גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אנשים, תגידו איך אני מעלים את הפס כותרת הזה מהאפליקציה? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20835066.png תודה, שחר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט לגבי קניה של אחד המכשירים האלו. קראתי עליהם הרבה ולא הבנתי מה טוב יותר, כל אחד היתרונות והחסרונות שלו. מה דעתכם? אולי מכשיר אחר שלא חשבתי עליו?
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
הנושא נערך עקב המלצה על מכשיר אחר - תגובה #5 שלום, אני מתכוון לקנות את המכשיר בארץ או להזמין אותו מחו"ל. 1. שאלתי את handtec על תמיכה בתדר 850 בדור ה-3 במכשירים שהם מוכרים (אני בגולן טלקום שנודדת על סלקום) ונאמר לי - The HTC Sensation and Sensation XE both support 850 on 3G network. למרות שהתדר הזה לא הופיע בהרבה מפרטים שקראתי ובמפרט באתר, אני מניח שאפשר לסמוך על התשובה הזאת. בארץ אני עדיין מחפש דגם שעובד בתדר הזה. האם כדאי לשאול את handtec דברים נוספים לגבי המכשיר? אני מסתמך על מידע מאתרים שונים, ואם הם מוכרים דגם מסויים שתומך בתדר הזה, יכול להיות שאקבל מכשיר עם מפרט שונה. 2. מאחר וזה הסמארטפון הראשון שלי, נושא העדכונים לא מוכר לי. במידה והמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
motorola הוציא את הסדרה החדשה של droid ביניהם היה את הrazr m רציתי לדעת עם מישהו יודע עם הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ? ועוד שאלה האם כדאי לקנות את הhtc desire x ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי רום על הגלקסי 3 שלי P: ומה שקרה זה שהטלפון עובד אבל כל נגיע שלי קופצת הודעה "התהליך android.process.acore עצר" ואני ממש בלחץ P: אני לא יודע מה לעשות, הטלפון חדש מהניילון P:
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי מכשיר זול (גג 1000 ש"ח), עם ערכי sar נמוך ומצאתי שלושה מעניינים: 1. Samsung Galaxy Y S5360 קראתי ביקורות והרבה כותבים שיש לו סוללה די חזקה וספיקר קצת חלש, זה נכון?? (ספיקר טוב חשוב לי מאוד!!) 2. [table][tr][td] Samsung GT-S6102 Galaxy Y Duos [/td][/tr][/table]העלות שלו- 1000 ש"ח שזה הגג שלי... באמאזון מצאתי אותו ב700 ש"ח, אבל אין לי נסיון בקניית פלאפונים מחו"ל, האם זה משתלם?? 3.[table][tr] [td] LG Optimus One P500 [/td][/tr][/table] פחות התלהבתי כי המכשיר הקודם שהיה לי הוא LG ודי איכזב:\ אופציה נוספת: קיבלתי עליו המלצות: samsung galaxy s5570i pop plus אבל לא מצאתי את ערכי הSAR שלו... עוד דבר קטן- חשוב לי שיהיה מקום גדול להדעות ולרשימת אנשי קשר, בפל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אכן הופתעתי מהמחיר בסופו של דבר http://www.clove.co.uk/htc-desire-x מסך IPS, גדול פיזי טוב לטעמי, מספיק RAM וROM וכרטיס זכרון, אחריות של HTC, איכות בניה, ICS ויקבל עדכון לJB, עברית מלאה. נראה לי כמו מכשיר מצויין למי שלא רוצה מכשיר ספינת דגל 4.7" ב3K+ http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php http://www.engadget.com/2012/08/30/htc-desire-x-hands-on/ חסרון- אין תמיכה מלאה בפלאפון\הוט מובייל בגלל התדרים דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת ^^^ הטאבלט מיועד לאישה מבוגרת שמתכננת רוב הזמן לקרוא ספרים דיגיטליים שהיא מורידה באינטרנט ולכן המסך חייב להיות איכותי ככל האפשר ומעט גלישה באינטרנט. משחקים/סרטים לא יהיו. לא משנה לי אם לקנות בארץ או מחו"ל. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 23 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2012/9/5/3293146/nokia-lumia-920-hands-on-photos-video נראה מכשיר מאוד מרשים ויפה. מצלמה איכותית + מסך מעולה + טעינה אלחוטית + אפשרות להשתמש במסך מגע גם עם כפפות + Nokia Maps + איכות חומרים מעולה + מפרט עדכני. לטעמי המכשיר נראה יפיפה בצבע צהוב. שונה מאוד מעדר מכשירים בצבא שחור/כסף/אפור.
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ONE X מיבואן רשמי TOUCH GROUP אני רוצה להתנסות ב GALAXY S3.נרכש לפני חודש ושבוע, נפתח והתחיל שימוש רק לפני בערך שבוע בלבד.מישהו רוצה החלפה אחד על אחד?סיבה: אני אוהב לנסות מכשירים, קל וחומר תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-