עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shaypoi1,

זאת חברה שמייצרת פלאפונים? או תוכנה? באתר שלהם בעברית כתוב שיש גירסאות להורדה עבור עבור גלאקסי 2, HTC.... מה זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by CRT,

אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by doritman,

אז ככה במקום לשמוח זה רק עשה אותי עצבנית.... עדיין לא מכירה היטב את כל האופציות וגם השפה היא באנגלית מה אתם מציעים לירוקה כמוני ? בנוסף אני מתכוונת להפוך את המכשיר למודם למחשב (לא גולשת הרבה) האם זה כדאי? האם חברות הסלולר תומכות במכשיר למרות שהמכשיר נקנה לא מהם? אם אפשר טיפים להפעלה קלה .. אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  4. אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by za-david,

במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה

7. Started by shaypoi1,

הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  8. Started by Moon-Mage,

אין לי כל כך מה להוסיף, רק צריך שיהיה GPS ורצוי שתהיה יציאה 3.5מ"מ לאוזניות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by dennis14,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 3 מכשירים (אלא אם יש הצעות טובות יותר בתקציב): 1. SAMSUNG GALAXY Y S5360 שעולה 670 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Y-Review_id2905 2. SONY ERICSSON XPERIA X8 שעולה 665 ש"ח. http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-X8-Review_id2567 3. SONY ERICSSON W8 שעולה 720 ש"ח ונראה כמו גרסה מעט משופרת של ה - X8 (לא מצאתי כמעט הבדלים ביניהם) http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Ericsson-Xperia-W8-Walkman-Review_id2764 לפי מה שהבנתי היתרון של הסמסונג הוא מערכת הפעלה עדכנית יותר (גרסה 2.3 של אנדרואיד לעומת 2.1 אצל סוני-אריקסון) אבל החיסרון הוא המסך שברזולוצייה נמוכה יותר 240X320 לעומת 480X320, ו256K צבעים לעומת 16M. כמו …

• 27 תגובות
    • 7.8k צפיות
  11. Started by benor,

עברתי על 2 הת'ראדים הגדולים שהיו כאן ורק יצאתי יותר מבולבל, חוץ מזה רוב ההמלצות שם מדברות על מכשירי ה- '7 הסיניים. בעקרון הדרישות הן כאלה: (עם עדיפות לקנות טאבלט מחברה מוכרת) - צפייה בסדרות/סרטים בדרכים. - משחקים - אינטרנט - קריאת PDF וספרים אלקטרוניים. זהו בגדול. מה דעתכם על העסקה הזאת למשל? (אני לא מתמצא בדורות של הזוום) http://www.ebay.com/itm/MOTOROLA-XOOM-MZ600-32GB-WI-FI-3G-VERIZON-ONLY-10-1IN-rc-BLACK-/150889225928?pt=US_Tablets&hash=item2321b2dec8

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. היי! מטען רכב של GALAXY S2 / BLACKBERRY מתאים במתח ל HTC ONE X? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Forest14,

אתמול עברתי מאייפון 3G3 לחדש של סמסונג (גלקסי 3) . לא הצלחתי להגדיר את קבלת הדואר (שמגיע לאאוטלוק במחשב) כך שיגיע גם לסמרטפון. שאר הדברים עובדים יופי. אשמח לעזרה .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום לכולם, אני שוקל לקנות SGS3, ועכשיו ראיתי שכניראה יכריזו ב 11 לספטמבר על אייפון5, אני לא כל כך אוהב את מוצרי אפל, אני שונא את העובדה שהם נועלים אותי ואין לי שום חופש. שאני יכול לחבר את המכשיר רק למחשב אחד ועוד מגוון דברים מעצבנים, אז כניראה שאני לא אקנה את הבולשיטפון 5. אבל יש סיכוי שיורידו מחירים על SGS3 ? תודה

17. Started by barbar100,

שלום, קראתי את המדריך המצויין של רונן גרויסמן לביצוע ROOT בגלקסי 3(ואכן עבד מצויין). משום מה אין ברשת מדריך איך לעשות רום לגלקסי 3... ??? אפשר בבקשה הסבר קצר כיצד לבצע רום במכשיר(מדריכים לגלקסי 2 או 1 קיימים לא מעט - מפחד להסתכן איתם).

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מתלבט בין Ainol Flame לבין Nexus 7 Ainol Flame 155$ אחרי מיסים ושילוח לארץ Nexus 7 8GB 285$ אחרי מיסים ושילוח לארץ נקסוס היתרונות של הנקסוס שהוא כמובן שהוא מגוגל (עדכונים רשמיים) ,קהילת מפתחים גדולה, מוצרים משלימים. החסרונות של חוסר MHL/HDMI . Ainol Flame היתרונות 16GB , 5000MAh (וכמובן כל התכונות של ה Nexus) . החסרונות - חוסרתמיכהעתידי (עכשיויש 4.1 אבל בעתיד אף אחד לא מבטיח) , ובאגים וכו' (עדייןזה ספק סיני ) , חוסר GPS . כל היתרונות והחסרונות הנ"ל נוגעים אליי (לא אכפת לי שיש מעבד יותר טוב בנקסוס . אני במילא לא הולך לשחק איתו). השאלות שלי : האם יש סיכוי באיינול …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by d0s,

שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים