גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
SK Hynix הקוריאנית מצטרפת אל המתחרה סמסונג, ומכריזה על זכרונות מהירים במיוחד עבור מכשירים חכמים בתקן ה-UFS 2.0. היכונו לביצועים שמתקרבים לליגת כונני ה-SSD, לא רק בגלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/זכרון-פנימי-סופר-מהיר-מהיום-עבור-כל-יצר/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
האם ראוי לשלם יותר מ-3,500 שקלים עבור מכשיר חכם עם 128GB של נפח אחסון בלבד, כאשר לוגו התפוח של אפל לא מעורב בסיפור? מוזמנים לשפוט בעצמכםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 367 צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניינים דווקא במכשיר החכם שמתהדר במצלמה המתקדמת ביותר בשוק אשר מתחבאת מתחת לפאנל התצוגה? ZTE תשמח לשלוח לכם אותו לישראל ללא תוספת תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הסמארטפון הזול ביותר מבית גוגל יכיל יותר זכרון דינאמי מאשר גרסאות היוקרה משנה שעברה? השיח סביב המכשיר המסקרן הופך למשמעותי במיוחד תודות לסרטון הדגמה בלתי רשמי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים Zenfone 2 במראה משודרג, עם 128GB של נפח אחסון מובנה ו-4GB של זכרון RAM? במידה וכן, ה-Zenfone 2 Deluxe הוא כנראה בדיוק בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/זמן-הזן-משפחת-ה-zenfone-2-של-אסוס-ממשיכה-להתרחב/
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז אחרי הרבה בדיקות וכו אני מעלה את הסטטוס בשילוב של רום OMEGA וקרנל של Phenomenal 1.0 Normal אשמח לדעת "תוצאות" של אנשים כאן עם הרום השונים והסטוק כמובן..
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש השלישי של אסוס הוא מפלצת אמיתית אשר מטשטשת עוד יותר את הקו המבדיל בין טאבלטים לסמארטפונים ה-Zenfone 3 החדש השלישי שהציגה לנו אסוס מזכיר במידה רבה את דגמי ה-Fonepad הבלתי רגילים של החברה משנת 2013, הרבה יותר מכל דגמם אחר שמשתייך אלמשפחת ה-Zenfone – אחרי הכל, לא בכל יום אנו נתקלים בסמארטפון שהוא יותר טאבלט עם יכולת קישוריות סלולרית מובנית, בעל מסך של 6.8 אינץ' (!). המכשיר העצום כולל מפרט ביניים לא רע בכלל, עם מסך IPS בגודל 6.8 אינץ' כאמור, בעל רזולוציה של 1080p, כיסוי של כ-95 אחוזים ממכלול הצבעים של תקן ה-NTSC, כיסוי של 79 אחוזים משטח הפנים של הדגם וגם חיפוי Gorilla Glass 4 מעל, כאשר בנוסף לכל אלו נמצא גם מנוע עיבוד תמונה בשם Tru2Life+ שמתיימר לספ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האיפוד שלי שבק חיים ועכשיו אני צריך נגן חדש :> מה כדאי עד 800 שקל? חשוב: עמידות,זמן נגינה, יופי של המכשיר(כן כן זה חשוב), איכות שתהיה טובה, מעל 2 ג'יגה. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי כמה דברים לתוכנה שכתבתי מלפני שנתיים ואני זקוק לבודקים. כל מי שמעוניין נא להשאיר מייל כאן או בפרטי או שניתן גם להוך לבודק דרך הקישור הזה קישור לגרסה הקודמת:
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, כתבתי תוכנה אשר מתזמנת אוטומטית הדלקה וכיבוי של WIFI ו- 3G אני זקוק לבודקים עם מכשירים שונים כדי לראות עד כמה התוכנה יציבה ובכללי אולי תגלו כמה באגים. אם אתם רוצים להיות חלק מצוות הבדיקות שלי שלחו לי הודעה פרטית עם המייל שלכם ואני יוסיף אתכם לקבוצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-