גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
בתמצית, יש סרטים של 1080p שהוא עושה לה buffering כל דקה. לפני יתר הפרטים, שאלה מקדימה: לבוקסי בוקס יש חומרה מספיק חזקה בשביל לנגן 1080p, נכון ? להלן פירוט, הכל מחובר חוטית: *) ראטור Netgear חדש של בזק, הבוקסי בוקש מחובר אליו בכבל אתרנט ואל הטלביזיה (Samsung D6000) בכבל HDMI. *) אל הראוטר מחובר בכל אתרנט גם מתאם חשמלי מסוג D-Link 306AV, אמור להיות 200Mbps. בממ"ד יושב המחשב שמארח את הסרט המדובר, והוא מחובר בכבל אתרנט אל מתאם חשמלי נוסף. *) הסרט (Apollo 18) הוא mkv בגודל 15GB, אמור להיות ברזולוציה 1080p. *) בוקסי בוקס עושה buffering כל דקה בערך, בין אם אני מנגן דרך שיתוף SMB, ובתדירות נמוכה יותר אם אני מנגן דרך תוכנת Boxee Media Manager שמותקנת על המחשב המארח. בואו נניח שהמת…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מתלהב מהמערכת הפעלה הזאתי בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן, כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגה כשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן C C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup אני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות.. איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 1000 ש״ח, קראתי ברשת כבר על סוגי מכשירים אבל עדיין לא מצאתי תגובות של אנשים לגבי אותם מכשירים. הייתי שמח לשמו תגובות והמלצות ממכם על סוגי מכשירים. אני מחפש דברים בסיסיים, כמו whatsapp, waze ומשחקים בסיסיים כרגע אני ממש חושב על galaxy gio או פלוס.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני והורי בסלקום. אני אנייד את עצמי ואת האייפון שלי (לדעתי לא תהיה בעיה לנייד אותו). הורי גם רוצים לעבור. הבעיה שלהם מכשירי דור 2. מהמכשירים הפשוטים, הבנתי שהנוקיה C2-01 הוא מכשיר ראוי. הבעיה היא שמחירו הוא כ400 שקל. יש מכשירים זולים יותר שיתאימו?
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות הזמנתי מנורת לד עם 12 צבעים, שלט וכו.. היום בבוקר(6/6/12) הלכתי להביא אותה מהדואר, הגעתי הביתה חיברתי אותה היא עבדה מצוין, באתי להוציא אותה כדי להחזיר את המנורה הישנה(עד שיגיע לי מתאם מבית מנורה אחת לשתי בתי מנורה) והיא יצאה לי רק חצי מנורה והחצי השני שלה היה בתוך הבית מנורה, הוצאתי אותו משם, חיברתי בחזרה את שתי החלקים של המנורה, חיברתי שוב לבית מנורה והמנורה כבר לא עובדת, יש בתוך המנורה כמה כבלים כנראה שצריך לחבר את הכבלים בין המנורה לחלק השני כדי שזה יעבוד, ואין לי מושג בזה אני די גרוע באלקטרוניקה. הנה כמה תמונות להמחשה: http://img15.imageshack.us/img15/8454/19814803.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4475/85254655.jpg http://img252.imageshack…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוללות ANKER סבב6 אני משתמש באותו המסמך מסבב 5 כי בפועל לא השתנו יותר מדי דברים אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVPTy1LSUltY2ItUXBRdlZCdmd2c0E6MQ אחרי [סבב 1] [סבב 2] [סבב 3] סבב 4 סבב 5 אני מתחיל את סבב 6 סבב 5 בHW תוכלו לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526665.0 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לאור העובדה שהיצרן שולח מעכשיו גם לארץ המחיר סוללה ישתנה וירד אך הוא תלוי ישירות בגודל ההזמנה, הערכת מחיר תהיה רק ל…
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
*פורסם קודם בתפוז. אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים! אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות! הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מ…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאוד מסוקרן מהמכשיר הנ"ל ורציתי לדעת עוד פרטים עליו. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שממש עוזר. אני בעיקר רוצה לדעת מה יהיה המחיר ומתי הוא יושק. אם מישהו יודע פה משהו על המכשיר המדובר אשמח עם ישתף אותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-