גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/890394.html http://news.walla.co.il/?w=/124/1148943
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא אפכת לי לקנות איזה מכשיר וא משהו אם יש בשביל לגלות לפעם הבאה שיצלצלו
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למרות כל החיפושים הזמנתי את הS9 מגיבור מחשבים לפני יותר משבוע ,ובינתים לא נראה שהם יגיעו אליהם בזמן הקרוב.. אז יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את האוזניות האלה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-