עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shaks,

היי, אני כרגע באורנג' ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת. יש רק דבר אחד שמפריע לי וממנו אני חושש, איכות התשתיות של החברות החדשות. האם זה יכול להוות בעיה (בנושא קליטה באיזורים שהם לאו דווקא המרכז)? ובנוסף האם איכות חיבור האינטרנט בכל החברות היא סבירה? (אני משתמש בפלאפון בשביל להזרים מוזיקה די הרבה). על הכוונת שלי בעיקר זה גולן טלקום אך גם חברות אחרות כול להיות.

2. דגם V20 הושק היום בארה"ב ומציע הרבה אלמנטים חדשניים שנותנים שדרוג סמארטפון הבאתי כמה מסרטי הוידאו היותר מסברים על תפעולו : הארוע של LG V20 בשידור חוזר http://tech.walla.co.il/item/2995066 https://www.youtube.com/watch?v=5K-g4w_O7YA https://www.youtube.com/watch?v=dZp3I0jgGHQ

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by PokeKiNg,

שלום לכולם, כרגע יש לי - Samsung galaxy s4, אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש. בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי. אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף). עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה. עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה. מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון. הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת, פי 2 זיכרון ממה שיש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ella11,

שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Shnig0,

שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. [ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The Dom,

התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by KFL,

השבוע יצא האייפון 3gs עכשיו בעוד אבא שלי נוסע לחו"ל רציתי לשאול אם מישו יודע כמה עולה האייפון 3g והאייפון 3gs בלי התחייבות למשל עם התחחיבות אייפון 3g- עןלה 99 דולר עם התחייבות האאיפון 3gs עולה 200 דולר עם התחייבות אציתי לדעת כמה זה עולה בלי התחייבות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gilat_b,

שלום, יש לי מכשיר נוקיה 6230i ואני רוצה לקנות לו כרטיס זיכרון, אך אני לא יודעת אם כדאי לקנות של 1GB, בגלל שאומרים שהוא מאט את המכשיר, בגלל שהוא גדול מדי בשבילו... יש אמת בדבר? או שאפשר לשים לו 1GB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by itayshoko,

שלום לכולם עברתי לדירה שכורה במרתף ויש לי בעיות קליטה בטלפון אני לא מצליח להוציא ולקבל שיחות הגלישה בקושי עובדת וכל מי שמגיע אליי גם אין לו קליטה האם יש פתרון לדבר הזה? אני בטוח שיש הרבה מקומות שיש להם את אותה בעיה... אני לקוח של גולן טלקום אבל מגיעים אליי חברים שהם לקוחות של כל החברות ולכולם אין קליטה. דיברתי עם גולן והם אמרו שאין להם פתרון חייב עזרה דחוף

• 3 תגובות
    • 7.8k צפיות
  13. Started by ittayd,

שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

16. Started by haimvrt,

אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by LRa,

לילה טוב, מחפש נגן שיהיה עם 20G לפחות וחיי סוללה סבירים ומעלה, והכי חשוב, ואת זה כנראה רוב היצרנים לא מבינים, שהמסך יהיה 16X9. תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by saruti,

שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shon,

אהלן חברה! רציתי לשאול אם ה i river h10 שמכיל 6 ג'יגה יכול לשמש ככונן להעברת תמונות אליו ישירות ממצלמה דיגיטלית עם כבל usb, ללא תיווך מחשב. אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בפיקסל 2 החדש של גוגל, רוב הפיצ'רים החכמים שהוצגו הם למעשה מבוססי תוכנה. מה המשמעות? יצא לי לראות את הסרטון הזה שמדבר על הפיצ'רים המיוחדים והחכמים שיש בפיקסל 2 - פיצ'רים שכוללים מעבר לגימיקים (מצב "פורטרט" וכו') גם שיפור אמיתי ביכולות המצלמה, למשל שיפור של הטווח הדינמי (HDR), יכולות הצילום ב-low light, ואפילו ייצוב הוידאו התוכנתי (EIS, בנוסף ל-OIS האופטי) - כל זה באמצעות מימוש בתוכנה של יכולות החומרה: אבל בכל הנוגע לחומרה, אין בפיקסל 2 למיטב הבנתי משהו שלא ראינו כבר - Dual Pixel זה משהו שקיים כבר אפילו ב-Galaxy S7 (והופיע לפני זה במצלמות DSLR של קנון), מה שמיוחד זה המימוש התוכנתי שגוגל עושים בעזרתו. מעניין אותי אם בהמשך יהיו פורטים ש…

22. בוקר טוב שימוש עיקרי יהיה למשחקים . לא בקיא בטאבלטים בכלל ולכן מתלבט אם כדאי לקנות מסך גדול יותר או ש 8 יספיק. אני מניח שצריך גם WIFI כדי להוריד משחקים מהחנות . יש לשים דגש על מעבד או זיכרון ? והאם למישהו יש ניסיון בקניה בALI EXPRESS או GEARBEST או לקנות בחנות בארץ כמו KSP ? אם מהרשת אז מה לבחור ? הזמנה מהפדרציה הרוסית או מארה"ב או מסין ? יש עדיפות מבחינת זמני משלוח ? תקציב סביב 400-500 שקל ראיתי את המוצר הזה (אולי מישהו מכיר) https://www.aliexpress.com/item/4-3-Inch-KIDS-Android-Tablets-PC-WiFi-Dual-camera-tab-gift-for-baby-and-kids/32719790879.html?shortkey=vaaeuEZ7&addresstype=600 תודה לעוז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by nadabometal,

היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

25. אנא הגיבו בדחיפות.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.