עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by fergos,

אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, לפני הכל - אני כרגע משתמש בגירסת 4.0.4 - האם גירסא זו "כבדה" על הפלאפון הזה? האם ניתן לשנמך (ואם כן איך ומה מומלץ)? לשדרג ? (אם בכלל יש גירסא יותר טובה לנייד הזה...) ולשאלתי - איזה ROM מומלץ לנייד הזה? איך ומה צריך לעשות בשביל להתקין ROM... אודה לקבלת הסבר בנושא בבקשה יחד עם הסבר במה מועיל הROM. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, האם התקנה והסרה של אפליקציות עושה בלאגן באנדרואיד כמו במחשב (שאם מתקינים יותר מדי דברים המחשב מתחיל להיות יותר איטי / הרג'יסטרי מתחיל להתבלגן, נוצרים בעיות וכו') או שאין שום בעיה ואפשר להתקין להסיר חופשי אפליקציות וזה לא יפגע בשום אופן באנדרואיד? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pwntigo,

שלום, אני רוצה לקנות טלפון חדש, ואני דיי מתלבט בין שני אילו. הייתי רוצה לשמוע קצת דעות למי שיש את אחד המכשירים או אולי אפילו את שניהם ******* ערוך ****** תגובה שחמישית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קבלתי לפני מספר ימים את המכשיר אבל לאחר שימוש קצר איתו יש לי קצת בעיות 1) בעיות עם הרמקול הוא נורא חלש כמעט ולא שומעים שיחות נכנסות(התקנתי אפליקצית volume+ בשביל להעלות את רמת הווליום זה עזר טיפה אבל עדיין הרמקול חלש למדי) 2) בעיות בשיחה איתו עם אנשים במקומות רועשים (אוטובוס) אצלי למשל בפלאפון הישן SE C510 היו שומעים הרבה יותר טוב 3) בעיות של סיבוב של המסך ממצב מאונך למאוזן ולהפך בכתיבת הודעה (לוקח לו מספר שניות ) בעוד שמכשירים ישנים הרבה יותר כמו הדייזר לוקח להם פחות משנייה לשנות את המצב של הפלאפון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכם, http://www.cellcom.co.il/shop/phones/search_results/Pages/default.aspx?features=461a333c-b8d4-4012-9bf1-49ccaa5bbc14 - זו הפרסומת. איזה מהמכשירים עדיף, בלי קשר לסכום? תודה!

9. לנובו הולכת על כל הקופה עם דגם ה-Z5 Pro GT החדש שלה לכתבה

10. שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LazyCat,

זהו לא סוד שחברינו ב- XDA עומלים קשות על המרת מערכת האנדרואיד ל- HD2, ונכון לעכשיו כמעט השלימו את המשימה. http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status העדויות מהשטח גורסות כי המכשיר עובד הרבה יותר מהר וחלק עם אנדרואיד 2.2 (AKA Froyo) מאשר עם WM6.X http://www.youtube.com/watch?v=TqQAm1oM9hY אנדרואיד 2.2 כבר בא עם תמיכה בעברית, וכל מה שצריך זה להוריד מקלדת בעברית מהמרקט שלו. אני בד"כ ראשון לבדוק את הדברים הללו, אך כרגע עוד אין אפשרות להתקין רום אנדרואיד במקום WM6.X או אופציה של Dual boot. כשמפעילים את האנדרואיד מהמכשיר הוא סוגר בברוטליות את ה- WM6.X וזהו מצב שעלול לגרום לאיבוד מידע (כבר התלוננו הרבה משתמשים לגבי הנושא) אצלי המכשיר משופצר ועובד מצויין, בנוסף יש בו המ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FARKASH7,

יש משהו יותר טוב מזה: http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1437673424&sr=1-1&keywords=asus+zenfone+2&pebp=1437673439604&perid=1NM7XZB3HEGZ1BJW7TJ1 ? דרישות: מסך טוב וגדול. חיי סוללה טובים. מכשיר מהיר. GPS טוב. ישמש את אבי(כרגע יש לו galaxy nexus).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקי... דבר ראשון אני מחכה לספטמבר לראות מה מחיר המכשיר בארץ אבל רציתי לדעת לגבי יבוא אישי של המכשיר אין בעיות מעבר יבשה במכשיר?! ז"א אותו סים, אותה טכנולוגיה, אותה תוכנה... הכול יעבוד כמו בכל אי פון אחר?! הבנתי שאם קונים בארהב יש "תוכנית שקונים" וקנס היציאה הוא 75$ משמע ב 350 דולר אפשר לקנות איפון ללא תשלום נוסף. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by matan333,

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I) עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-redmi-2-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c-2015/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. במידה ורוצים לבנות אפליקציה שדולה מידע מחברות אחרות לדוגמה אפליקציה להשוואת מחירים אתר זאפ השאלה מה הצרכים של האפליקציה מבחינה תפעולית עדכון תוכן/מידע שנלקח מחברות אחרות והן מבחינה תכנותית ל database עצמו + גישה למשתמשים * השאלה פה האם יש התעסקות בליצור קשר עם עסקים/חברות לצורך מידע מסוג זה ואם כן כיצד ניתן ליצור עמם קשר *יש לי רעיון לפיתוח אבל אני רוצה לבחון כדאיות אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברה או מישהו שמתמחה בעניין זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alexxx2005,

מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אחרי שסמארטפונים עם מסכי 6 אינץ׳ הפכו לפתע לנורמה חדשה, סדרת הפאבלטים הפופולרית של היצרנית הסינית עשויה לזנק קדימה עם תצוגה בגודל 7 אינץ׳ לכתבה

19. Started by waizman,

אהלן אין לי כרגע נגן ואני לא רוצה להשתמש בנקסוס שלי לצורך העניין, בעיקר בגלל הסוללה. הדרישות הן שהוא יהיה קטן וקל, עם מסך, סוללה ל 8+ שעות, ו 8+ ג'יגה בייט. רדיו יהיה נחמד אבל ממש לא חובה. cheaper is better. לא צריך טאץ' ו-וידאו וחרטות כאלה ואחרות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lompy,

נקרע לי הכבל לאיפון 5S ואני צריך לקנות חדש. כבל מקורי עולה לא מעט כסף אבל הבנתי שכנראה כבל לא מקורי יעשה בעיות. הבנתי שיש גם חלופים שמאושרים ולא מאושרים , בקיצור לא יודע מה לקנות ולא מבין בזה כלום. ראיתי כבלים ב 15 שקל , 30 שקל , 50 שקל ו 100 , לא רוצה להוציא על השטות הזאת כסף מצד שני לא רוצה שזה יהרוס לי את הנייד. יכולים בבקשה להמליץ לי איזה כבל כדי לי לקנות ב KSP? קצת דחוף לי כי אין לי איך להטעין אותו בנתיים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ymac,

היי, אבא קיבל מהעבודה את ה-S7 והוא רוצה לנצל את פיצ׳ר הטעינה האלחוטית. הובא לתשומת לבי שהגלקסי 7 (יחד עם הנוט 5 והאס 6 אדג׳+) תומך בטעינה אלחוטית בהספק גבוה יותר. רציתי לשאול, מה ההספק של העריסה שסמסונג מוכרת? האם הוא מסתמך ומשתמש במטען המקורי? (האם הוא מסוגל לקבל את המתח המשתנה שלו? Quickcharge 2.0) אני כמובן מדבר על הכניסה למטען, ברור לי שיש איבוד אנרגיה בטעינה אלחוטית. ראיתי גם כל מיני מטענים באמזון שמתיימרים לתמוך בטעינה מהירה, חלק ב-10 וואט חלק ב-13.5 וואט ועל זה של סמסונג לא מצויין הספק. יש המלצות? השגות? איפה יש מפרט של המטען של סמסונג? תודה ויום טוב Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by .AloN,

היי, אני מחפש לקנות לאחותי נגן mp3 מבוסס פלאש ואני בהתלבטות בין שני הנגנים; ה iAudio U3 (בגירסת ה 1GB): http://www.cowonglobal.com/product/product_U3_feature.php וה Sandisk Sensa E250: http://sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx מצאתי את שניהם ב700 ש"ח, ככה שאין חשיבות למכשיר אלא רק לאיכות ובציועים נטו. מה דעתכם ? איזה מכשיר עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקי אני רוצה לקנות מקלט Gps כדי שאוכל לחבר אותו לipaq שלי בתקשורת בלוטות'. צמצמתי את האפשרויות לשניים של חברת Globalsat המוכרת והטובה. מסתבר שהbt-388 אומנם ישן אך פופולארי ועולה יותר והדגם החדש Bt359s שהוא באשכרה עובד על כח סולארי! וגיליתי גם שבאנגליה המחירים של החבר'ה האלה הם חצי מחיר מהארץ. קרוב משפחה יהיה שם עוד שבועיים אז נוכל לקנות שם! הbt-388 עולה 370 ש"ח והbt359s עולה 270 ש"ח קיצר מי אתם ממליצים? מי יותר טוב? ולמה הbt388 הישן עולה יותר מהדגם החדש והסולארי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים