עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by D.M.XXX,

אני צריך הסבר על כיצד פורצים מכשיר של סוני אריקסון דגם 610K. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי היום את הH700 והוא עובד על הסוני אריקסון K610I של אחותי ועל הV3 של אחותי השניה אבל הפלאפון שלי E770 לא עובד. יש לי רק את השליש המסך הימני (סיפור ארוך) ורשום (במה שאני מצליח לראות) שלא ניתן לקשר אותו. מה עושים? :'( והאם אפשר להשתמש בה באוזניה ומיקרופון במחשב?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by gilat_b,

שלום, יש לי מכשיר נוקיה 6230i ואני רוצה לקנות לו כרטיס זיכרון, אך אני לא יודעת אם כדאי לקנות של 1GB, בגלל שאומרים שהוא מאט את המכשיר, בגלל שהוא גדול מדי בשבילו... יש אמת בדבר? או שאפשר לשים לו 1GB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lulav,

היי... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי... אתמול קניתי נגן סאנדיסק E250. הנגן לא תומך בעברית אבל את זה כבר ידעתי כשקניתי אותו... הדבר הממש גרוע בנגן הזה הוא שאי אפשר לסדר את השירים בתיקיות לפי בחירה שלי... וזה לא הסוף, בשירים בעברית, גם אם אני משנה את שם השירים מעברית לאנגלית במחשב ואז מתקין את זה על הסנסה זה לא משנה את השפה וזה יוצא בעברית הפוכה. שמעתי על תוכנה שקוראים לה ROCKBOX שאמורה לתקן את הבעיות האלה. הורדתי אותה ופעלתי לפי ההוראות האלה: http://download.rockbox.org/manual/rockbox-sansae200/rockbox-buildch2.html העניין הוא שניסתי לעשות את ההתקנה האוטומטית אבל התוכנה לא מוצאת את הסנסה, וכשחבר שלי ניסה להתקין את התוכנה מניואלי, זה כל הזמן חזר לתוכנת ההפעלה…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eegg,

רציתי לדעת אם יש למישהוו את הנגן הזה ורציתי לדעת אם הוא נשמע טוב וגם אם רואים בו וידאו טוב

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מבאג IAUDIO 7 וכעבור חודשיים וחצי כפתור ה+ בווליום נהפך לקשה ולא לחיץ בצורה תקינה. מסרתי לתיקון והם החזירו לי בלי לתקן את הבעיה. הנציג בחנות אמר לי שיום ראשון הוא יתקשר אליהם בשביל לקבל הסבר, אבל ככל הנראה זה כנראה שבר, וזה לא במסגרת האחריות. עכשיו לי ברור שזה שטויות, וגם אם זה שבר, אז זה בגלל בלאי לא תקין או פגם ביצור. בנוסף גם אין שום מכה באזור. מה לדעתכם צריך לעשות במקרה כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

כותרת, תודה.

10. Started by Vidati,

קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה

11. Started by Decktor,

ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rani,

אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by p1nHas,

לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by sharon1973,

היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by The Dom,

אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by LRa,

לילה טוב, מחפש נגן שיהיה עם 20G לפחות וחיי סוללה סבירים ומעלה, והכי חשוב, ואת זה כנראה רוב היצרנים לא מבינים, שהמסך יהיה 16X9. תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Daedalus,

ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

הגיע לארץ כבר? מה המחיר של דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים