עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by okit83,

1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Msys,

שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. אם יש למישהו נסיון עם מכשיר המולטימדיה של MAG אשמח לקבל חוות דעת וביקורת http://buydotnet.net/pl_product~bdn-1315~30~0.htm?x=1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sagigi21,

היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by doker,

אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by aaronc76,

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bbtb,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט בסיסי ביותר שכל מה שאני רוצה לעשות איתו זה לגלוש באינטרנט ומדי לראות סרטים או לשמוע מוזיקה חשוב לי שתהיה לו קליטה טובה של wifi והתקציב שיש לי הוא עד 1000 ש"ח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

http://news.walla.co.il/?w=//2561220 אגב, באופן מוזר לא מצאתי את הידיעה בעמוד הראשי. האם פספסתי?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המכשיר הזה- http://www.gsmarena.com/nokia_700-4021.php ויש לי כמה שאלות: 1. עברית. האים יש אפשרות להתקין עברית בסמביאן הזה? 2. למישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר הזה? 3. יש הצעות למשהו יותר משתלם? אני לא מעוניין בסמארטפון- המכשיר הזה הוא מבחינתי חצי סמארטפון... הסוללה שלו אמורה להיות טובה מאוד ומערכת הפעלה נוחה. אני צריך מכשיר עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מבנה נוח ואמין- לצבא... תקציב של 250$ גג. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by ophir555,

שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Itzik 007,

אהלן, שמעתי שמועות הזויות מהוט, וגם שאלתי כשהלכתי עם חבר לנייד מספר, לפיהן אם אתה מוציא את הסים של הוט ושם סים אחר, צריך להגדיר את הנייד מחדש? ואני שואל מה זה השטויות האלה?? יכול להיות שהם מתכוונים רק לגלישה או משהו? אגב, יכול להיות שהוט מגבילים את התעבורה של הגלישה? עדיין לא עברתי את ה-3 מגה... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברים אני משתמש כבד במכשיר ברמה של מיילים וגלישה ומסנגר כמעת כל חצי שעה במהלך היום. החלטתי למכור גלקסי אס 2 שלי (בן שבוע) שעלה לי 2385 שקל ב KSP. ולקחת מכשיר שיותר יתאים לרמת השימוש שלי. שוקל לקחת HTC ONE X או HTC ONE S ׁׁ(אם ממש בה לכם לומר לי לקחת גלקסי 3 - תגידו לי למה...כי נראה לי ה ONE יותר טוב) ניקח עכשיו אספקטים הבאים: - זמן סוללה ברמת שימוש שלי - חלקות בשימוש גם כאשר אני מפעיל מספר ישומים בו זמנית (גלקסי מתמודד יפה דווקא) - תאימות לרומים שונים מ XDA - מהירות גלישה בדור שלישי (עובר מהוט לגולן השבוע עקב קליטה לא טובה בהוט) - יציבות חומרה - רזולוציה מסך (כמה משמעותי? גלקסי לא רע לטעמי אבל לא הכי מושלם) - הבנתי ש ONE S מגיע עם מעבד מסוג S4 שנחשב למאוד מודרני וחזק וה…

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by blackorder,

איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RandomWinds,

שלום לכולם, מתלבט בין הטאבלטים שבכותרת שימוש: אינטרנט, GPS, קריאת\כתיבת מסמכים, דוא"ל, העברת קבצים וסנכרון עם מחשב דרישות: זמן סוללה ארוך, USB. אני נוטה לפסול את ה ASUS בגלל בעיות יציבות ואטיות דפדפן - חפשו "Slow" בביקורות (השליליות) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=34-230-394&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo עקר ההבדלים בין ה Galaxy ל XOOM : Galaxy - זמן סוללה ארוך יותר, Android 4 ( הZOOM צריך שדרוג מיד כשמוציאים מהניילון), משקל XOOM: זמן טעינה קצר יותר, HDMI ( ה Galaxy צריך מתא…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by MrAlex,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  20. היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by yuvalg,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roey1,

שלום , אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם. האפשרויות הם : Sont Ericsson Ray Sony Ericsson ARC Samsung Galaxy W Motorola Droid Razr BlackBerry Bold 9900 Sony Xperia S כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים : Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח. בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם. מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו? אייפון? גלקסי? האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר . תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilanb0,

קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ag43,

קניתי לאמא שלי את הRAZR והיא מרוצה ממנו. אני מחפש מגן מסך וקייס סיליקון למכשיר. יש דגמים\סוגים מומלצים? הקניה כמובן תתבצע מאיביי.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים