עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofirrjd,

היי, הוספתי את הווידג'ט אך הוא לא מציג כרטיסיות כלל. נא עזרתכם, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.

3. Started by proevo4ever,

כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by efiphi,

אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

6. היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!

8. בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. [ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chillout,

שלום יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות. הבעיות: 1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה. 2‎‎} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות. אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש? תודה על העזרה מראש.

12. תודה . קצת דחוף ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idan oren,

שלום אחותי צריכה טלפון חדש לאחר ששלה, התקלקל. השימושים העיקריים שלו יהיו לוואצפ ומשחקים כמו קנדי קראש. חשוב לה שהוא יהיה חלק ולא ייתקע. וממשק בעברית. http://www.geekbuying.com/item/HTM-A6-4-5-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-Android-4-2-OS-3G-GPS---Pink-321821.html חשבתי להזמין לה את הטלפון הנ"ל אבל אני לא יודע אם יש לו תמיכה בעברית. המחיר הנ"ל (300 ש"ח) כולל משלוח אווירי עד 7 ימים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. מה דעתכם? כמה שווה האייפון 4 שלי ? 16 ג'יגה שחור, שמור ללא שריטות או חבלות... נקנה לפני 30 חודש מהו מחיר ריאלי למכירה שלו ? 1000 שקל זה גבוה? לגבי נקסוס 4 - אני רוצה לקנות את הגרסת 16 ג'יגה - ראיתי מפורסם בזאפ בסביבות 1600 שקל , האם אפשר למצוא יותר זול ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by alexsajno,

שלום לכם, יש לי אתר מותאם בכתובת אינטרנט כלשהי, ואני רוצה להוסיף למסך הבית אבל לא ע''י הוספת קיצור דרך אלא ע''י הורדת קובץ APK (וקובץ מתאים לאייפון) שפשוט נלחץ עליו מתפריט הטלפון ויפתח את הדפדפן עם האתר המותאם שלי? ככה אוכל להעביר בלי אנשים בנוסף לסירקת ברקוד. יש למשיהו מושג איך עושים? נשמע לי קל דווקא

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by נמלולי,

שלום לכל התותחים האם קיים טאבלט כלשהו שתומך באפליקציית וואטסאפ (WHATSAPP)? או לחילופין מסך בגודל דומה כ7-10 אינץ' שיוכל לתמוך בכך, ואיך.. לא מבין מה צריך לזה. (להתקין סים, או תמיכה ב 3G ? ) המחיר אינו משחק תפקיד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם כיום יש אפשרות שאפלקיצייה בסמארטפון תוכל להעביר פקודה פשוטה בצורת ON\OFF למכשיר חשמלי\אלקטרוני , לדוגמא - להדליק את מזגן הרכב ממרחק של 100 ק"מ . במידה וכן - לאיזה איש מקצוע עלי לפנות ? איזה סוג של מפתח ? האם אפלקצייה בסדר גודל כזה צריכה לעלות מעל 50000 ש"ח ? כל אור שניתן לשפוך אשמח לקבל ! תודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by rontg7,

שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה

20. Started by benor,

לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי, הפלא שלי שבק ואני צריך לקנות אחד חדש, מתלבט כרגע בין הG2 הנקסוס 5 והאקספריה Z1. כמו כן מאיפה הכי כדאי לרכוש (לא מדבר על מחיר אלא בעיקר חנות שהאחריות אצלה זה לא כקליפת השום או לפחות שירות ואחריות נורמליים). שמעתי על GOMOBILE דברים טובים רק שהם במרכז ואני בדרום ולא יודע איך אני יתעסק עם אחריות ותיקונים כאשר אני בדרום. מה ההמלצות שלכם לגבי שתי הנושאים אשמח לשמוע וגם, איזה מפעילה סלולרית כדאי לי - מבחינת מהירות ויציבות,תאימות לתדרים של המכשירים הללו בעיקר בגלישה וGPS וכמו כן שיחות (איזור דימונה ב''ש ובעתיד אולי אשדוד) שכוללת חבילה DATA גדולה יחסית של 10gb או לפחות 5. כרגע אני עם סלקום עם חבילה של 5 ולא חושב שזה יספיק בהחלט מחכה לשמוע את המומחים ובכלל למי שיש ניסיון עם ה…

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  23. אני עם אייפון 5s בהוט מובייל עם speedtest מקבל בין 3-7 מגה הורדה בדרך כלל. לחבר יש G2 ברשת 012 בקדתי אצלו את ה speedtest והוא מקבל בין 15-18 מגה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by pxst17,

היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים