גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הדגם המעודכן קלות של היצרנית הסינית הפופולרית יגיע ללא תגבורת של אח מתקדם ויוקרתי יותר, אך ימשיך את מגמת ההתייקרות הרציפה במוצרי החברה אשר מלווה אותנו מאז 2014לכתבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Dimensity 900 המתומן החדש מיועד להמשיך את ההצלחה המשמעותית שחוו אחיו בשוק הביניים בשנה שעברה - עם חיזוק מתהליך ייצור משודרג ב-6 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
קנו לי אותו בתאילנד,עדיין לא קיבלתי אותו איך הוא ? איפה אפשר לצרוב לו עברית וכמה יעלה בערך ? כמובן שבאיזור המרכז תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, הלך לי מכשיר הנוקיה הישן והטוב לעולמו. אחרי שישבתי עליו שבעה (7 שניות), ובעצת החברים ("תתקדם כבר למאה ה 21") החלטתי להשתדרג לסמארטפון. עם זאת, ישנה בעיה - אני קמצן. החלטתי להקציב 1000 שקלים חדשים למטרה זו. אני הולך להשתמש בטלפון בעיקר למטרות דיבור וסמס, אבל מדי פעם גם GPS,מצלמה, מעט גלישה ומשחקים "לייט" (כגון 'אנגרי ברדס'). כמו כן, סוללה שתספיק לזמן רב (התרגלתי להטעין את הנוקיה שלי פעם בשבועיים) מצאתי שני טלפונים בתקציב הנ"ל: Samsung galaxy S3 mini LG Optimus L7-II P714 על איזה מהם אתם ממליצים? אם יש עוד אופציות - אשמח לשמוע. תודה.
-
- 46 תגובות
- 13k צפיות
-
-
הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מספר דיווחים על תאריך האירוע ותוכנו, אפל מזמינה אותנו לראות על מה היא עובדת חוץ מהאייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
היה מכשיר " במבצע " גלקסי A16 4GB והיה לי לפני זה רדמי נוט ישן 3 גיגה וזה עבד לי סבבה אז חשבתי ש 4 גיגה זה בסדר לא הרבה אני זה בסדר והמכשיר פשוט איטי ברמות קשות יש לאגים קשים כמו מחשב שאין לו זיכרון וחי על PAGE FILE ממש סיוט לעבוד איתו מקוטע כל הזמן שהוא מתעורר משינה התפריטים זזים ב SLOW MOTION ממש איטי !!!! , איך מוכרים מכשיר כזה ? ממש פשע לשים 4 גיגה על תוכנה כל כך כבדה כמו UI6-7 של סמסונג פשוט זוועה !!!! . התוכנה של סמסונג כבדה פי 2 משל ה XIOAMI שהיה לי מרגיש כל כך כבד ש 6 גיגה זה ממש המינימום אפילו לא הייתי יורד מ 8 או שה G99 פשוט חלש מדי ל UI 6-7 שלהם פשוט איטי בצורה מחרידה אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה ? או שפשוט לזרוק את ה לפח ולקנות מכשיר נורמלי עם 8 גיגה ז…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%91-youtube-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%aa%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי את המכשיר אתמול, ניסיתי לחבר אותו ל WIFI אצלי בבית - ללא הצלחה. הנחתי שאולי הבעיה אצלי בראוטר אך שללתי זאת מכיוון שהנייד ומכשיר אחר כן מתחברים ל WIFI. אך היום כשניסיתי להתחבר לרשת ה WIFI אצלנו בעבודה אני נתקל בדיוק באותה הבעיה. אני בוחר את הרשת, בוחר CONNECT, המכשיר מציין CONNECTING אבל במקום לסיים את ההתחברות הוא חוזר לתפריט של בחירת הרשתות ולא מתחבר. בכל אחד מהמיקרים אני נמצא ממש ליד הראוטר האלחוטי כך שזו לא בעיית קליטה. דברים שכבר ניסיתי: מחיקה של הרשת וזיהויה מחדש ביטול ה WIFI OPTIMIZATION בתפריט מתקדם מעבר מ AUTO ל 2.4GHZ ול 5GHZ בתפריט מתקדם סימון ה AVOID POOR CONNECTION אתחול של המכשיר אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
http://www.engadget.com/2009/02/06/official-looking-kindle-2-pictures-and-pricing-leak-out/ רק חבל על המחיר.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אתר למשחקים של נוקיה 6280 שכמובן יהיו בחינם. פעם היה iPhone-Forums אבל הוא נסגר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-