עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RAND25,

מה שקרא כך קרא מחקתי את כתובת המייל שהיתה משויכת לפלאפון שלי והחלפתי אותה בחדשה להפתעתי גם כל הטלפונים שהיו רשומים כאילו נמחקו הבנתי שזה ניתן לשחזור וגם שבפועל הם לא נמחקו אני פשוט לא יודע איפה הם אפשר להעזר במישהו כאן בכדי בכדי לשחזר את אנשי הקשר שלי ממש תודה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by MATAN944,

שלום, מקווה לעזרה אני מנסה כבר יומיים להפעיל 4G באנדרואיד שלי, יש לי 012 מובייל וחשבתי שהבעיה אצלם, עד שהבנתי שמשום מה אין לי אפשרות LTE בנטוורק מוד כמו שאתם יכולים לראות בתמונה. מדוע? הגרסה עדכנית, והדגם הוא d855 מישהו יודע מה עושים? ):

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. http://www.engadget.com/2008/01/06/video-of-intels-menlow-devices-in-action/

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. אז יצרנו משחק קשה ברמות...השיא שלי הוא 29 נקודות חחחח אתם יכולים להוריד בחינם תהנו https://appsto.re/il/0iuG3.i וכמובן לדרג ולכתוב חוות דעתת זה יעזור לנו מאוד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by nazgull,

הורדתי את הרום מהלינק שפורסם בפורום בפוסט ישן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13106495 המדריך לא כל כך מובן לי, אשמח לקבל מדריך חדש כיצד להתקין, כמו כן לא מובן כל כך למה יש שם התקנה של kies כי אין שימוש בצריבת רום בקייס בכלל.. אשמח לכל עזרה כיצד להתקין את הרום, אפילו וידאו מיו טיוב אם יש נ.ב: התקנתי כבר root וזה נראה תקין בדקתי עם rootchecker וגם ביקש הרשאת רוט על כמה דברים אז נראה תקין תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by itay_izra,

רכשתי את המכשיר Foxxcon m512 infocus . ויש עליו את הרום הסטנדרטי של foxxcon . יש אפשרות לצרוב עליו רום של cyanogenmod או כל רום אחר שיתמוך ב lollipop 5 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dawn,

שלום, אני שונא את הצלילים שיש בפלאפון הזה ומה שאני בעצם שואל זה שהאם אפשרי לשנות את הצלילים והצילצולים למה שאני רוצה(SMS) ואם כן איך...תודה רבה מראש לעוזרים.

9. Started by noambar,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול אתכם כמה דברים: 1) אפשר להעביר אליו קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה? 2) הוא יכול לנגן חלק קבצי 720P בקונטיינר של MKV? 3) הוא יכול לשדר לטלוויזיה ברוזולוציה של 720P או רק ברזולוציה יותר נמוכה? זהו לבינתיים, אם יש לכם הצעות אחרות אני ישמח לשמוע. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%9e%d7%a6%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shapiranir2,

שלום, בחיפושיי אחר דרך לשדר את מסך המחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה בסלון נתקלתי במספר פתרונות. ההגיוני שבהם היה משדר hdmi שאמור לשכפל את מסך המחשב לטלוויזיה. מצאתי אחד שעולה 200 שח http://www.usbid.co.il/product5936.aspx ואחד שעולה 2700 http://www.no-risk.co.il/mobile/product.asp?Pid=F7D4515&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=19 יש עוד מלא אופציות ב ebay... מישהו יכול להמליץ? לעשות סדר? אני עובד עם win7. תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

קניתי אוזניות בלו טות' (freepulse) ולא הייתי מרוצה מאוזניות (עד עכשיו..) יותר משאני מרוצה מאלא...(האיכות אולי הכי טובה לאוזניות BT...חוץ מהS9) אבל מצאתי בעיה קטנה איתם.... אי אפשר לעשות שיחות דרך BT ואי אפשר להעביר שירים דרך האזניות.... ולכן אני מתכנן למכור אותם או משהו ולקנות אחרות... אני מחפש משהו בסיגנון של הFREEPULSE שלי רק עם פרופילים של שיחה ושלט רחוק... התקציב שלי הוא עד 110$ עד עכשיו האוזניות ש"הגיעו לגמר" הם הBH-503 של נוקיה ו BT30Q וBT21G של סוני (לא אריקסון...) למישהו יש המלצה אחרת? מחזק אחת מההמלצות הנוכחיות? (חשוב שיהיה משהו עם עיצוב נורמלי ולא כמו הPULSAR או משהו הזוי לגמרי וחשוב שיהיו קטנות לאיחסון)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. אתמול מצאתי שאופיס דיפו החלו למכור את האיפון 8GB ב2998 ש"ח כולל מע"מ. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000EihEL4KMqTPAzb1tbJO9Vm0:12bbi68k5?id=4036497&pr=&N=2 השאלה היא האם מותר להם למכור אותו? עד כמה שידעו לי, הוא שכדי להפעיל את הIPHONE צריך להירשם עם האחת הספקיות שיש להם הסכם עם APPLE כמו AT&T US, O2 UK, Orange FR וכו', אז כדי להפעיל אותו בישראל צריך לפרוץ אותו.. אני יודע שיש הרבה חנויות קטנות בארץ והעולם שמוכרות IPHONE פרוץ, אבל לא ציפיתי שרשת ענקית כמו אופיס דיפו תעשה זאת.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. מידע חדש ברשת מצביע על שלוש גירסאות לסמארטפון המדובר, ששתיים מהן כנראה יכללו נפח זכרון RAM נדיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-oneplus-2-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קניתי HTC ONE S ויש בו מלא תוכנות מובנות של TMOBILE ושאר זבל,איך אני נפטר מהם ? ניסיתי לעשות UNINSTALL והם עדיין מופיעות ויש כאלה שהן אופציה למחוק בכלל.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by iem,

במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by fenix5545,

שלום, אני מעונין להחליף טלפוון לאחר שהLG G3 בעייתי ולא יכול לסמוך עליו ואני עובד הרבה דרך הטלפון (הודעות יומנים לפעמים לכתוב דברים בו ובעיקר ניהול קבצים בגוגל דרייב והעברת קבצים ועוד), לאחר ניסיון מאוד רע שלי ושל חברים עם LG וסאמסונג אני מעונין בטלפון לא מהחברות האלו (מעדיף גם להימנע מHTC) חשוב לי בטלפון שהאיכות שמע מהאוזניות תיהיה גבוהה (מאחר ומשתמתש בטלפון כנגן העיקרי בנסיעות היום יומיות) מצלמה טובה ומעדיף מאאווודדדד שיהיה אפשרות לכרטיס SD לאחר וכל התקלות שהיו מפחד לסמוך על זיכרון פנימי בלבד (במידה ואין SD אז זיכרון גדול) בנתיים הכי ניראה לי זה הוואווי 9P החדש הבעיה שהוא עדין לא הגיע לארץ ואני לא יודע גם מתי הוא יגיע, אשמח להצעות לא מוגבל במחיר (כמו כולם מע…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. מעוניינים לטעום מעולם ה-Android Wear החכם והלביש? עתה יש לכם הזדמנות לעשות זאת בתג מחיר מופחת לכתבה

21. Started by Posford,

קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by hilatza,

היי אני רוצה לקנות נטבוק/טאבלט/מחברת אלקטרונית או משו כזה אני לא יודעת איך קוראים לזה .. אני רוצה שזה יהיה קטן ונייד, שיהיה נוח להכניס בתיק. אני רוצה את זה כדי להקליד עבודות, בעיקר וורד, לא חשוב לי משחקים וכאלה.. בסביבות 1000 שקל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. דרך ה WIFI אפשר להוריד סרטים לסלולרי נוקיה 5800 ? זה אפשרי ? איזה מגבלות יש לזה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.