עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה

3. עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אז קיבלתי את האנדרואיד הראשון שלי, מדובר בDOOGEE X5 PRO שנראה בינתיים ממש סבבה. בתור משתמש אייפון 4 ותיק, נורא מפריע לי כל הבלאגן באנדרואיד. הכל צועק לי. אני עם גרסה 5.1.1, נראה לי זה לוליפופ. הטלפון הגיע עם גרסה ממש נקיה, יאמר לזכותם. הפרסומות בכל האפליקציות זה זוועה! בחיים לא היה לי משהו דומה באייפון. החייגן די מגעיל, וגם המערכת SMS. הכל כל כך לא מסודר, לא אסתטי, לא לעניין. ניסיתי לקסם דברים ולהתקין חייגנים אחרים, מערכות SMSים אחרים וכו' וכו', לא מצאתי משהו שנותן לי שקט נפשי עדיין... אני חושב שאצטרך להחליף את כל הרום הזה. העניין הוא שאני בקושי יודע מה זה רום. הבנתי שיש רום של IOS לאנדרואיד, אבל הלאנצ'רים שהורדתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חברים, קניתי xiomi redmi note 2 מסין והוא הגיע עם רום סיני..השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לו רום או להשאיר אותו כמו שהוא? (GSM)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shteren,

חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by almog889,

שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום) יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות) עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך) זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה? אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Moon-Mage,

אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kalda01,

אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הטלפונים הראשונים מחברה שרוצה לצמוח מעבר לגבולות סין מאתגרים את השוק עם מפרטי פרימיום במחירי תחרותיים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-letv-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%99/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SilentBob,

אייסר רוצה להפוך לשחקנית גדולה בשוק הגיימינג עם מותג ה-Predator החדש שלה, וחושפת טאבלט וסמארטפון אנדרואיד מתקדמים שמוכוונים לקהל חובבי המשחקים לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיימינג-באנדרואיד-חוזר-לאופנה/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לי נראה שיש להם מכשיר שהם מחברים לכניסה והוא מודד התנגדות וכך הוא יודע אם מחוברת טלוויזיה לקצה. (כבלים אנלוגיים) השאלה היא האם מישהו מכיר גאדגט כזה? האם זה קיים בשוק? והם יש לכם רעיון לדרך אחרת בה הם יודעים שגונבים להם? כשהתקשרתי לברר הם אמרו שיש להם אבל הם לא מגלים איך.... אז אולי מישהו מכם יודע....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Jeka90,

תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

יש לי G2 כבר שנתיים כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו, והבנתי שאין היום מכשיר שמציג הבדל באמת משמעותי ממנו. האם לדעתכם יהיה כדאי לשדרג ל-G5 כשיצא? זה יהיה שינוי גדול?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.