 או לא השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, הצגת תמונות, סרטים, מוסיקה (יש הרבה כמה מאות ג'יגות ב FLAC) וקצת משחקים ואפליקציות למינהן. מבחינת נפח 16 ג'יגה זה כלום זה לא בדיוק מאפשר איחסון משמעותי, אבל גם 64 זה לא המון. האם ניתן לחבר כונן חיצוני? מבחינת גלישה סלולרית - זה מאפשר גלישה בכל מקום אבל אני לא מתכוון לקנות חבילת גלישה מחברת סלולר כרגע. השאלה היא בעצם האם בכל זאת להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל האופציה העתידית? אני מבין שאפשר לגלוש בכל מקרה על ידי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנת ניווט (GPS) שתעבוד על android עם מפות ארה"ב ללא התחברות לרשת. יש חיה כזו? עדיפות לאופציה להוריד את המפות מראש וללא צורך בכלל בצריכת נתונים.
-
- 17 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, דודה שלי נכנסה לאייטונז דרך המאק בוק, והיה שם יוזר אחר של מישהו אחר מהמשפחה, ברגע שהיא חיברה את המכשיר כל הדברים והאפליקציות שהיו לה נמחקו, ובמקום זה כל היוזר השני הועבר למכשיר שלה, כלומר עכשיו לדודה שלי יש אייפון עם כל הדברים של דוד שלי, הטלפונים שלו וה SMS. הדברים שלה נמחקו כליל. האם ניתן לשחזר את זה? למחוק את מה ששלו ולהעביר את שלה חזרה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מכשיר (Galaxy S (I9000 ישן וחשבתי קצת לחדש אותו. אני רוצה לשים רום ICS גרסה הכי קרובה לרשמית עם עברית שמותאמת Galaxy S עם חיי סוללה טובים , איזה רום ICS עונה על הדרישות האלו ? אם חייבים להחליף קרנבל למכשיר או שאפשר להשאיר את המקורי ? חוץ מי זה אני מחפש אפליקציה שמחלישה את הצילצול של מכשיר לפי שעות אם משהו מכיר משהו כזה? אם יש למשהו נסיון עם גרסה כזאת או מדריך אמין מyoutube מוזמן לשתף
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-