גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpydW1teS5saWJlcnR5LnRvb2xib3hwcm8iXQ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי דגם של סמסונג, ואני בחברת פלאפון. כבר אין לי ביטוח או אחריות. אני יודע שכשקונים מכשיר חדש לפעמים משתלם לא לקנות מהחברות הגדולות כי הן עושקות עם מחירים מופרזים. השאלה אם גם בתיקון זה ככה? ואם כן איפה יש מעבדות תיקון טובות באיזור ר"ג?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן קטן, למוזיקה בלבד (גודל ואיכות המסך פחות מעניינים), עם סאונד הכי טוב שאפשר, כולל תמיכה בפורמט FLAK, עם מסך אינטראקטיבי (לא סנסה קליפ) בגודל של עד 2.5''. 8GB זיכרון, רצוי (לא חייב) עם כרטיס זיכרון שיהייה ממשק נוח וידידותי, זמן עבודה של מעל ל-20 שעות למוסיקה ו...זהו. נראה לי. אני חשבתי על cowon J3 אבל הוא נראה לי גדול מידי (3 ומשהו אינצ') או על הקוון C2 אבל הבנתי שהמערכת הפעלה שלו די מעצבנת (כנראה שזה יהייה הבחירה שלי במיקרה ולא ימצא משהו אחר) אני מזמין באמזון אז התקציב בדולרים. יש לי אוזניות סבירות אז אני צריך משהו שמזיז 32 אוהם בצורה מלאה (אני יודע שכל נגן סביר עושה את זה- אבל שלא יהיו ספיקות) סוני לא תומכים בפלאק, הסנסה מעצבן אותי בגלל ה-…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נקח למשל את ה HTC One S. הוא לא בא עם אפשרות להרחבת זכרון, אבל הוא בא עם 25 ג'יגה בדרופבוקס אם אינטגרציה למכשיר. היות ואני לא מכיר את הממשק ואת אופן הפעולה של העסק הזה, רציתי לשאול אם נגיד אני מעלה רשימה של שירים, אחרי זה יש אפשרות לנגן אותם ישירות מהאתר?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהאייפון 4 שלי החליט שלא בא לו להטען יותר, אני חייב מכשיר אחר. חשבתי לערוק לכיוון האנדרואיד. עלו לי בראש שלושה כיוונים מעניינים. Samsung galaxy nexus - המסך המעולה והעובדה שהוא מקבל עדכונים נקיים ובאופן שוטף ישירות מגוגל. החיסרון היחיד שלו הוא אי אפשרות הרחבת הזיכרון. Samsung galaxy s II - דומה מאוד במפרט ל GN ובעל אפשרות הרחבה. (וכמובן קהילת המפתחים הענפה) Samsung note.- המסך המסך המסך. קראתי את ההודעה הזו, שדי סגרה אותי על ה S2. למעשה פתחתי את הפוסט רק כי לא הייתה התיחסות ל Note. *אני מעוניין במכשירים חדשים בלבד. ** התקציב יכול להמתח בעוד 500 שקל.
-
- 57 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכון: מחפש Rom קרוב לSTOCK של ICS בעל מקלדת SWYPE בעברית ואנגלית כמובן. (באמת שהם שיפרו פלאים את המקלדת). ללא בעיות קליטה באנטנות של גולן וסלקום(נדידה מגולן). אולי כדאי לשים אחד הרומים של מפעילות? סלקום לדוגמא? אם יש Rom רשמי של סאני שלא קשור למפעילות זה יהיה מעולה (אני לא מצאתי אחד כזה למרות שהבנתי שצריך להיות). אם אין דבר כזה בSTOCK אולי כדאי ללכת על CM9 RC2? הRC2 קצת מרגיע אותי שזה מיועד לשחרור רשמי. המכשיר משמש אותי לעבודה ולא מכונת משחקים או מכשיר מגניב. לכן אני צריך מערכת הפעלה שעובדת בלי פדיחות שקראו לי הפעם. תודה מראש. החלק למטה הסתדרי ותודה לכל העוזרים!!! _______________________________________…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
One S Slow Motion Demonstration Video #1 One S Slow Motion Demonstration Video #2 התמונה בשני קצת מעוכה בגלל שיוטיוב לא תומך טוב בסרטים שצולמו במאונך. לצערי בהילוך איטי האיכות יורדת פלאים והרזולוציה היא 768x432
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-