עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Kickapoo,

אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  4. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by EQliz24,

שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  7. מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אנטי-פסטו,

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by LIRON5721,

סירטון שמראה את העמידות של הS4 זה גרסה מיוחדת של S4 ?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sgsg,

היי, יצאה מפת סימון שבילים חינמית (פתוחה) שניתנת להפעלה על אנדרואיד, למי שמעוניין. את המפה אפשר להפעיל עם Orux Maps בכל מכשיר. הורדה מכאן: https://github.com/HarelM/maperitive-rulesets/tree/master/IsraelHiking#create-israel-hiking-map-similar-to-israel-trails-committee-itc לפני ההורדה, תוכלו לראות את המפה באתר הזה: http://osm.org.il/Israel%20Hiking/IsraelHikingMap.html

• 3 תגובות
    • 32.4k צפיות
  14. Started by yaron881,

ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.

18. Started by House M.D.,

היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by hadarelk,

שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by morbidangel,

שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. היי לכולם, ניסיתי להוסיף פרסומת לאפליקציה והאפליקציה קורסת בהפעלה הראשונית. הוספתי את הSDK - googleadmobadssdkandroid [LEFT]package com.example.banner; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.LinearLayout; import com.google.ads.*; public class BannerExample extends Activity { private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); // Create the adView adView = new AdView(this, AdSize.BANNER, "a1518d796c04d6b"); LinearLayout layout = (LinearLayout)findViewById(R.id.mainLayout); // Add the adView to i…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי, אני מחפש SGS3 וראיתי שיש גירסאות שונות Sprint AT&T T-Mobile ... לא הבנתי מזה אומר. רק באתרים של חו"ל זה מוזכר ובארץ בכלל לא ראיתי הזכרה לזה. אפשר הסבר מזה ואם אני קונה מחו"ל איך זה משפיע עליי ? מזה אלו ? http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=5606621%2C+5606803%2C+5715837_&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q353630363632312c20353630363830332c20353731353833375f~~ncabcat0800000%23%231%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n יש שם 3 גירסאות של S3 במחיר מוזר ... יש לכם הסבר ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by iliagildin,

שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?

24. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Illectronic,

היי, קראתי בדיוק על ה-chromecast של גוגל ורציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו דומה שבנוסף יוכל לשדר ממחשב סרטים באיכויות גבוהות. כלומר חוץ מחיבור טאבלטים/טלפונים שאני אוכל לצפות בטלויזיה בתכנים מ-2-3 מחשבים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים