גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחיינית שלי טאבלט פשוט זול אבל טוב. היא בת 5. iPad יקר מדי וגם מסובך (לא מעוניין לפרוץ) ראיתי כל מני של אנדרואיד אני לא יודע מה מומלץ. אשמח אם תמליצו לי, המטרה עד 800 שח. שיעבוד מהר עם אפליקציות של משחקים, לימוד אנגלית ואפליקציות חינוכיות אחרות. כמובן גם צפחה של תכנים ביוטיוב. אני לא רוצה מכשיר שיתקע או יהיה איטי מדי! תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע מתלבט בין 2 רשתות: ELINE ו PELECOM מישהו קנה ועכול לכתוב חוות דעת על החנויות הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. כשאני באקליפס ועורך את האפליקציה עם האמולטור, אני רואה ג'יבריש במקום עברית. כשאני מפעיל את האימולטור לראות האפליקציה אני רואה עברית, אבל בעריכה- לא. איך אני מסדר את זה שאראה עברית גם בעריכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט מה לקנות אני כבר על קוצים מה שנקרא. אבל מפחד לקנות טלפון שפחות אהיה מרוצה ממנו ביחס לשני. אז זאת ההתלבטות שלי HTC ONE X או הגלקסי החדש. השאלה היא מה כדאי? או שאולי מוקדם מדי לדעתי בקשר לגלקסי וצריך לתת לו עוד זמן בשביל ההשוואה... לעוזרים תודה
-
- 49 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר (או שניים) לבני משפחתי והוא עונה על כל הדרישות של מכשיר קומפקטי יחסית, זיכרון סביר (512M) ומעבד שאמור להיות מהיר. העניין היחידי הוא שאנחנו ברשת פלאפון ובמקום עבודתי של אבי אין כיסוי טוב למכשיר שתומך בתדר אחד ואילו כשיש כיסוי בשני התדרים הכל בסדר (בדקנו היום). בכל אופן, באתר הרשמי של סמסונג ישראל/סאני מצויין כי המכשיר תומך בתדרים של דור שלישי המתאימים לפלאפון בין היתר : 850 ו-2100 כפי שניתן לראות כאן מהצד השני יש לנו אתר מאוד מכובד, GSMArena שלפי רשימת התדרים שם "נעלם" לו התדר הנוסף, 850, מהטבלה כפי שניתן לראות כאן כדי לתמוך בעובדה שהמכשיר תומך בשני התדרים אפשר אולי רק לראות כי חברת פלאפון מוכרת אותו דרכה אך גם פה יש "אבל" כי גם שם יש גלקסי מיני ו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב סמארטפון חדש. וכרגע מסתמן שאני אקנה את הגלקסי 2 (הגלקסי 3 גדול מידי ומן סתם יקר מידי ומציע יותר ממה שאני צריך.) בין החיפושים ובדיקת המחירים והידיעה על "מלחמת הרומים" שהיה לסאני והחנויות הפרטיות עלו לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות. סאני תקשורת מוכרת את המכשירים הגלקסי 2 ב3300 כשבזאפ אפשר למצוא אותו ב2400. אם אני קונה את המכשיר מהחנות בזאפ. 1.) איזה רום אני אקבל? האם יש תמיכה מלאה בעברית (גם בתפריטים)? האם הרום הזה רשמי מהחברה? (אני לא רוצה רום לא רישמי) האם הוא חוקי? 2.) חוץ מהבדלי המחירים- יש עוד הבדל שקיים ואני לא מודע אליו? 3.) האם אני יוכל לשדרג את המערכת דרך FOTA או KIES (אני עדיין לא סגור על מה זה KIES)? 4.)האם אני יוכל לגשת לחברת סאני ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-