גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני בקרוב הולך להחליף את הגרוטאה שלי בפלא חדש. אני מתלבט בין השניים,איזה עדיף? אני עושה הכל עם הפלא,מולטימדיה,סמס,מדבר,משחק,גיפיאס וכ'ו...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק כשבוע לפני תערוכת MWC השנתית מציגה LG את מכשיריה החדשים לשוק הביניים, המגיעים עם מעבדים מרובעי ליבה, מסכים בגדול 4\" או יותר ועלות-תועלת ברמה מסחררת לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%a9%d7%aa-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אמיגוס, הנקסוס 5 שלי הולך להחזיר את נשמתו לבורא ואני אזדקק לעזרתכם במציאת נייד חדש אני כבר פחות מתלהב שפלאפונים בשיא הטכנולוגיה מספיק לי טלפון בסיסי יחסית אבל לא סיני. הדרישות שלי מהפלאפון: עדיפות לאנדרואיד למרות ש IOS עם סירי יכול להיות ממש מגניב הדבר השני בחשיבות שלו זה הזרמת מדיה באיכות הכי טובה שניתן ( הגלאקסי 2 שהיה לי בעבר היה יותר טוב מהנקסוס שעכשיו ) שיהיה לו בלוטוס. מסך גדול בטריה חזקה ככל הניתן. מינימום של 32GB אם אפשר יותר/הרחבה זה מעולה מכשיר מהיר שלא יתקע כמו הנקסוס בצעירותו ( מערכת נקיה ) מצלמה אין לי דרישות מיוחדות מבחינתי שהיא תהיה סבירה+ אבל לא גרועה. שהטלפון יהיה אמין ולא כמו G4 …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש אפשרות לבחור בין הפלאפונים: NOKIA E71, NOKIA N85, Samsung 530, Samsung touch wiz, LG Renoir אנחנו חושבים כרגע על הLG Renoir והNOKIA N85. יש הצעות, מי מהם עדיף? (או אולי אחד אחר מהרשימה עדיף עליהם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נקרע לי הכבל לאיפון 5S ואני צריך לקנות חדש. כבל מקורי עולה לא מעט כסף אבל הבנתי שכנראה כבל לא מקורי יעשה בעיות. הבנתי שיש גם חלופים שמאושרים ולא מאושרים , בקיצור לא יודע מה לקנות ולא מבין בזה כלום. ראיתי כבלים ב 15 שקל , 30 שקל , 50 שקל ו 100 , לא רוצה להוציא על השטות הזאת כסף מצד שני לא רוצה שזה יהרוס לי את הנייד. יכולים בבקשה להמליץ לי איזה כבל כדי לי לקנות ב KSP? קצת דחוף לי כי אין לי איך להטעין אותו בנתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליצרנית הסינית יש סמארטפון שיעלה לכם רק כמה מאות שקלים, אבל מתיימר לספק את כל מה המאפיינים שתוכלו למצוא אצל מובילי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-leagoo-elite-1-מכשיר-ביניים-שלא-מוכן-להת/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד 5.1, נפח אחסון של 16GB ו-2GB של זכרון RAM ב-120 דולר? יש גם חיה כזאת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-y100-pro-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-