עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הפוסטים שמצאתי בפורום הם דיי ישנים, לכן אני פותח את הנושא מחדש. אני מחפש אוזניית בלוטוס שתעבוד עם גלקסי 2 (אם זה משנה משהו). שתהייה זולה - עד 200 שקל בערך. ושתעשה עבודה טובה. מה שפחות חשוב הוא המרחק קליטה, כי בד"כ הטלפון לידי/ בכיס. מה שיותר חשוב הם הדברים הרגילים: ששני הצדדים ישמעו טוב כמובן. שהעוצמה תהיה חזקה - שאוכל לדבר במקומות רועשים (הווליום בגלקסי 2 לא מספק אותי) וסינון רעשים ככל שטוב יותר, כמובן עדיף. האם יש אוזנייה כזו מומלצת? אציין שמעולם לא השתמשתי באוזניית בלוטוס.... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Dror Arasheven,

המשטרה החרימה את הטלפון שלי לפני שבוע והיום הוא מראה את פעולות המערכת 'בסיגנון דוס' על המסך שלי בשכבה נוספת למה שהיה המסך הרגיל .... מה נראה לכם הבעיה ? זה נראה שצריך להתקין את המערכת שוב ....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by noam1234,

[h=1]היי, חיקוי קוריאני של גלקסי אס 4 יכול לעבוד בישראל רשת פלאפון ? קניתי אותו בתאילנד והוא ממש אחד לאחד כמו המקורי רק שאנני מנסה להוציא שיחות רשום לי שהרשת לנייד אינה זמינה האם זה רק עניין של הגדרות או שהוא לא יכול להוציא שיחות בכלל בעוד שלמספרי חירום אני יכול להוציא שיחות ולחייג אליהם וזה בישראל! האם זה בעיה של הפלאפון או של החברה פלאפון אם אני יעבור חברה הוא יפעל ??? תודה לעונים[/h] [h=1]כל תשובה תתקבל בברכה[/h]

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by ag43,

מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי לאימי xtreamer wonder שתוכל לראות סרטים וסדרות דרך הטלויזיה . ברצוני להיפתר מהממיר של עידן פלוס ולהשתמש בזה בתור הממיר . איך אני עושה את זה ?

8. הסמארטפון העדכני של Mstar הסינית עשוי להיות הזול ביותר שתמצאו בשוק עם התבססות על שבב ה-MT6752 של Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-mstar-m1-pro-סמארטפון-ביניים-זול-עם-בי/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מחשב ה-Yoga Book בעל משטח הענק יזכה לווריאציה שלישית בקטגוריית מערכות ההפעלה בקרוב לכתבה

10. Started by talsh1998,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ophir555,

כשאני קונה מכשיר חדש, לדוגמה סמסונג 3 , איך אני יכול לדעת בודאות כי הוא אכן כזה , לא מחודש ולא מתוקן ולא "רק הרגע הראתי אותו ללקוח לפניך" או "הייתי חייב לפתוח כדי להתקין מערכת הפעלה מעודכנת" אמרו לי כי צריך להיות חותם מתכתי על הקופסה שפתיחתו אמורה להיעשות לפני הלקוח. האם בחברות הגדולות ( אורנג סלקום פלאפון ) בודאות אמנע מעשה רמייה, או שגם שם יתכנו תחמונים? האם ניתן לסרב לקבל את המכשיר אם יש חשד שכבר היה בשימוש? (לדג' טביעות אצבע...כבל טעינה ארוז בצורה רשלנית, שקיות לא אטומות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בשוק בו אפילו ב-100 דולר ניתן למצוא סמארטפונים סיניים לא רעים בכלל, לנובו וחברת הבת שלה ינסו לבלוט למרות הכל באמצעות איכות צילום ומעבר לשבבי Snapdragon בכל המוצרים לכתבה

13. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by penny1,

שלום רב, אני מעוניין להחליף את הסלולרי שלי וכעת אני מתבלט בין מספר מכשרים. ראשית, הסלולרי צריך להיות מהמבחר (המצומצם צריך להגיד) שיש ברשת פלאפון שנית המחיר צריך להיות בסביבות ה 1700 ש"ח חשוב לי להדגיש שעד היום היו לי סלולרים רק מרשת SAMSUNG ואני חייב לציין שאני מרגיש שמאוד מאוד מציתי את החברה הזו (למרות שטוענים שהסלולראים החדשים שלה מצויינים) יש לי איזה דחף לא ברור ל NOKIA אבל שום אין הסבר הגיוני לכך הצרכים שלי הם בהירכיה הבאה 1. MP3 ואיכות שמע טובה באוזניות 2.משחקים 3. WI-FI שאפשר יהיה לקרוא מיילים 4. איכות צפייה בסרטים 5. מצלמה חשוב לי להדגיש שה"טאץ'" לא עושה לי את זה..אז זה לא חובה כרגע אני חושב שאני מתלבט בין N85 ל ERICSSON W995 או C905 או W760 ואולי ה LG רנואר או E7…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ABI מביא לנו את חמשת הנגנים הטובים ביותר לשנת 2008 ולהלן הם... (רוב התוצאות אינם מפתיעות) טריילר- אין אייפודים ברשימה! מקום חמישי- Sony Walkman A720/A820 מקום רביעי- Cowon iAudio D2 מקום שלישי- Microsoft Zune 120 מקום שני- Samsung P2 תעשו כפיים למקום הראשון.... SanDisk Sansa Clip בהחלט רשימה מאוד מעניינת וטובה לדעתי, אומנם בשבילנו זה טיפה "סתמי" כי את הסוני אי אפשר להשיג בארץ כל כך וכנ"ל ה-P2 שנמכר בנפחים קטנים והזיון שלפי זכרוני לא נמכר כאן בארץ. ה-D2 לדעתי היה צריך לקחת מקום יותר גבוה אבל לא נורא. מה שהפתיע אותי זה שלא היו אייפודים ברשימה וזה קצת מוזר.. אבל לסיכום כמו ש-ABI בחרו, הקליפ הקטנטן והחמוד לקח מקום ראשון בצדק ובעבודה קשה-קלה על כך שהוא נגן פלאש קטן…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  18. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות למחוק שיחות והודעות מהמכשיר, בצורה כזאת שלא יופיעו גם ב-logs כלל כמו מכשיר חדש שנקנה ? למכשיר גירסא Andorid 2.3

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by n14charlie,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by yoczor,

אם הייתם צריכים להתבלט בקניית טאבלט איזה מבין השניים הייתם מעדיפים? בגדול השימושים הם שימושים כללים לא לעבודה. 1.asus transformer pad tf 303 http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_tf303cl-6407.php 2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_10_1_lte-6239.php אישית אני נוטה יותר לכיוון האסוס אך מכיוון שהשרות שלהם בארץ קצת גרוע בלשון המעטה זה מערער את הבחירה שלי בו. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לצערי כרגע אני לא יכול לרשום את הדגם הצפציפי של ה DVD כי הוא לא בבית אבל מחר אני ארשום את הפרטים של הDVD עצמו אז בנתיים אני ארשום את הבעיה שיש לי. הDVD שלי קורא הכל דיווקס וכל זה AVI והוא יודע להדביק כתוביות כאילו אם הכתוביות באותו שם בדיסק הוא מדביק לבד. אוקי עכשיו הבעיה שלי שהוא מדביק את הכתוביות בפונט נורא ממש ממש בילתי קריא ממש קטן ובצבע צהוב השאלה שלי האם אפשר לשנות את הפונט שה DVD מדביק את הכתוביות ** אני מצטר אם זה לא המקום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר אני אשמח אם תפנו אותי לאנשהו אחר אם יש. בברכה נועם.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.