עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כן, הצלחתי לדפוק את המכשיר. עדכנתי פנימה את הרום של דוק 6.2, ומיד אחרי זה שמתי את הJPY עברית שהיה בת'רד השני, וכעת המכשיר אינו עולה, וגם אינו נכנס לריקברי מוד או דאונלוד מוד, אכלתי אותה סופית? טוב, זה נכנס בנס לריקברי מוד וביצעתי מזה שנמוך בחזרה לרום של פיילוט X. אז אין בריק. נא להסיר ת'רד.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד. הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל). כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך. עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר. הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת. אשמח לכל המלצה, גונן.

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by יהונתן,

היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש פלאפון מומלץ בעל התכונות הבאות: MP3 רדיו בלוטוס תמיכה בכרטיס microSD 2GB רצוי NOKIA לא גומר מהר את הבטריה ובמחיר שפוי תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by natan805,

האם ההבדל שלהם (למעט המסך שלא מעניין אותי בכלל) הוא גדול? לדוגמא:מצלמה,מהירות מעבד (האם מורגש או יהיה מורגש לפחות בעתיד?),תמיכה,תוספות חשובות שיש באחד המכשירים? הגלקסי 2 עולה 1500 והגלקסי 3 עולה 2000 מה שאומר שההבדל בינהם הוא 500 ש"ח ,השאלה האם התוספת הזאת משתלמת לטובת הGalaxy s3 ?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by RoNeN86,

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shgec,

שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה

10. אהלן, יש לי SIM של גולן טלקום. פלאפון SONY Xperia Arc S. הנקודה החמה לא פועלת לי. הנציגים בשירות לקוחות מטומטמים כי לא הצליחו לעזור. מה עושים?

11. Started by Sheik Yerbouti,

נא להכיר T-Mobile G1 או HTC Dream, המכשיר הסלולרי הראשון עם מערכת ההפעלה Android. [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] למי שלא יודע/שמע ANDROID הם חברה שנרכשה ע"י גוגל לפני כמה שנים במטרה לפתח מ"ה מבוססת לינוקס לסלולרים. היוזמה התפתחה לתאגיד של חברות (תוכנה, חומרה ושירותים) הנקרא Open Handset Alliance. ערכת הפיתוח (SDK) שוחררה לחופשי (כמעט לגמרי) לפני יותר משנה חינם, ומפתחים יכולים לשחרר ישומים למערכת כבר עכשיו. פרטים טכניים (מעבד/שבבים/מסך) עדיין לא יצאו רשמית אבל התמונות מדברות בעד עצמן, מקלדת qwerty מלאה, מסך מגע רחב (קיבולי כנראה), מכשיר דור שלישי עם WIFI ן- BT, עם GPS ומצלמה 3MP, מד תאוצה שיכול לשמש כמצפן. אינטגרציה מלאה עם שירותי גוגל (ללא MS E…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. כבר כמה ימים שהסנסה e250 שלי תקוע כשעל המסך מופיע הכיתוב Refresh Database וכל דבר שאני לוחץ עליו לא משנה כלום, כולל חיבור למחשב (שבכלל לא מכיר בו פתאום). ביצעתי יום לפני שזה נתקע עדכון קשוחה ואחרי העדכון הוא פעל בלי שום בעיה עד סוף היום, אז הכנסתי אותו לטעינה ולמחרת בבוקר הוא תקוע. למישהו יש רעיון ? או שעלי ללכת ישר לחנות ולבקש שיחליפו ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום יש לי טלפון אנדרואיד גרסא 4.2. הטלפון תומך בכרטיס microSD בגודל עד 32GB. קניתי כרטיס microSD 32GB, ואני מעוניין לאחסן עליו קבצים שהם מעל 4GB. ממה שהבנתי, ה-File System הדיפולטי שאנדרואיד מפרמט את הכרטיס איתו, הוא FAT32, ו-FAT32 מוגבל לגודל קובץ של 4GB. והשאלה שלי: אם אני אפרמט את הכרטיס ל-File System אחר ש-כן תומך בקבצים בגודל מעל 4GB, האם אנדרואיד(בגרסא שיש לי) תומך built-in ב-File Systems אחרים? ואם לא, יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by spiker,

המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה

16. Started by The Dom,

אני רוצה לעשות השוואה בין הפלאפונים: W850 N91 1)כבד יותר קל יותר 2)עיצוב יפה-גוף מתכת די מכוער 3)מצלמה 2 מגה פיקסל כנ"ל 4)מערכת הפעלה פתוחה מערכת הפעלה סגורה 5) איכות שמע- ?? איכות שמע מעולה יחסית לפלאפון 6)לא מנגן וידאו מנגן וידאו צריך עזרה בהשוואה בתקווה שN91 ייצא באורנג'. אני מתלבט בין 2 הפלאפונים בעיקר בין הפיצ'רים שלהם, זמן הבטריה שלהם.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by or7755,

למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?

18. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

19. עד 1000 ש"ח כעקרון, אפשר להזמין מחו"ל, ואפשר גם בארץ אבל צריך שיהיה חדש ומוצר אמין מאוד, ומכשיר שיהיה טוב למשחקים יחסית.. על מה תמליצו? הוא כרגע מחפש לקנות חיקוי של S4, אבל לדעתי לא ממש שווה לו.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by nisha,

שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_42.html מהמם!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by MichaelZ,

מצאתי כמה סרטונים מעפנים ביוטיוב שמבדרים שם בהודית או פורטוגזית. רואים שה-OTG עובד עם הטלפון שלי. מחברים אליו כל מיני כונני USB ואפילו עכבר אלחוטי והכל עובד. לא מראים אבל איך הגיעו לזה. אצלי לא עובד כלום. מדדי את המתח שיוצא לי מה-USB-C. אין מתח. ברור אז למה הטלפון לא יכול לזהות התקנים חיצוניים. לא מצאתי כלום בהגדרות. בפורום של הטלפון שלי יש את הת'רד הזה: https://forum.xda-developers.com/mi-a3/help/xiaomi-mi-a3-otg-capable-t3973121 התשובה ממש "עוזרת". אני לא רשום שם ואין לי כוח להירשם בשבלי לשאול, במיוחד אם "אין מצב". אבל אם מישהו יגיד לי פה ש-"יש מצב" אני אשקיע את הזמן, למרות שהייתי מעדיף לקבל את הכוונה פה. אם בשביל להפעיל OTG בטלפון שלי צר…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אהלן חברים, אני אנסה להבהיר קצת מה אני מחפש - אני צריך אפליקציה לקריאת קבצי PDF שיש בה את האפשרות לסמן מילים ע"י לחיצה כפולה או לחיצה ארוכה (כמו שיש באקרובט רידר למשל) אבל שלא עובדת במסך מלא, ויש גישה מיידית לתפריטי הגלילה של הפלאפון/טאבלט. מדובר ד"א במערכות הפעלה של אנדרואיד. אם מישהו מכיר אני אהיה אסיר תודה! :jump:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הסמארטפון הראשון עם שבב Snapdragon 888 כבר כאן - והמחיר ההתחלתי שלו נמוך מהחזוילכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.