עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, משהו יודע אם יש דרך לעשות העברת הודעת SMS ממכשיר סלולרי למכשיר סלולרי אחר? כמו שניתן לעשות העברת שיחות. ידוע לי שזה יהיה כרוך בעלות של הודעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 49k צפיות
  2. אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by TheFly,

יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sashakrik,

אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dc10,

שלום, אני מעוניין לקנות GALAXY S 2 מ KSP ויש לי כמה שאלות. 1. הם מוכרים את המכשיר בגרסה אנגלית שתומך בעברית. רציתי לדעת מה זה אומר? אם אני יוכל לקרוא\לכתוב בעברית כמו שצריך? אם האנשי קשר שלי יופיעו בעברית לא הפוכה? 2. אם מישהו קנה בסמארטפון ב KSP, אם זה מקום אמין לקנות שם מבחינת אחריות וכדומה...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by omri_ro,

התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, מה אני רוצה שיהיה בו: - איכות שמע טובה של מוסיקה (ישמש כנגן מוסיקה) רמקולים לא חשובים לי. - מצלמה טובה (לפחות 5MP). - תפעולי נוח ואמין. תקציב: 1,000 ש"ח * יש לי כרטיס סים של דור 3.5 עם חבילה נחמדה. את הפלאפון אני רוצה לקנות לא מחברות הסלולר אלא מעסק פרטי, אחריות לא חשובה... מה ההמלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. היי, השאלה/בעיה בכותרת. מערכת ההפעלה במכשיר (ios 5.1.1). האייפון לא פרוץ. תודה רבה מאוד מראש.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום, הזמנתי סמארטפון מhandtec, והם שלחו לי את הצבע הלא נכון. פניתי אליהם וכמובן שהם הסכימו להחליף, הבעיה ששילמתי כבר מכס על המכשיר, ואני עלול להדרש לשלם מכס פעם נוספת על המכשיר השני. יש דרך להמנע מכך? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. אהלן, לפני יומיים התחדשתי במכשיר הנ"ל, והבנתי שיש אתר מיוחד של משחקים רק בשביל מעבדי TEGRA למכשירים עם מעבדים כאלו. האם האפליקציה להורדה אמורה להיות מותקנת לי במכשיר? כמו הטאבלט של סמסונג כי שם יש אפליקציה כזו, אצלי אני לא מוצא שום דבר מעבר ל GOOGLE PLAY. תודה!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים