גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין HTC one X לבין אייפון 4s השאלה מה יותר טוב? מבחינת ביצועים,צילום, מעבד,אודיו וכל דבר שעולה לכם לראש שיכול להיות טוב והאם בכלל כדאי לחכות לאייפון 5? תודה רבה לכל עוזר
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את ה-Galaxy S3 ב-KSP אילת. בעקבות דיונים בנושא, התחלתי לבדוק את נושא ההטענה, וגיליתי תוך כדי שהמטען שקיבלתי עם הטלפון מוציא מקסימום זרם של 0.7A, בעוד שהמטען המקורי של ה-S3 מוציא מקסימום זרם של 1A, שכמובן מאפשר טעינה מהירה יותר (ה-S3 תומך ב-1A). בנוסף, המטען המקורי של ה-S3 מגיע עם חיבור USB פריק, כך שלא צריך 2 כבלי USB כדי לטעון/לחבר למחשב. אני מצרף תמונה של המטען שאני קיבלתי עם ה-S3, שמסתבר שייך בכלל ל-S2. אם כבר קניתם וזה מה שיש לכם, דעו שמטען מקורי יספק טעינה מהירה יותר. אם עדיין לא קניתם, הוסיפו את הנתון הזה לשיקולים מאיזו חנות לקנות. ההסבר הראשוני שקיבלתי לכך הוא בעיה כלשהי במכס למטענים של S3. מה שמוזר הוא שיבואנים רבים וחנויות רבות מוכרות את ה-S3 עם המטען המקור…
-
- 85 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה שיש המון אופציות, וזו המובילה (?), האם למישהו יצא לנסות את הדונגל הנ"ל, איך התפעול שלו על מסך טלויזיה בסלון, האם תומך בניגון HD מלא דרך WIFI, והאם תומך כתוביות עברית ? קישור למוצר לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/MINI-ANDROID-4-0-PC-1G-DDR3-4GB-ROM-A10-HDMI-WIFI-GOOGLE-TV-BOX-MK802-Black-/230822815378?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item35be1ca692
-
- 91 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay. http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SGS2 כשאני מדליק אותו יש לו את הסימן קריאה הזה בהתחלה, אז אני משער שכבר עשו לו ROOT אני רוצה להתקין עליו ICS בעברית (הממשק בעברית ) עכשיו יש לי כבר ICS בעברית על מכשיר אחר ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני לא מצליח למצוא את אותה מערכת הפעלה ... אם אפשר מדריך על איך עושים את זה, והמלצה למערכת הפעלה בשביל הפאלפון שלי אם יש איזה שהיא דרך לזהות את הרוס שיש לי על הפאלפון, ולמצוא אותו באינטרנט בשביל להתקין על המכשיר השני ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי הרבה בדיקות וכו אני מעלה את הסטטוס בשילוב של רום OMEGA וקרנל של Phenomenal 1.0 Normal אשמח לדעת "תוצאות" של אנשים כאן עם הרום השונים והסטוק כמובן..
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן לגרסה האחרונה של המכשיר וגם להיות root אבל יותר חשוב לי כרגע זה לעדכן. * ללכת לבצע את זה אצל סלקום זאת לא אפשרות בשבילי. וגם דרך KIES לא אפשרי המכשיר שלי הוא 2.6.35.7-IT9100TJIKJ1 תודה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב נע במקסימום למחיר של ה one s שטיפה יקר יותר, ובכל מקרה אני יכול להביא אותו מחול על ידי חבר. הנקודות שלי לגבי כל אחד מהמכשירים: sgs 2: מכשיר ישן יותר, טיפש חלש יותר, מכוער אבל זול יותר ומסך איכותי יותר. one s: ממשק הסנס לדעתי מוצלח יותר, טלפון יפה ונראה לי שהוא יספק אותי לשנה שנתיים הקרובות, אבל הבנתי שהמסך שלו פחות טוב ומפוקסל ויש סכנה שהוא יתקלף. האם אנשים בעלי נסיון יכולים לשפוך קצת אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי לאחרונה באפליקציה מגניבה, שימושית למי שיש מנוי למפעל הפיס. לינק לכתבה שם מצאתי את האפליקציה לינק לאתר של מפתחת האפליקציה שם ניתן למצוא פירוט ותמונות של האפליקציה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי היום ב-KSP את ה-Galaxy Y, פלאפון נוח לאחיזה, קטן וחמוד. אך איך שהדלקתי אותו והוא הגיע ל"שולחן העבודה" חשכו עיניי! לפלאפון הזה יש מסך גרוע! הרזולוצייה על הפנים (מאוד נמוכה) והצבעים שם מזכירים פלאפונים של פעם... אני אישית לפעמים מאמץ את העיניים כדי לשלוח SMS וכו'... האם יש משהו שאוכל לעשות בעיניין? סעמק התבאסתי קשות כשראיתי את זה.
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, עברתי היום מפלאפון להוט מובייל. רציתי לדעת לאן נעלמה האופציה של שיתוף אינטרנט, שקודם הייתה קיימת במכשיר. הלכתי לפי ההגדרות שלהם: https://www.hotmobile.co.il/Documents/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%20iPhone.pdf?CSRT=15738000999962397864 אבל זה לא עזר, האינטרנט במכשיר עובד, פשוט האופציה של "שיתוף אינטרנט" לא קיימת יותר. איך מסדרים את זה? אני באייפון 3G, גירסה 4.2.1. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-