עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avi2014,

http://www.getit.co.il/Group/33502/341

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה אפשרי לשנות את השפה מאנגלית לעברית דרך MORE LOCAL כמו שאפשר בגרסה 4.2.2 בגרסה 4.3 בגלאקסי 4 דגם 9505 אני רוצה לשנות גרסה ל-4.3 אבל אין גרסה רשמית בארץ לדגם זה ואני רוצה לשים גרסה מחול אז אפשרי לשנות לעברית תשפה דרך MORE LOCALE בגרסה 4.3 ?? זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by SilentBob,

תמונות ופרטים רשמיים, לכאורה, אודות הגלגול השלישי של סמארטפון הביניים הפופולרי מבית לנובו-מוטורולה הגיעו אל הרשת. האם יש כאן עוד קלף מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הוא-הדור-השלישי-של-ה-moto-g/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php פורסם לפני פחות משעה. כמובן שלא צריך לקחת את כל מה שאומרים שם כנכון אוטומטית, אבל זו הפעם הראשונה שמישהו מנגח את המכשירים ראש בראש, ויש התייחסות לרוב הדברים החשובים. תהנו

• 129 תגובות
    • 16.1k צפיות
  5. Started by iakovl,

לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אחרי שסמארטפונים עם מערכי צילום כפולים הפכו לאופנה הבולטת החדשה, האם יש סיבה להיות מופתעים מנסיון לקחת את המגמה צעד נוסף קדימה? מבחינת Vivo זה נראה טבעי ומתבקש לכתבה

7. בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מתי מחיר של מחשב עובר מ'גבוה' ל'גבוה מדי'? מבחינתה של אייסר ונייד ה-Predator 21X החדש שלה נראה שגבול כזה לא באמת קיים לכתבה

9. מותג ה-Honor של Huawei שובר שיא נוסף במימדים של המכשירים החכמים המיועדים להיכנס אל תוך הכיס שלנו לכתבה

10. מתעבים סימטריה ורוצים להטריף את הלוקים ב-OCD? הדגם החדש של HTC הוא כנראה בדיוק עבורכם לכתבה

11. הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה

12. שומרים על איכות הסביבה ורוצים לוודא שכל העולם יודע על כך? המוצרים ההזויים של חברת Shibaful עשויים להיות הגשמת חלום עבורכם לכתבה

13. Started by saarxee,

היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. זה נכון שכל פלא' שקונים היום אי אפשר לגנוב אותו כי אפשר לחסום גם את המכשיר היום? ואם זה באמת ככה הגיע הזמן באמת..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה

17. אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה

18. זה קרה בעבר לאפל (והרבה אחרים) וקורה עכשיו גם לגוגל/סמסונג כנראה בעית חומרה שקשורה לבידוד/רדיו של המכשיר המכשיר משתגע בקרבת מכשירים דור 2 או כשהוא יורד למצב של דור 2 במקומות בלי קליטה טובה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום וברכה, כבר כמה ימים שאני על וינדוס 8, הגרסת מפתחים, בגדול זה נראה, לפחות כלפי חוץ וינדוס 7 שעבר ליטוש. אך הדבר הכי משמעותי הוא ממשק המטרו. הממשק הזה עובד ממש טוב ויש בו הרבה יחודיות ושוני מהאנדרויד וה-iOS: 1) הוא מאוד ידידותי, אפילו יותר מה-iOS (השילוב של הצבעים והסמלים שנמצאים בריבועים פשוט עושה לך את הקטע "שחור על גבי לבן", כלומר אין מקום לטעות). 2) הוא יחודי, הוא אינו דומה ל-iOS והאנדרויד. 3) הוא עובד פשוט חלק, בלי תקיעות והפתעות למיניהם. 4) הממשק בא מבסיס מוכר מאוד - הוינדוס. 5) עיצוב נקי וברור. אני בטוח שיש עוד יתרונות אבל לא משהו שעולה לי לראש... אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. זה רק אני או שיצרניות הסלולר מוציאות דגמים שווים חדשים רק עם מסכי מגע? מה הקטע? אני יודע בוודאות שהמון אנשים לא מוכנים בשום אופן לעבור למסך מגע (ובצדק) אז למה המגמה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. יש לי מכשיר חדש, ביטלתי את כל הפיצ'רים של סמסונג BLUETOOTH נשאר פתוח ודור שלוש (נתונים) המכשיר לא מחזיק יותר מ-8 שעות בשימוש רגוע (רגוע - נניח 10 דקות בשעה...) כל כמה דקות יורד אחוז מהסוללה. זה רק המכשיר שלי או שכולם ככה ?

23. פרטים טכניים ראשונים אודות ה-Snapdragon 653 נחשפו, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שיש בהם כמה שגיאות לכתבה

24. בשעה טובה ומוצלחת ולאחר שחשבתי שזה כבר לא יגיע - קיבלתי את המייל מוייבר (נרשמתי לפני המון זמן כבר לבטא), הורדתי והתקנתי את התוכנה. עוד לא יצא לי לעשות בה שימוש כי האמת שאין לי יותר מדי חברים קרובים עם אייפונים או אנדרואידים אבל זה יגיע בקרוב אונמם מדובר בבטא סגורה אבל לפי התחזיות שלהם תוך חודש-חודשיים הם אמורים לצאת עם גרסא מלאה וחינמית לכולם ואז אני מקווה שגם משתמשי האנדרואיד יוכלו להנות מהתוכנה המעולה הזו. אעדכן. שאלות יתקבלו בברכה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

http://www.google.com/phone 8)

• 144 תגובות
    • 12.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.