עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by leoleo,

שלום, מתלבט על דגם נגן ראשון לילד בן 10 , האם SANDISK SPORT או JAM - מתאימים? מה מתאים מבינהם? האם אולי לרכוש את ה-SANDISK PLUS - שעדיין נמכר פה ושם אך סביר שמייצור ישן? או לכוון דוקא למכגירים מתקדמים ויקרים יותר- מה מומלץ? התקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by menyd1,

שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shyby,

שלום היום קיבלתי בטרייה מקורית שקניתי לgalaxy s2 שכתוב עלייה "near filed communication" ... על המקורית לא היה כתוב המכשיר לא מזהה nfc . ראיתי גרסה קוראנית באנגלית של gingerbread באינטרנט שמכילה בתפריטים תחת network ... תפריט nfc קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112532 כמו כן ראיתי שהשבב בנקסוס נמצא על הבטרייה (אני מקווה שזה נכון) . http://www.talkandroid.com/77193-nfc-installed-in-galaxy-nexus-battery-secure-tokens-may-cause-nfc-issues/#.TuThs7Ik6dA האם הרום שלי לא תומך לפי דעתכם ? דרך אגב קיים nfc על microsd, קישור : http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide כמו כן, לגבי usb otg אולי מיש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by motogt,

1. נוקיה 6720 2.HTC MAGIC 3.סוני אירקסון יארי המחיר של כולם זהה. מה שחשוב לי זה: א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שנים ב. סוללה ג. MP3 טוב לנסיעות ד. איכות שמע ודיבור טובה ה. מצלמה ו. דפדפן אינרנט טוב. ז. GPS מובנה, ותוכנת GPS ח. מערכת הפעלה ידידותית. אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Elishablue,

יש לי אפשרות לרכוש כעת ברוסיה lg g4 חדש עםעם 8 מגה זכרון ב1000 שח. 2 דברים , אין בו אופציה לעברית-האם מעבדה בארץ יכולה להתקין לי עברית? אם הזכרון ישמש אותי למערכת ההפעלה ועוד 32 מגה זכרון שאקנה ישמשו אותי לאפליקציות ותמונות.האם המכשיר ירוץ או יקרטע? תודה מראש .אלישע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!

10. ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Googleness,

לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Avivf88,

שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviv00,

http://www.gsmarena.com/pantech_vega_r3_im_a850l-5021.php מכשיר מעניין מישהו יודע כמה הוא עולה ?מאיפה לקנות ?

15. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ממה שראיתי, שוק הPDA בארץ נראה קטן, מפגר, ובכל זאת מבולבל. כרגע המכשיר הכי מבטיח שראיתי זה ASUS 696A, שיש לו bluetooth וגם WIFI, וגם GPS. גם יש לו עברית אבל בכלל לא ברור לי אם היא צרובה ב-firmware, ומאיזה חברה היא. לפי האתר של היבואן העברית למכשירי ASUS היא רק ל-windows mobile 2005 (ראו http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=144) ומצד שני המכשיר לפי אתר היצרן הוא עם Windows Mobile 6, ואילו מצד שלישי (?) באתר של היצרן המכשיר מתואר כבעל עברית עם windows mobile 2006 (שאגב אין כזה דבר, אבל מילא: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=200). יש גם שמועות על כך שיש עדכון FIRMWARE שפותר בעיות איטיות, אבל דופק דברים אחרים. יש למישהו מכשיר כזה ויכול לעדכן אותי קצת? גם עם מכ…

18. Started by YogiBear,

אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…

20. Started by oren99,

מה דעתכם יהיה איתם? מחירים של מכשירי ג'י פי אס נמוכים להפליא. מכירות של סלולרים חכמים בשמיים. האם יש להם עתיד?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.

22. Started by davidt99,

היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי אני רמי בורשטיין מנהל קבוצת הרכישה של Galaxy S II בפייסבוק. זהו הסרטון: לפרטים נוספים זוהי כתובת הקבוצה: http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.