עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by XINA,

??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ccc,

לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by Decktor,

ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by hardware maniac,

שלום חברים. קניתי את האלגי ג3. מרוצה מאוד מאוד.מאוד. להפתעתי אין בודק איות, גם כשמופעל מההגדרות. יש מעל המקלדת חיזוי מילים אבל זה הכי קרוב. קראתי קצת ברשת וראיתי שזו בעיה ידועה. אמת?

6. Started by DUDEnamE,

חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. עם מצלמת 24 מגה פיקסל, מסך AMOLED עצום והשבב המתקדם ביותר שיש ל-MediaTek להציע, ה-E8 משוכנע שהוא יכול להתחרות בגלקסי S6 ובאייפון 6 פלוס ולנצח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-gionee-elife-e8-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  9. מצאתי את הסלולרי הזה http://www.everbuying.com/product234501.html רק רציתי לדעת אם הוא יפעל בארץ. תודה. עריכה: באורנג' או גולן טלקום.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה

11. Started by bengo,

ברשותי מחשב כף יד מסוג ASUS . הכתב בתוכנת ההפעלה "חלונות" בעברית ובאנגלית מופיע הפוך - כתב מראה. אשמח לקבלת עזרה. תודה בנצי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by TheDude07,

אח שלי נמצא בתאילנד והוא קנה שם גלקסי 2 עם גירסה Gingerbread.xwkh8 מה הוא צריך לעשות בשביל לשנות את זה לעברית? זה דחוף ממש ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. לקחנו לבדיקה את הטאבלט ההיברידי של Lenovo כדי לראות האם מסך FullHD בשילוב מעבד אטום ומחיר תחרותי יספיקו על מנת להקנות חווית חלונות ראויה לכתבה: http://hwzone.co.il/lenovo-miix-2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by idofr,

שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nim901,

הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. פטנט חדש של חברת הענק עשוי לקדם אותנו אל חזון אחרית הימים - סמארטפון שכל כולו מסך לכתבה

18. Started by moria1235,

שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by TheFly,

יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.