עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, משהו יודע אם יש דרך לעשות העברת הודעת SMS ממכשיר סלולרי למכשיר סלולרי אחר? כמו שניתן לעשות העברת שיחות. ידוע לי שזה יהיה כרוך בעלות של הודעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 48.9k צפיות
  2. כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shalito,

אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. האם גלקסי 1 יעבוד בהוט מובייל?! ייתכן שלא קורא את הסים ?! עמית

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עברתי היום להוט מובייל, וזה נראה כאילו שהמכשיר לא יודע "לנדוד" כשצריך לרשת פלאפון. היה מקרה היום שהגעתי למצב בלי קליטה וזה בכלל לא "נדד" לפלאפון. (בבאר שבע ...) בנוסף, בבדיקת מהירות גלשיה דרך הסלולרי הגעתי לנתונים הבאים : (פינג ממש גבוה לדעתי, ומהירות הורדה לא גבוה מי יודע מה. ראיתי כאלה שמגיעים למהירויות של 6-7-8MBPS. נ.ב בזמן בדיקת המהירות - הקליטה הייתה מלאה.) עריכה : בנוסף - פינג של 200-300 לירושלים :s05: יש ברשותי SENSATION 4G שעודכן לפני כמה ימים לICS מקורי של T-MOBILE. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש מצב שהפלאפון(המכשיר עצמו)הוא הבעייתי במקרה הזה? אפשר לעשות משהו עם המכשיר על מנת לשפר זאת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Symbore,

המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  10. Started by flatlinE,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Animor,

אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קצת פרטים על הרום המקורי והמכשיר: http://i.imgur.com/wjzYH.jpg (טאבלט מהעבודה, כך הגיע במקור מסלקום) 1. root והתקנת CWM עשיתי עם ה update.zip וההוראות שכאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657758 עבד יופי 2. הורדה של nightly CM9 ל P4 מכאן: http://get.cm/?device=p4 3. הורדה של gapps מכאן: http://goo.im/gapps 4 לפני שטוענים את הרום החדש צריך למחוק שורה קטנה החוצה מאיזה סקריפט בדיקת תאימות בזיפ של CM9 איפשהו באמצע הסרטון כאן הוא מראה את זה: אגב גם אני כמו ההוא מהסרטון לא מחקתי את השורה הזו והתקנת הרום נתקעה לי עם השגיאה המדוברת באמצע נאלצתי לעשות ריקוברי לרום המקורי שלי (שוחזר עם הדאטא והכל, כאילו לא עשיתי שום דבר למכשיר), להעביר שוב למכש…

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. סאני פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה שמחר יוכלו בעלי הגלקסי 2 להגיע ולשדרג את מערכת ההפעלה שלהם לICS אצלם בפתח תקווה ובימים הקרובים דרך FOTA או KIES: http://www.facebook.com/SamsungMobile.IL לידיעתכם ועוד שאלה קטנה על הדרך: בפעם האחרונה שעדכנתי FOTA לא נמחק לי שום דבר מהמכשיר, אפשר להניח שגם הפעם לא ימחק נכון?

• 41 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה. אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום. מה מומלץ? איך הHTC החדש? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by waizman,

אהלן בא לי לעדכן את הנקסוס שלי אחרי מלא זמן עם אותו רום. השתמשתי קצת ב M2 שהוא ICS וממש אהבתי אבל הוא לא הכי יציב אז נאלצתי לחזור לג'ינג'רברד. איזה רום הכי מומלץ לנקסוס הזקן שלי? חשוב לי שהכל יעבוד (למרות ש USB Teather וכאלה זה פחות חשוב) ושזה יהיה רום טוב לשימוש שוטף ולא לבדיקות. טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. לא משנה הסיבה, אבל אני צריך מכשיר רק בשביל Waze. לא משנה לי אם זה יהיה טלפון או טאבלט. פשוט שאשים בו כרטיס סים עם אינטרנט, ושה-Waze יעבוד. אני מחפש את האופציה הכי זולה, אבל שיעבוד בצורה נורמאלית תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

השאלה בכותרת. מצד אחד, אני רוצה שהסלולר יהיה איתי בשביל מקומות שיש בהם WI-FI ולמקרי חירום. מצד שני, אני ממש לא רוצה שכל העולם ואחותו יתקשרו אליי(כי זה יהיה על חשבוני לפי מה שהבנתי) וכבר קראתי סיפורי בלהות על אנשים בחו"ל שהייתה להם "גלישה" בחו"ל של כמות בודדת של מגהבייטים וחיוב של מאות-אלפי שקלים בעקבות כך. אני מנוי של סלקום, והטלפון שלי הוא E71, אגב. עריכה: אם הדיון מתאים יותר לפורום צרכנות, מוזמנים כמובן להעביר - אני לא אעלב

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by ArZi17,

כל הזמן מדברים על זה שאין תמיכה למכשירי דור 2 בהוט מובייל. אבל הרשת הזאת מבוססת על הרשת של מירס, שהייתה ברובה גם דור 2. אם כך, מדוע אין תמיכה בהוט מובייל במכשירי דור 2? האם לא תהיה קליטה בכלל? או מה?

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. המכשיר עולה כ 400 $ האם זה משתלם? ובקשר להזמנת הפלאפון, האם יש חשש שיעצר במכס, ואאלץ להיפרד מסכום נוסף של כסף? שתפו קצת מניסיונכם תודה !

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים