עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, בהנחנה ולמחיר אין פקטור, זה משנה אם אני קונה פלאפון באחד מחברות הסלולר או מחנות פרטית ? יכול להיות הבדל כלשהו "בתוכנה" של הפלאפון ? יש עדיפות לכאן או לכאן ? או שזה לא משנה כלל ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Singularity,

האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. נכנסתי לבלוטות' של K800 ולחצתי דיבורית והוא מחפש מחפש ולא מוצא שום דיבורית.. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arkadur,

אני מחפש נגן רציני להעביר איתו את הנסיעות (בסיס..) לכן יש לי כמה קריטריונים: 1.זמן סוללה גדול, ונפח דיסק גדול 2.מסך גדול 3.תמיכה בכתוביות (רצוי ללא "משחקים" והמרות למיניהם) TV OUT.4 5.ביצועים (סאונד, וידיאו) שמתי עין על הA2, הייתי רוצה לדעת אם יש עוד מתחרים?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by מגדל,

מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Vidati,

התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Vidati,

אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by papoose,

היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by yonatanR,

לחברה שלי, צריך שיהיה יפה ועמיד. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by Tapeworm,

אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. כותרת, תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by The Dom,

אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by hercutrek,

אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by K_D,

אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה

25. בעיקרון הציעו לי שלושה נגנים מסויימים. אם יש איזשהו נגן שהוא עדיף עליהם אני אשמח לשמוע ואיזה הכי טוב מבין השלוש. בקיצר איזה נגן לקנות במרחב התקציב שלי. אני כרגע הכי נמשך לזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7213 ההצעות האחרות הן http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=765 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים