גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי חברה, אני מתכנן לרכוש את השעון ולא הבנתי כל כך מה זה ה LTE. האם יש אפשרות להכניס לשעון sim ושהוא יתפקד כמו טלפון עם אפשרות להוציא שיחות ולגלוש באינטרנט? במידה וכן, האם יש אפשרות לקבל שיחות תחת מספר הטלפון הקיים שלי? הכוונה שהמספר עם ה sim שלי יהיה בטלפון בבית, וכשאני יוצא לרוץ ומקבל שיחה, שאקבל אותה גם בטלפון.
-
- 3 תגובות
- 20.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, לאחרונה התחלתי להתעסק בכל העניין הזה של פריצה של האייפון שלי. יש לי אייפון 4, מריץ גירסא 5.0.1. התעסקתי איתו די הרבה והוא משופצר עם כל מיני טוויקים ושטויות. הורדתי את התוסף של LockInfo מ- SinfulIphoneReop והכל עבד כרגיל. התעסקתי איתו עוד קצת והוספתי תוסף של שעון של HTC וגם זה עבד כרגיל. לאחר מכן ניסיתי להתקין תוסף נוסף שקשור בשעון של HTC ממקור אחר מבלי למחוק את התוסף שהתקנתי מלפני וזו כנראה הטעות שלי... עכשיו כשאני מנסה להתקין\להסיר\לשנות כל דבר בסידיה אני מקבל הודעת שגיאה וזה לא עובד. הודעת השגיאה: sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (100) הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה דרך iFile או iFunBox במחשב.. יש לי את שניהם ואני רק צריך לדעת איך פותרים את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד בחברה גדולה באיזור הצפון. לפני כחצי שנה התקינו על הקיר, קרוב לתקרה מגבר של חברת "אורנג'- פרטנר" אשר מגביר את הקליטה בכל הקומה ושמשדר לאנטנה סלולרית שבסביבה. העובדים בתוך המשרד מתלוננים על כאבי ראש באופן יום יומי. חשוב לציין שלא ידענו מזה, אלא רק מפליטת פה של אחד העובדים הבכירים. איך מסלקים את המפגע? מצ"ב תמונה, אם מישהו יודע מה זה בדיוק מוזמן להגיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הנ"ל לפני כשלושה חודשים (תחילת אוגוסט) המכשיר עבד מעולה עד שכנראה חטף יותר מדי מכות ועכשיו הוא לא מוציא שיחות, גם לא למשטרה ולא לשום דבר אחר. בלוטות' ורשת אלחוטית עדיין עובדים. הלכתי למעבדה של המכשיר (סלדון) והראיתי להם את המכשיר, אמרו שיכול להיות שהתיקון יעלה כסף כי המכשיר יצא מאחריות בגלל השברים שלו. עד כאן הכל בסדר והגיוני. כשחזרתי לאסוף את המכשיר הפקידה אמרה לי שהם לא מוכנים לתקן את המכשיר כי זה נזק שאני גרמתי. ניסיתי להסביר לה כמעט אלף פעמים שאני מוכן לשלם על התיקון, מפה לשם אני תקוע עם טאבלט \ פאבלט \ בלטה. מה עושים עם הבזיונות הזאת? אני חייל והלוואי והיה לי זמן לריב איתם, פשוט אין לי מאיפה להמציא את השעות המיותרות האלו.. יש איזשהו חוק שמחייב אותם לת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבוב אחד מחנות מכשירים סלולרים שאל אותי אם אני מעוניין לקנות מN95 מחודש ב1600שח... רציתי לשאול אותכם מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהמכשיר הוא לא זיוף ובכללי.... פשוט הרעיון הזה של N95 נדע בי כי בדיוק יום ראשון רציתי ללכת לקנות מחנות מכשיר חדש מקורי של N73 ME ב1600 שח... מה כדי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
גרסה 4.2 של תקן הבלוטות\' הפופולרי מביא עימו מהירויות העברת מידע של עד פי 2.5 לעומת הגרסאות הקודמות, וגם שימוש חכם יותר בהתקנים חיצוניים וחיבורם אל רשת האינטרנט לכתבה: http://hwzone.co.il/bluetooth-4-2-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%91%d7%98%d7%97-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-