גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.
- 

- 4 תגובות
 - 790 צפיות

- 

- 

שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...
- 

- 8 תגובות
 - 913 צפיות

- 

- 

שלום אני לא בטוח שזה הפרום הנכון אבל הנושא לא מתייחס רק לאנדרואיד או רק לאייפון אני טס היום לחול ואחי מחכה לי בחול עם מכשיר LG G4 אני כרגע עם אייפון 4S ואני רוצה להעביר את כל היסטוריית השיחות שלי לאנדרואיד אבל אני לא יהיה עם האייפון כי הוא נשאר בארץ לסנכרון אני מחפש דרך להעביר את הקובץ של הדאטה בייס לדרייב או משהו בסגנון ואז להפעיל אותו באנדרואיד אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה,זה יעזור לי מאוד תודה
- 

- 10 תגובות
 - 20.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היצרנית היפנית משיקה את אחד ממכשירי הביניים היותר מעניינים שראינו בתקופה האחרונה, והוא מוותר באופן די מפתיע על שירותיה של קוואלקום לטובת המתחרה הטאיוואנית הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-סוני-הוא-מרהיב-וגם-מה/
- 

- 8 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום חברים אני כבר לא מעודכן בתחום כמו פעם, מחפש פלאפון לאמא עד 1000 ש"ח, כיום היא עם iPhone 4 ישן שכבר לא זז ומתחיל לעשות צרות. אין בעייה גם להשתמש בחצי מהתקציב אם יש משהו טוב. שיהיה עמיד סוג של, כלומר לא יתפרק מכל נפילה. מלבד זאת, אין דרישות מיוחדות.
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)
- 

- 0 תגובות
 - 624 צפיות

- 

- 

הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.
- 

- 0 תגובות
 - 790 צפיות

- 

- 

היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.
- 

- 0 תגובות
 - 898 צפיות

- 

- 

על מה אתם ממליצים? היחידה שיצא לי לנסות זו WAZE ומשם מה בכלל לא אהבתי אותה.
- 

- 21 תגובות
 - 3.3k צפיות

- 

- 

היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…
- 

- 0 תגובות
 - 769 צפיות

- 

- 

אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות
- 

- 2 תגובות
 - 788 צפיות

- 

- 

בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.
- 

- 1 תגובה
 - 766 צפיות

- 

- 

ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד
- 

- 4 תגובות
 - 942 צפיות

- 

- 

מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...
- 

- 1 תגובה
 - 953 צפיות

- 

- 

- 

- 1 תגובה
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

- 

פרטים בכותרת. שיהיה איכותי ויחסית זול. תודה
- 

- 22 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

הי קניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי. אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדית איך מורידים?מאיפה? תודה לעוזרים
- 

- 10 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.
- 

- 3 תגובות
 - 869 צפיות

- 

- 

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...
- 

- 2 תגובות
 - 782 צפיות

- 

- 

מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
- 

- 5 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836 שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?
- 

- 11 תגובות
 - 2k צפיות

-