גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממה שראיתי, שוק הPDA בארץ נראה קטן, מפגר, ובכל זאת מבולבל. כרגע המכשיר הכי מבטיח שראיתי זה ASUS 696A, שיש לו bluetooth וגם WIFI, וגם GPS. גם יש לו עברית אבל בכלל לא ברור לי אם היא צרובה ב-firmware, ומאיזה חברה היא. לפי האתר של היבואן העברית למכשירי ASUS היא רק ל-windows mobile 2005 (ראו http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=144) ומצד שני המכשיר לפי אתר היצרן הוא עם Windows Mobile 6, ואילו מצד שלישי (?) באתר של היצרן המכשיר מתואר כבעל עברית עם windows mobile 2006 (שאגב אין כזה דבר, אבל מילא: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=200). יש גם שמועות על כך שיש עדכון FIRMWARE שפותר בעיות איטיות, אבל דופק דברים אחרים. יש למישהו מכשיר כזה ויכול לעדכן אותי קצת? גם עם מכ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - לאחרונה הIaudio I7 שלי התחיל לעשות המון בעיות עד שבסופו של דבר הוא אפילו לא הסכים להדלק. מסרתי אותו ל"באג" למימוש אחריות, ולאחר שבוע וקצת(ח"ח על המהירות) - הוא חזר אליי - והיה נראה שהכל תקין. לאחר מכן, שחיברתי אותו למחשב, שמתי לב שמשום מה כמעט 5 ג'יגה כביכול "תפוסים". בדיקה של כל גודל הקבצים הנמצאים במכשיר העלה שהם שוקלים רק מספר מגה-בייטים בודדים - וכמו כן הרצה של "Scanner"(תוכנה הסורקת כוננים ומראה את מה שיש בהם בצורת גרף עוגה - מאוד שימושי) גם הראתה ש99% מהכונן(15.3 ג'יגה) פנויים. מה קורה כאן ואיך אני פותר זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות נגן MP4 שיהיה איכותי וטוב. מבוסס הארדיסק של 30/40 GB. מנגן סרטים בהרבה פורמטים וכמובן מוזיקה. שיהיה אפשר להטעין אותו מהחשמל ולא רק USB ואם כבר USB אז לפחות שיהיה אפשר לקנות עבורו משהו שימיר את החיבור לחיבור חשמל על מנת שאוכל להטעין בכל מקום. אשמח לקבל המלצות וגם מכאלה שיש להם או כאלה שמכירים נגנים טובים... אם אפשר לקבל מידע לגבי נגן שקורא/לא קורא עברית , בתודה לכולם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבביה של חברת Mediatek מבצעים קאמבק קטן ה-Mi Play, עם עיצוב שכנראה ישמש גם את ה-Redmi 7 המתקרב לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בדיוק מאוהדי האייפון, אבל לאחד מהחברים שלי, בעל אייפון כופר, יש תושבת לרכב שטוענת את האייפון ומשדרת מחיבור האוזניות לתוך תחנת רדיו לבחירתך. האם יש כזה דבר לגלקסי S? (או לחילופין, לכל טלפון אחר שמתאים גם לגלקסי S)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש כעת ברוסיה lg g4 חדש עםעם 8 מגה זכרון ב1000 שח. 2 דברים , אין בו אופציה לעברית-האם מעבדה בארץ יכולה להתקין לי עברית? אם הזכרון ישמש אותי למערכת ההפעלה ועוד 32 מגה זכרון שאקנה ישמשו אותי לאפליקציות ותמונות.האם המכשיר ירוץ או יקרטע? תודה מראש .אלישע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המוצר האחרון של חברת Apple שעשה הרבה רעש הוא ללא ספק הסולולארי החדש שלהם, ה iPhone. ה-iPhone זכה לתשומת לב והתרשמות רבה מצד חובבי הגאג'טים, זאת מכיוון שהכיל בתוכו הרבה חידושים טכנולוגיים ובסך הכל המכשיר מאוד אטרקטיבי מהרבה בחינות. היה מאוד צפוי שיצרנים אחרים בשוק יתחילו לחכות ולהעתיק את העיצוב הדק והמסך הגדול של הפלאפון שעושים אותו למאוד מושך ומעניין, אך האם יצליחו הזייפנים להציע דברים גם מעבר לעיצוב? האתר VR-Zone פירסם כי חברת Meizu משחררת את הנגן החדש שלה, ה-Meizu M8. ללא התעכבות על פרטים קטנים אפשר לשים לב שהמכשיר דומה מאוד ל iPhone של Apple, אך בכל זאת קיימים הבדלים ברורים, ולא רק בעיצוב. הדבר הכי בולט פה לעין זה הגודל הקטן יותר ל-Meizu, דבר זה דיי משמעותי לכאלה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-