גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אנדרואיד, הטווח מחירים הוא עד 350$ (לא מעוניין באייפון). מכוון לשוק הגבוה יחסית. עד עכשיו היה לי Nexus 4 שהחזיק מעולה שנתיים, והייתי מרוצה ממנו. בעקבות בעיה במגע אני מתכוון להחליף, משום שהתיקון יקר יחסית. פיצ'רים חשובים: מצלמה איכותית סוללה טובה אופציה לכרטיס זיכרון (או 32GB) שלא יהיה ענק (למשל הG3 גדול מדי). איכות ווליום סאונד טובים (בNexus 4 וגם ב5 הסאונד חלש ולא מספק) אשמח להצעות או רעיונות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני קניית הנגן רציתי לוודא שלנגן הנ"ל יש רמקול פנימי. אז אם מישהו שמכיר יכול לענות לי בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני נוסעת בקרוב למרכז אמריקה, אשמח להמלצה על נגן MP3. עד עכשיו היה לי sansa sandisk בנפח 8 ג'יגה והייתי מרוצה מאוד. (סוס דהר עליו והוא המשיך לעבוד! ;D) מה חשוב לי? נפח מינימום 8 ג'יגה, ה-מון זמן בטריה, שיהיה עמיד במיוחד, איכות שמע. בגלל שאני מנסה לשמור לי כמה שיותר כסף לטיול אשמח אם הוא יעלה בסביבות ה500 או אפילו פחות. אם זה לא ריאלי תגידו ואנסה להגדיל את התקציב או להתפשר על פחות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא. מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתעבים סימטריה ורוצים להטריף את הלוקים ב-OCD? הדגם החדש של HTC הוא כנראה בדיוק עבורכם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
למי יש ניסיון עם SMARTPHONE שמשמש גם כראוטר איפה אפשר לקרוא על זה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-chinatown-wars-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%97%d7%9e%d7%a9-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגרסה המשודרגת למכשיר הנוקיה לומיה 1020 המוכר צפויה להגיע עם חיישן מוגדל ועם רזולוציית צילום מירבית גבוהה יותר של 50 מגה-פיקסל (!), בנוסף ליכולות צילום חדשות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-50/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שאתם יודעים, הלכתי על ה LG G2 בהמלצתכם. הייתי שמח לשמור על ההשקעה הזאת. זכור לי חוויות רעות עם חברים בקשר לכיוסי טלפון ומגני מסך. לדוגמא, מגן המסך של חבר אחד היה "מודבק" (ולא עבד על ואקום) לטלפון שלו, ולהוריד אותו היה בלתי אפשרי בלי להשאיר שאריות דבק על המסך המקורי. או כיסוי טלפון שהיה אטום כל כך שהטלפון היה מתחמם יתר על המידה. אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקנות כיסוי טלפון ומגן מסך איכותים. אני יודע שיש מגני מסך עבים במיוחד (כמו זכוכית נוספת) וכיסוים שבולטים קצת שאם הטלפון נופל עם הפנים לרצפה, הם בולמים את המכה ולא המסך. אשמח לשמוע המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לסרטים (9-10 אינץ-חשבתי קודם ללכת על הAURORA אבל הוא רק 7 אינץ וזה פחות מתאים לסרטים). על מה הייתם ממליצים בתקציב של עד 200$? (חשוב שהוא יהיה פופולארי כדי שיהיו לו גירסאות שידרוג לאנדרואיד). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מכשיר חדש, אני חובב אפל, יש לי שלוש שנים אייפון 5, יש לו בעיות סוללה חמורות, אני מעוניין להחליף מכשיר. אני רוצה לקנות מכשיר רציני, עד 4000 ש"ח + - אבל שיהיה איכותי, אפל וסמסונג לא בא בחשבון, אני אומנם רגיל לאפל אבל המצלמה לא איכותית והסוללה על הפנים, כנ"ל גלקסי וכו'. המכשיר עם הנתונים הכי טובים שמצאתי הוא של סוני עם 23MP במצלמה וסוללה חזקה, אבל הבעיה שאני לא יודע האם שווה לקנות מכשיר כזה כי סוני עדיין זה לא אפל או סמסונג מבחינת איכות החומרים(או שאני טועה). אני מחפש מכשיר רציני עם סוללה טובה ומצלמה איכותית. שמעתי יש גם מכשירים שיש בהם זיהוי טביעת אצבע, קול ועין.... אשמח לקבל הצעות טובות למכשי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מציעה צמד סמארטפונים עדכניים שעונים לשמות X6S וה-X6S Plus, ומשפרים את הנקודה הבעייתית ביותר בדגמיה הקודמים הרבה מכשירים חכמים בשוק העמוס של היום מנסים למצוא לעצמם נישה בלתי רגילה בה יוכלו לפרוח ולזכות להצלחה משודרגת, ואל הרשימה הזאת ניתן להוסיף עתה את הצמד החדש של Vivo הסינית, שעונה לשם X6S ומבטיח איכות אודיו משובחת במחיר תחרותי יחסית. המכשירים החדשים מהווים אחים תאומים למכשירי ה-X6 וה-X6 Plus שהשיקה Vivo בדצמבר 2015, אשר הציעו חבילה מתכתית דקה ומלוטשת עם שבבי MT6752 בינוניים יחסית מבית Mediatek. הפעם, עם ה-X6S וה-X6S Plus, המעטפת החיצונית נשארת דקה ומלוטשת כמו קודם – אך שבבי Sapdragon 652 מתומני ליבות חדשים של קוואלקום מעניקים יעילות וכו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק. מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק. אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני בקרוב הולך להחליף את הגרוטאה שלי בפלא חדש. אני מתלבט בין השניים,איזה עדיף? אני עושה הכל עם הפלא,מולטימדיה,סמס,מדבר,משחק,גיפיאס וכ'ו...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-