עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by FARKASH7,

יש משהו יותר טוב מזה: http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1437673424&sr=1-1&keywords=asus+zenfone+2&pebp=1437673439604&perid=1NM7XZB3HEGZ1BJW7TJ1 ? דרישות: מסך טוב וגדול. חיי סוללה טובים. מכשיר מהיר. GPS טוב. ישמש את אבי(כרגע יש לו galaxy nexus).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by e-d-a,

[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הבעיה היא שלמרות שאני בוחר כל פעם את הרשת שלי כשאני בדירה, עדיין מידי פעם אני מגלה שהאייפון העדיף להתחבר משום מה לאחת מרשתות השכנים שלא דורשות סיסמא ... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nineball,

שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Galit17,

כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אולי אני דביל(סביר להניח) - אבל אני לא מצליח לקבל הנחיות קוליות בגוגל מאפס("פנה ימינה")... נקסוס 4 JB 4.2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by romansah9,

חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviz,

אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by wowohw,

אז ככה אמיגוס, הנקסוס 5 שלי הולך להחזיר את נשמתו לבורא ואני אזדקק לעזרתכם במציאת נייד חדש אני כבר פחות מתלהב שפלאפונים בשיא הטכנולוגיה מספיק לי טלפון בסיסי יחסית אבל לא סיני. הדרישות שלי מהפלאפון: עדיפות לאנדרואיד למרות ש IOS עם סירי יכול להיות ממש מגניב הדבר השני בחשיבות שלו זה הזרמת מדיה באיכות הכי טובה שניתן ( הגלאקסי 2 שהיה לי בעבר היה יותר טוב מהנקסוס שעכשיו ) שיהיה לו בלוטוס. מסך גדול בטריה חזקה ככל הניתן. מינימום של 32GB אם אפשר יותר/הרחבה זה מעולה מכשיר מהיר שלא יתקע כמו הנקסוס בצעירותו ( מערכת נקיה ) מצלמה אין לי דרישות מיוחדות מבחינתי שהיא תהיה סבירה+ אבל לא גרועה. שהטלפון יהיה אמין ולא כמו G4 …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RunningWithScissors,

קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, שמי אודי וברשותי ASUS Transformer Prime חדש. רציתי לשאול איך להשתמש נכונה בסוללה ולהאריך את חייה? האם כדאי לרוקן עד הסוף, לטעון מעבר ל-100%, וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

Doogee הסינית מצטרפת למירוץ חיי הסוללה ומציגה מכשיר המכיל מפרט ביניים, סוללת 6,000mAh נדיבה ביותר ותג מחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-s6000-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-6000mah-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lompy,

נקרע לי הכבל לאיפון 5S ואני צריך לקנות חדש. כבל מקורי עולה לא מעט כסף אבל הבנתי שכנראה כבל לא מקורי יעשה בעיות. הבנתי שיש גם חלופים שמאושרים ולא מאושרים , בקיצור לא יודע מה לקנות ולא מבין בזה כלום. ראיתי כבלים ב 15 שקל , 30 שקל , 50 שקל ו 100 , לא רוצה להוציא על השטות הזאת כסף מצד שני לא רוצה שזה יהרוס לי את הנייד. יכולים בבקשה להמליץ לי איזה כבל כדי לי לקנות ב KSP? קצת דחוף לי כי אין לי איך להטעין אותו בנתיים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tobul,

היי אני מחפש טאבלט לסרטים (9-10 אינץ-חשבתי קודם ללכת על הAURORA אבל הוא רק 7 אינץ וזה פחות מתאים לסרטים). על מה הייתם ממליצים בתקציב של עד 200$? (חשוב שהוא יהיה פופולארי כדי שיהיו לו גירסאות שידרוג לאנדרואיד). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shimon1,

אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xcalibur,

סרטון פתיחת קופסא וסקירה קצרה שלי:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.