גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קודם כל מה אתם אומרים בכלל על הגירסא Droid של מוטרלה? האם אפשר לסמוך על מוטרלה בעניין הזה, כי רוב הפעמיים מוטרלה די איכזבה אותי בפלאפונים שלה. איך המסך המגע של שניהם? מהי מהירות המעבד? האם הפלאפון עובד חלק או שהוא נתקע לפעמיים? ומה ההבדל בעצם בין מילסטון ל- Droid? מאיפה אני יכול למצוא מפרט טכני של המכשירים הנ"ל? תודה רבה, וסליחה על כל השאלות החופרות...
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי: יתרונות\חסרונות? העם כדי להשקיע בו? ועוד מה שבא לכם לראש...
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php מזדמן לי ב400ש"ח אין לו מקשים בעברית (לא שזה מפריע לי) איך הוא מבחינת : -קליטה? -עוצמת שמע? -איכות שמע? -חוזק מבני? -אמינות? -קליטת ?BT -אורך חיים? -זמן סוללה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני חושבת לקנות את הרדמי 3. אמרו לי שהמפרט שלו ממש סבבה. אני מתלבטת אם הוא יהיה אמין ומשתלם. אם יש מישהו שניסה אותו, או את המכשירים הקודמים בסדרה, אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה. http://www.mdk.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8/%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D/xiaomi-redmi-3-fashion-gold.html#.Vq-NdLJ97IU
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל (מתוך שימוש, ידע כללי) איך הוא? נוח, מצלמה טובה...?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוסיף ל gtx 960 עוד כרטיס gtx 960... האם זה מכפיל לי את העוצמה.. או שזה רק מוסיף קצת.. ובבמקרה הזה עדיף לי לקנות gtx 970 4g חדש ??? אשמח לתשובה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש פה מישהו שכבר הצטרף ויודע לתת חוות דעת? כל מי קאטצ'ים שיש? אני היום בפלאפון ב59 שקל ו5GB וזה לא מספיק בעבר עזבתי את HOTMOBILE בגלל בעיות "קליטה"(יותר כמו בעיות שיחה שלא מופנת לנמען ולכן אין צליל חיוג) האם יש בעיות כאלה גם שם?
-
- 52 תגובות
- 29.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-