עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eran256,

שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק. מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק. אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kfirbep,

התקנתי רום שתומך בdeodox (או מה שזה לא יהיה) הבעיה היא שהשמות של האפליקציות בעברית הפוכים. איך אני מתקן את זה?קראתי באינטרנט שיש איזה פאץ' שמתקן את זה.הבעיה שאני לא מוצא הורדה ומדריך נורמלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי אני יושב על זה כבר כמה ימים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שיתוף הפעולה של יצרנית השבבים עם חברת Spreadtrum הסינית ממשיך הרחק מאור הזרקורים, עם דגם חדש של המותג Leagoo לכתבה

6. היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה

7. עם הגעתו של האייפון לשוק, אנחנו מקבלים הצצה למה שקורה בפנים - דברים שאפל החליטה לא להכריז עליהם, מתגלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shai87,

אהלן, מחפש מכשיר אנדרואיד בתקציב נמוך אחרי שכבר חשבתי בעבר על הS2 והמחיר המוגזם שרק נוסק לו הוריד אותי מהעניין הזה. חשבתי ללכת על מכשיר עד 1400 שקלים חדשים, זאת אומרת מכשיר יחסית חדש או מכשיר דגל מהדור הקודם (S1). ראיתי את ה-ray של סוני והוא מצא חן בעיניי( ואפילו מאוד ), הגודל מסך שלו מצוין בשבילי. יש לו קרינה יחסית גבוה של 1.1, האם זה משהו שעליי לשים לב אליו אם אני מדבר לא הרבה דקות (עד 500 בחודש)? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי מישהו יכול להביא לי קובץ עברית ל sansa clip 300 ? אני לא מוצא באתר שלהם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קבלתי לפני מספר ימים את המכשיר אבל לאחר שימוש קצר איתו יש לי קצת בעיות 1) בעיות עם הרמקול הוא נורא חלש כמעט ולא שומעים שיחות נכנסות(התקנתי אפליקצית volume+ בשביל להעלות את רמת הווליום זה עזר טיפה אבל עדיין הרמקול חלש למדי) 2) בעיות בשיחה איתו עם אנשים במקומות רועשים (אוטובוס) אצלי למשל בפלאפון הישן SE C510 היו שומעים הרבה יותר טוב 3) בעיות של סיבוב של המסך ממצב מאונך למאוזן ולהפך בכתיבת הודעה (לוקח לו מספר שניות ) בעוד שמכשירים ישנים הרבה יותר כמו הדייזר לוקח להם פחות משנייה לשנות את המצב של הפלאפון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Avidor Zvi,

היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם, http://www.cellcom.co.il/shop/phones/search_results/Pages/default.aspx?features=461a333c-b8d4-4012-9bf1-49ccaa5bbc14 - זו הפרסומת. איזה מהמכשירים עדיף, בלי קשר לסכום? תודה!

23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-4-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%9d-%d7%a9%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by (iriver H10),

אותו הזן סטון רק עם מסך, רדיו, הקלטה וזיכרון של 2 ג'יגה. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-redmi-2-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c-2015/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים