עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by spitzi,

שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zozoo,

עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-plus-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by the king2006,

בשעה טובה קניתי את ה6280 ( רציתי את ה N73 אבל לא היה במלאי של אורנג' :( איזה מזל יש לי בלגן ) בכל זאת קניתי את המשכיר הזה עכשיו חיפשתי איך להפעיל את המצלמה הקדמית של המכשיר אבל לא מצאתי מישהו יודע פה איך מפעילים אותה??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מתלבט,

שלום לכולם ! אני די חדש פה ... אני רוצה להתייעץ איתכם - איזה סמארטפון כדאי לי לקנות . * חשוב לי שיהיה בגודל בינוני ( לא גדול מידי ) . * בסביבות ה-1000-2000 . * חברה מוכרת עם יבואן רשמי בארץ . * וכמובן שיהיה חזק ( גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טכנית ) . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lmlm,

סוני ארקיסון הכריזה לא מזמן על Z558 עם מסך מגע ;D למפרט: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-1723.php ----------------------------------- נוקיה הכריזה היום על סדרת מוזיקה חדשה שהיו בה שלושה פלאפונים (אולי בעתיד יותר) 5300 XpressMusic 5200 ו 3250 XPRESSMUSIC. סדרת XpressMusic כנראה התשובה של נוקיה לWalkman של סוני אריקסון. הסדרה החדשה תציע כפורי מוסיקה לשימוש מהיר וקל לשלוט בתכונות המוזיקה. הסדרה ימכרו עם Nokia Music Manger Software שבקלות איתה תעבירו שירים בין המחשב לפלאפון. ספינת הדגל של הסדרה הוא כמובן 5300, איתה יבוא כרטיס microSD FMRADIO ומסך של 2 TFT עם רזולוציה של .QVGA מצלמה של 1.3 פיקסל, תמיכה ב EDGE,GPRS בלוטוט USB וימכר ב 250 יורו לפני מיס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Elishablue,

יש לי אפשרות לרכוש כעת ברוסיה lg g4 חדש עםעם 8 מגה זכרון ב1000 שח. 2 דברים , אין בו אופציה לעברית-האם מעבדה בארץ יכולה להתקין לי עברית? אם הזכרון ישמש אותי למערכת ההפעלה ועוד 32 מגה זכרון שאקנה ישמשו אותי לאפליקציות ותמונות.האם המכשיר ירוץ או יקרטע? תודה מראש .אלישע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SilentBob,

מכשיר הדגל החדש מבית HTC עתיד להצטרף אל ההמולה שתגיע במהלך חודש פברואר הקרוב, עם מסך Super AMOLED, שבב Snapdragon 820 ומצלמת UltraPixel משודרגת האם תהיתם מה מכינה לנו היצרנית הטאיוואנית שמנסה להמציא את עצמה מחדש לרגל שנת 2016? לאתר venturebeat יש את התשובה. לכאורה. הדיווח העדכני טוען כי סמארטפון הדגל הבא של HTC יקרא ה-One M10 (שם קוד Perfume) ויציע מסך Super AMOLED בגודל 5.1 אינץ' וברזולוציה של 1,440x,2560 פיקסלים, שבב Snapdragon 820 עדכני, נפח אחסון מובנה של 32GB כולל חריץ להרחבה, זכרון RAM של 4GB וגם מצלמה של 12 מגה-פיקסל בטכנולוגיית ה-UltraPixel של החברה (עם חיישן גדול מהממוצע לביצועים טובים יותר בתנאי תאורה שאינם אופטימליים), עם מיקוד מבוסס לייזר אינפרא אדום…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Tal-T,

יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GAL_FX,

היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fedora,

שלום. ברשותי טלפון SGS2 עם אנדרויד 4.4.4 כל כמה זמן אני מפרמט את הכרטיס זיכרון דרך הפירמוט הפנימי של הטלפון בSTORAGE... הפירמוט "הצליח" אבל הכרטיס פשוט מסרב לחזור לעבוד. לא ניתן לכתוב על הכרטיס או כל פעולה אחרת... כשאני מחבר את הטלפון למחשב, המחשב מזהה אותו ומראה כל מה שקיים על הכרטיס לפני הפירמוט. העברתי את הכרטיס למכשיר אחר והוא תקין לשאלתי... מה קרה לטלפון שהוא מסרב לקרוא מחדש את הכרטיס זיכרון לאחר פירמוט כושל ואיך ניתן לסדר זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by YogiBear,

הסוללה של ה-DHD שלי כבר מראה סימניי גסיסה וחוסר יציבות והגיעה שעתה להחליף אותה. הדילמה היא איזו סוללה לקחת מבין השתיים: http://www.ebay.com/itm/100-New-Battery-for-HTC-Desire-HD-G10-Inspire-4G-Ace-T9191-/190749697849?pt=PDA_Accessories&hash=item2c69916739 http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-Desire-HD-G10-T8788-A9191-2450mAh-/150952111596?pt=PDA_Accessories&hash=item2325726dec או שמא עדיף לקנות סוללה מקורית ולא להתעסק עם הסיניות הללו? המוגדשת מאוד מעניינת אותי כי הסוללה המקורית, גם בימייה הטובים לא הייתה להיט, לכן אני נוטה לכיוונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aviv00,

http://www.gsmarena.com/pantech_vega_r3_im_a850l-5021.php מכשיר מעניין מישהו יודע כמה הוא עולה ?מאיפה לקנות ?

דיונים חדשים בפורומים