עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by The Dom,

ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by shlomo.shlomo,

שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yousux,

http://www.gsmarena.com/toshiba_unleashes_the_tg01__the_ubersmartphone_to_rule_them_all-news-768.php אולי סוף סוף מכשיר WINMO נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  6. ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by hercutrek,

אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

בוקר טוב לכולם, אשמח לקבל המלצה מאנשים שהורידו את השירים שלהם בצורה חוקית. ראיתי שקיימים אתרים עם תשלום חודשי ואתרים שמשלים על פר אלבום/שיר. מה עדיף? חשוב לי- הורדה של סינגלים (לא מעוניין באלבומים שלמים). אפשרות הורדה במטרה לשמוע מהמחשב הנייד ומהפלאפון (לא מעוניין לשמוע דרך סטרימינג). אפשרות גיבוי של השירים שנרכשו באתר עצמו להורדה מחדש במידה ולא אצליח לגשת לשירים כתוצאה מתקלה בדיסק קשיח או דיסק או קי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. שלום רב לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 עולם שלם של ידע מתחבא במכשיר הנפלא הזה אבל הדבר הכי חשוב לי זה לשלוח כמות של SMS לעובדים, לשותפים, לספקים... במכשיר המגבלה שלו זה 15 אנשים, שזה עוד נסבל אבל כאשר שולחים ל 15 ביחד תמיד קופצת הודעת השגיאה הודעות שולח מספר רב של הודעות SMS האם ברצונך לאפשר ליישום להמשיך לשלוח הודעות ואז אני צריך ללחוץ על המשך 10 פעמים חפרתי קצת באינטרנט ובפלאפון אין בהגדרות-אבטחה (הכי למטה) מגבלת משלוח SMS אבל מצאתי את הפתרון הזה אבל אין לי מושג איך אני פותח טרמינל, עם איזה תוכנה, על מנת לערוך את הקובץ settings.db אשמח לעזרה. תודה I got it to work! Heres how(taken from link above): Open Command Terminal and enter the following: adb shell sqlite3 /data/da…

11. Started by alonelish,

רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה

15. Started by User2,

קודם כל אגיד שאני חדש בדבר שנקרא רום, עכשיו, קניתי את הסמארטפון - thl t6 pro לפני כמספר חודשים, התוכנה איתה הוא מגיעה עושה הרבה בעיות. רציתי לשאול איך אני צורך תוכנה חדשה? (צריך הדרכה) ואם יש אפשרות לצרוב את התוכנה של cyanogenmod שהמליצו לי עליה. כרגע על המכשיר יש לי android 4.4 kitkat - שבא עם הטלפון.. אגב, כיצד מבצעים רוט? קישור לאתר יצרן; http://en.thl.com.cn/product/thl-t6.html תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה

18. Started by Crash5,

שלום חברים, המכשיר הנ"ל אומנם תומך בניגון סרטי High Definition ברזולוציה מקסימלית של 1280X720 אך המסך של הנגן הינו ברזולוציה של 800X480 בלבד. האם הדבר מהווה למעשה צוואר בקבוק ומונע צפייה בתכני HD באמצעות מסך הנגן? חשבתי שאם קיים בנגן מנגון שיודע לבצע downscaling אז הבעיה נפתרת וניתן יהיה לצפות בתכני HD, האם דבר כזה אפשרי\קיים בנגן?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by ManhattanProject,

לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  20. 1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by barak123,

החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.

22. Started by ToMeRv32,

אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by SilentD.M,

כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה

24. אני נמצא במקום עם קליטה בעייתית לרשת הסלולרית שאני מנוי בה. אני מחפש דרך נוחה לבדוק את רמת הקליטה במקום עם רשתות מתחרות.. יש דרך לעשות את זה? אני מכיר אפליקציה ותיקה בשם glove אבל היא מחזירה תוצאות רק אחרי 3 ימים ולא ברור איך היא בכלל מחשבת/קובעת את התוצאות/ממוצע וכו'.. גם המודל העסקי שלהם שמעודד אותך להירשם דרכם לחברה הכי מומלצת לכאורה מטיל ספק בהמלצות שלהם.. אני מחפש משהו שיראה לי באופן מיידי ונקודתי את מצב הקליטה ברשתות האחרות באותה נקודה, בלי להשיג ולהחליף סימים.. קיים משהו כזה?

25. Started by naoriko,

הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.