גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום חשבתי לקנות את הטאבלט P80H של Teclast בתור טאבלט בסיסי שישמש לגלישה באינטרנט ואולי גם כמתנה לילד בן 6, מה שאומר שהוא יצטרך להריץ גם משחקים בסיסיים. העניין הוא המחיר - ניתן למצוא את הטאבלט הזה בכ-60 דולר. לדוגמא: https://m.aliexpress.com/s/item/32720732681.html#autostay http://m.banggood.com/New-Version-Teclast-P80H-8GB-MT8163-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Android-5_1-Tablet-p-1067539.html אני יודע שהחומרה והתוכנה שלו קצת מיושנים, אבל לשימושים בסיסיים זה נראה לי מספיק. מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו או שיש משהו משתלם יותר? תודה על התגובות
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שהפלאפון הזה מאוד פופולארי בארה"ב אבל אני עדיין לא מבין למה הוא דיי גרועה יש לו רק מצלמה 1.3 ורק בדור העכשיו הוא קיבל נגן mp3 שזה עצוב שפלאפון כל כך מוצלח (מבחינת מכירות כמובן ) לא היה עם mp3 עד עכשיו . ולמה אין אותו בארץ ? ביגלל שהוא רק של t mobile או שהוא לא ניתן לפריצה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש יהיה מכשיר ה-Snapdragon 855 הזול ביותר בשוק המקומי באופן רשמי, ויגיע עם צמיד ספורט בתור מתנה לרוכשים המוקדמים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר: http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html 1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ. 2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה. 3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא) 4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב) 5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם? 6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת הבחירה האחרונה שנשארה לי במסגרת תקציב נורמלי איך הם? מבחינת מצלמה, מסך, סוללה וכו'....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מריץ את ה-xcode עם vmworkstation אם זה משנה (לא נראה לי שקשור). כתבתי את הקוד הבא: #import <Foundation/Foundation.h> int main (int argc, char *argv[]){ @autoreleasepool { int age=0; NSLog(@"Please enter your age:\n"); scanf("%i",&age); switch (age){ case 1: NSLog(@"Great age is 1 !!"); break; case 2: NSLog(@"Great age is 2 !!"); break; case 3: NSLog(@"Great age is 3 !!"); break; case 4: NSLog(@"Great age is 4 !!"); break; default: NSLog(@"This also a great age"); break; } } } הבעיה היא שכשאני מריץ , אני מקבל עבור ערכים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חובבי 'הארי פוטר' מושבעים? לעוזרת הדיגיטלית של ענקית הטכנולוגיה יש הפתעה עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גלקסי s4, קניתי אותו בארץ איך שהוא יצא. לאחרונה הוא נהיה איטי והחלטתי לעדכן אותו. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הטלפון, אני מקבלת הודעה שאומרת "your device has been modified, software update are not available". המליצו לי לעשות factory reset, אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה הזאת. ניסיתי לעדכן גם דרך המחשב בעזרת keys , וגם עם smart switch ועדיין לא מצליחה. בדקתי עם אפליקציה, המכשיר לא עבר root. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? כמה שווה האייפון 4 שלי ? 16 ג'יגה שחור, שמור ללא שריטות או חבלות... נקנה לפני 30 חודש מהו מחיר ריאלי למכירה שלו ? 1000 שקל זה גבוה? לגבי נקסוס 4 - אני רוצה לקנות את הגרסת 16 ג'יגה - ראיתי מפורסם בזאפ בסביבות 1600 שקל , האם אפשר למצוא יותר זול ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-