גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד 5.1, נפח אחסון של 16GB ו-2GB של זכרון RAM ב-120 דולר? יש גם חיה כזאת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-y100-pro-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ליצרנית הסינית יש סמארטפון שיעלה לכם רק כמה מאות שקלים, אבל מתיימר לספק את כל מה המאפיינים שתוכלו למצוא אצל מובילי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-leagoo-elite-1-מכשיר-ביניים-שלא-מוכן-להת/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. שאלו אותי בקשר לבחירת טאבלט אך אני מתקשה לעזור בגלל המבחר העצום. (היה פה פעם שרשור של טאבלטים סינים מומלצים עד 1000 ש"ח, אבל אני לא מוצא אותו) דרישות: מסך 7", 8" או 9" (אינץ'). חיבור hdmi (חיבור לטלוויזה). אפשרות הגדלת זכרון ע"י כרטיס זכרון (כמות הזכרון הבמכשיר יכולה להיות בין 8 ל32 ג"ב). מערכת די עדכנית (ICS או JB). מחיר עד 1000 ש"ח אך מומלץ לחסוך. עדיף מכשיר עמיד יותר ואיכותי יותר, מאשר מפוצץ בפיצ'רים. הטאבלט ישמש לשימושים פשוטים של קריאה, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. אין שום בעיה שהטאבלט יהיה חסר שם סיני- אך שיחזיק מעמד שימוש פשוט ולא יהרס אחרי 2 שימושים (אם יש משהו שכבר ניסיתם). אין בעיה ברכישה ברכישה מחו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני יומיים xiaomi mi a1 שחזרתי את האפליקציות וכול העיניינים מה LG הישן דרך חשבון גוגל והכול נראה מנגן תקין , חוץ מהעדכון. הטלפון אומר שיש עדכון נובמבר 2017 זמין בגודל 1 גיגה אבל אחרי שאני לוחץ update הוא מוריד ונכשל בזמן התקנה. אין מספר שגיאה או משהו בסגנון פשוט שהוא נכשל ורשום installation problem. מישהו מכיר \ יודע ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל איך הוא לדעתכם? לפי ביקורות שראיתי ברשת הוא נראה מבטיח... האם יש אלטרנטיבה (צרכים : בעיקר מוזיקה וקצת סדרות אולי)? איפה אפשר לקנות בארץ? אני לא מצאתי אותו...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה להמציא את עצמה מחדש בשוק הביניים עם זוג מכשירים חדשים, ביחס עלות/תועלת מפתיע לחיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-galaxy-j5-%d7%95-galaxy-j7-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במכשרי הקודם השתמשתי בחיבור GPRS. כעת עברתי למכשיר C3 של נוקיה והחיבור נכשל. התקשרתי לתמיכה והם לא ממש עזרו לי ואמרו שצריך להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה (שתעלה 100 שקל) והם יצרבו גרסה של אורנג' למכשיר. מה זה אומר בדיוק? והאם יש דרך לסדר את האינטרנט בלי הבלאגן הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מה אומר הדבר שנדלקת נורה כתומה בפלאפון nexus 5x הפלאפון התרוקן ואני לא מצליח להפעיל אותו מופיע נורה כתומה ??? כל מי שיוכל לעזור תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נקרע לי הכבל לאיפון 5S ואני צריך לקנות חדש. כבל מקורי עולה לא מעט כסף אבל הבנתי שכנראה כבל לא מקורי יעשה בעיות. הבנתי שיש גם חלופים שמאושרים ולא מאושרים , בקיצור לא יודע מה לקנות ולא מבין בזה כלום. ראיתי כבלים ב 15 שקל , 30 שקל , 50 שקל ו 100 , לא רוצה להוציא על השטות הזאת כסף מצד שני לא רוצה שזה יהרוס לי את הנייד. יכולים בבקשה להמליץ לי איזה כבל כדי לי לקנות ב KSP? קצת דחוף לי כי אין לי איך להטעין אותו בנתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר הבא של המותג הפיני שחוזר לחיינו יהיה ספינת דגל אמיתית לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי הם ממש נראים אותו דבר.... שאלה אולי טיפשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-