עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moca,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. החלפתי סוף סוף את ה2G SIM הוותיק שלי ל USIM 3G של סלקום, ולקחתי חבילת גלישה 25 ש"ח גלישה ללא הגבלת נפח. עד כאן הכל טוב ויפה אני מנסה כבר שעתיים להגדיר APN במכשיר שיאפשר לי לגלוש 3G ולא מצליח גוגל גיגלתי המון ולא משנה מה אני מגדיר internetg / sphone וכו' - החיבור תמיד נכשל. htc desire running leedroid froyo אני אשמח לכל טיפ, תודה.

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by LORIANTA,

ערב טוב אני מקווה שזה קשור לפה, אני קונה עוד מעט htc desire ויש לחנות שנה אחריות, אבל המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.1 . הם דורשים 280 שקל בשביל להתקין 2.2 עם עברית. אין עדכון מקורי מאתר החברה כמו שהייתי מוריד לאייפון שלי? אין אפשרות להתקין בעצמי? אתם ממליצים לרכוש את העדכון?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Rhx,

שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  5. היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by geebor,

שלום רב, אני נוסע לארה"ב ובאתרים השונים אני רואה שיש הבדל בין לקנות טלפון שהוא unlocked לבין טלפון שהוא no-contract. הטיפוס השני הוא כמובן טלפון שצריך לקנות לו כרטיס עם דקות. השאלה שלי היא אם טלפון מהסוג הזה (no contract) יפעל גם בארץ עם הסים שלי (בהנחה שהתדרים מתאימים וכו'), או שזה יחייב פריצה? ספציפית השאלה מיועדת למכשירי אנדרויד. ואם באותה הזדמנות מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אני צריך לודא כדי שהמכשיר שאני מביא יעבוד בארץ - אני מאוד אודה. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by moping,

שלום! יש לי טאבלט KAYA 7 אינצ' שהמערכת לא עולה היא תקועה על המילה אנדרואיד. האמת שהטאבלט חזר מתיקון ואמרו שהתקינו לו מערכת הפעלה עד שאחי הקטן דאג לקלקלו שוב. העסק של השליחה והחזרה ארך חודש ימים וזה המון זמן האם ניתנת אפשרות להתגבר על הבעייה בלי לשלוח אותו שוב? המון תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה

10. Started by ToLoLo,

שלום לכולם! אם פרסמתי במקום הלא נכון אני מצטערת, זה פשוט נראה לי הכי מתאים אז ככה, יש לי את הסטרימר של גוגל, חיברתי אותו לטלוויזיה, אני מצליחה להזרים יוטיוב גם מהמחשב וגם מאייפד או אייפון, אבל אני לא מצליחה להזרים את הנטפליקס! הוא עובד לי במחשב, ובאייפון, ובאייפד, יש לי את השירות unblock us שמדמה את האייפי שלי לכזה של ארצות הברית, אבל ברגע שאני מנסה להזרים איזה סרט דרך הסטרימר, הוא נתקע... למישהו יש עצה בשבילי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

אצלי לדוגמא יש הגבלה ל-70 תווים להודעה. ב-HOWSTUFFWORKS מסבירים שזה תלוי בשפה, באנגלית אפשר לכתוב עד 160 תווים, בסינית עד 70 תווים. אבל אני דיי בטוח שבפלאפונים הקודמים שלי יכלתי לכתוב 160 תווים בעברית, אז איך פתאום במכשיר הנוכחי שלי (E65, אחד המעצבנים) אני יכול לכתוב רק 70 בעברית? זה בגלל תמיכה כלשהי בריבוי שפות או משהו בסגנון? אני יכול לבטל את זה איכשהו ולחזור ל-160 תווים? ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל מכוון שעברית זאת לא שפה יותר מידי פופולרית אז לא קיבלתי תשובה מתאימה לי. תודה רבה מראש.

14. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by chillout,

שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2‎‎} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.

16. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום, הזמנתי סטרימר מהדוד עלי עם הכי הרבה המלצות. הבעייה היא שהוא לא מגיע עם אנדרואיד טי וי אלא סתם אנדרואיד... וסלקום טי וי לא עובד. יש אפשרות להתקין אנדרואיד טי וי? אוהד

• 0 תגובות
    • 367 צפיות
  20. קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by olga_p,

שלום, אני מעוניינת לחבר טלווזיה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש, לראות סרטים ולהשתמש בעכבר ומקלדת. היום מחובר דרך מחשב נייחו כבל HDMI. מחפשת אופציה קומפקטית יותר. בדקתי על מיני מחשבים או סטרימרים. לא ממש הבנתי מה טוב))

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האתר GSMArena החליט להעמיד את מערכת ההפעלה החדשה של גוגל במבחן עם מבחני ביצועים של מכשירי אנדרואיד שונים, פעם כאשר הם מריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד 4.4 ופעם כאשר הם מעודכנים לגרסה 5.0 לוליפופ, עם תוצאות מעניינות בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-4-4-vs-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6/

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

שיפורים עיקריים: תמיכה בפלאש. גלישה משופרת, טוענים שעכשיו הם הכי מהירים בשוק הסמארטפונים. עיבוד נתונים מהר יותר על ידי המכשיר על ידי שיפור בתוכנה. תמיכה מורחבת יותר באקסצ'יינג'. שימוש במכשיר בתור נקודה חמה(WIFI). חיפוש קולי משופר. שיפור במרקט פליס- שיפור בחיפוש של התוכנות. שמירת תוכנות בכרטיס הזכרון ולא בזכרון הפנימי. עדכון אוטומטי של כל התוכנות באופן אוטומטי. שליחת מידע על קריסות במכשיר למפתח ומעקב אחרי התקלה במקרט פלייס. שימוש מורחב באפציית שליחה .OTA פלטפורמת פרסום גמישה ומתאימה את עצמה למשתמש.'

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.