עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 1nstall,

שלום לכולם... היום הלכתי לבקר את הרופא שיניים, בזמן שהוא מטפל לי בפה, הוא אומר לאמא שלי "תראי על השולחן את המכשיר החדש שלי" גילגתי עיניים למעלה, ולהפתעתי זה היה הiPhone ;D , כולי התרגשות קמתי מכיסא וניגשתי למכשיר וכמובן שהשאלה הראשונה שלי הייתה "מה? מאיפה?", הרופא קנה את מכשיר ה4gb ב250$ פרוץ לסים זר (עובד על רשת סלקום), קפץ על ההזדמנות ורכש עוד שתי מכשירים שאותם מכר ב2200 כל אחד! המכשיר עצמו ניקנה בחנות אפל בניויורק, וניפרץ שם ע"י מכר של הרופא. אז אחרי משחק קל של 5 דקות במכשיר, פשוט התאהבתי! הממשק כל כך מושך ונוח, הרבה זמן לא החזקתי מכשיר שנהנתי להיכנס לכל תפריט ותפריט בו. לאחר שקצת הייתי "בשוק", הרופא התחיל להראות לי כל מיני שטויות ו"טריקים" במכשיר, הדבר שהכי התלהב מ…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by malcolmx9,

*פורסם קודם בתפוז. אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים! אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות! הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מ…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by bagetrek,

שבוע טוב אנשים אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו ניסיון עם לומיה ( באופן כללי ) מע"ה , אפליקציות ( אני יודע שאין הרבה ..אני סה"כ צריך GPS , ווצאפ ופייסבוק ) , יציבות מע"ה , באגים , קריסות וכו' כל מה שקשור למע"ה איך היא רצה באופן כללי ואיך היא ב 1020 אם למישהו יש ניסיון עם זה .. אני מאוד התרשמתי לטובה מהמצלמה של המכשיר הזה - ( יש לי גלאקסי 4 ואני מבואס פצצות ממנו מבחינת צילום זה מה ש 90% אני עושה במכשיר ) ואחת הבעיות הקשות שיש לי באנדרואיד זה "מקלדת" - לא משנה איך מתי וכמה אני כותב ובאיזה מהירות - תמיד אבל תמיד יצאו שגיאות ! נסיתי 1001 סוגי מקלדת - די חאלס המע"ה הזאת מטומטמת מידי !! בזמנו היה לי אייפון 4 - ואלה ההקלדה המהירה שם עבדה פיקס ומאוד מדוייקת ( אני לא יודע איך זה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Raul,

קודם כל קצת רקע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198644.msg1753771#msg1753771 אז היום הגיע סופסוף הזמן המתאים וקבלתי את הV3 ויצא לי לשחק איתו לא מעט. אוקי אז ככה, הציפיות שלי מהפלאפון היו גבוהות- ולמרבה הפלא הן התממשו! הפלאפון עצמו מגיע בבאנדל די מקיף שכולל אוזניות, נרתיק, כבל, עוד סוללה וכו' וכו' וכמובן חוברת הוראות מפורטת. ממממ מה יש עוד להרחיב, השימוש עם הפלאפוןמאוד נוח, ניכר כי יחסית לשאר הV3ים שאני מכיר זמני התגובה השתפרו מאוד. כרגע עברתי מסמסונג למוטורולה, ואני מרגיש שהממשק נוח ומסודר יותר אם כי יש עדיין להתרגל לדברים מסויימים שבמוטורולה החליטו ליישם קצת אחרת. נקודה נוספת היא שלמרבה ההפתעה אין יותר מדי חסימות בפלאפון, ולא נתקלתי בבאגים מיוחדים כר…

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by EF,

שלום לכל המומחים, אשמח לחוות דעת על [h=1]Silver Line Tablet SL728NC[/h] יש לי אפשרות לקנות אותו במנגנון של חיוב זיכוי, אבל אני רוצה לדעת האם שווה משהו. ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכי PDF ו-WORD. האם יש לו GPS? חשוב לי לדעת האם נחשב למוצר אמין, האם נתקע לעיתים קרובות? האם זיכרון RAM של 1G מספיק למה שתיארתי למעלה? תודה מראש, EF

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  9. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ziko,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עם מסך של 5.7 - 5.5 אינץ התלבטתי בין Glaxy note 5 לבין htc one e9 plus הגלקסי יקר בטירוף אני מודע לחיסרון של סוללה של htc one e9 plus אך האם זו רכישה טובה בסה"כ ? מסך איכותי וגדול+מצלמה איכותית אלו הם 2 הפרמטרים החשובים לי !!! מה דעתכם? אפה ניתן לראות מכשיר כזה בתצוגה ? אפה ניתן לרכוש זול יחסית חוץ מאילת , האם קיים בדיוטי פריי? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by eliil1,

http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by eegg,

ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל מה אתם אומרים בכלל על הגירסא Droid של מוטרלה? האם אפשר לסמוך על מוטרלה בעניין הזה, כי רוב הפעמיים מוטרלה די איכזבה אותי בפלאפונים שלה. איך המסך המגע של שניהם? מהי מהירות המעבד? האם הפלאפון עובד חלק או שהוא נתקע לפעמיים? ומה ההבדל בעצם בין מילסטון ל- Droid? מאיפה אני יכול למצוא מפרט טכני של המכשירים הנ"ל? תודה רבה, וסליחה על כל השאלות החופרות...

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by STi,

שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nahoom,

בבקשה תכתבו לי: יתרונות\חסרונות? העם כדי להשקיע בו? ועוד מה שבא לכם לראש...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ran16,

היי, אני רוצה לקנות טאבלט למטרות לימודים: כתיבה בשיעורים, קריאת מאמרים בנסיעות\הפסקות וכולי. על הדרך שינגן גם סרטים וסדרות כמו שצריך. חשבתי על הנקסוס 2013. לפי הביקורות המסך שלו מעולה והמחיר שלו בטווח שלי. למישהו יש חוות דעת עליו, רעה או טובה? איך הסוללה? תודה, רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by devilh,

אני רוצה לשמוע ביקורת

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

כותרת, תודה.

21. Started by Guarding angel,

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php מזדמן לי ב400ש"ח אין לו מקשים בעברית (לא שזה מפריע לי) איך הוא מבחינת : -קליטה? -עוצמת שמע? -איכות שמע? -חוזק מבני? -אמינות? -קליטת ?BT -אורך חיים? -זמן סוללה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by mwalker03,

היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mwalker03,

פירסמתי בטעות פעמיים, תמחקו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Jane Says,

שלום. אני חושבת לקנות את הרדמי 3. אמרו לי שהמפרט שלו ממש סבבה. אני מתלבטת אם הוא יהיה אמין ומשתלם. אם יש מישהו שניסה אותו, או את המכשירים הקודמים בסדרה, אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה. http://www.mdk.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8/%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D/xiaomi-redmi-3-fashion-gold.html#.Vq-NdLJ97IU

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.