גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה
-
-
שירות המסרים המיידיים כולל כעת אפשרות לבצע שיחות וידאו עבור כולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום, כשאני מקבל הודעה בווטסאפ, לפעמים יש צליל, לפעמים אין צליל, לפעמים יש רטט, לפעמים אין כלום... קראתי איפשהו לכבות ולהדליק את המכשיר - לפעמים זה עוזר, לפעמים זה לא עוזר. איך אני גורם שזה יעבוד כפי שאני רואה אצל חברים שלי - שפשוט יעשה צליל כשמגיעה הודעה? כמו כן, כבונוס - אין לי גם מעל הסמל של הווטסאפ מספר שכותב כמה הודעות יש, יש דרך שיהיה לי את המספר? דרך אגב - את המכשיר קניתי רק לאחרונה, ולא עשיתי בו שום דבר "מיוחד" (לפחות לא שידוע לי). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, לא יודע איך אבל הצליח להכינס לי ווירוס לנגן sansa e250. עכשיו ניסיתי למחוד אותו רגיל והוא אומר שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור. ניסיתי גם עם Unlocker אבל הוא גם לא הצליח למחוק ולא מצא נעילות...ניסיתי גם עם אנטיווירוסים והם לא מצליחים... הווירוס הזה הוא בעצם כמה קבצים ותיקיות שנכנסו לתיקיה של המוזיקה בנגן...שאני מנסה להיכנס לתיקיה למשל האו אומר שאין גישה ושם התחביר שגוי ודברים כאלה... אשמח להמלצות לגבי מה שיש לעשות בנידון... תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מגלים לנו שהצפוי כבר קרה: הטאבלטים האולטרה זולים שנמכרים בכל פינה כבר מהווים את החלק הארי של השוק, על חשבונן של אפל, סמסונג וחברותיהן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה כל אחד אומר אחרת העם יש לכם הוכחה איזה נגן יותר איכותי מבחינת סאונד העם זה iAudio/Cowon i7,d2 או Creative zvp או אולי iRiver Clix2 אבל רק עם יש לך הוכחות תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:DJsmile:
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה פייסבוק כל הזמן הציקו לי על "אישור החשבון באמצעות טלפון" (verify your phone number). כמובן שלא היתה לי בעיה, בשמחה המשכתי בתהליך, הכנסתי את מספר הטלפון שלי וחיכיתי ל-SMS שמכיל את קוד האישור... הבעיה היא - שהוא מעולם לא הגיע. ניסיתי את זה כמה פעמים, עד שהתייאשתי ופניתי לתמיכה של גולן על מנת לברר למה אני לא מקבל מפייסבוק את ה-SMS הזה, למרות שכל הגדרות החשבון שלי אמורות לאפשר את זה. שלחתי להם טופס דרך האתר, ויאמר לזכותם שהם דאגו להתעקש ולחזור אליי בטלפון - וגם כשלא עניתי בניסיונות הראשונים הם המשיכו שוב ושוב לנסות להתקשר, בשעות שונות ומספר רב של פעמים. לאחר שעניתי להם והסברתי למוקדנית הנחמדה מה בדיוק הבעיה, היא אמרה שהיא בודקת את זה מול מישהו בכיר יותר ותחזור …
-
- 92 תגובות
- 47.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-