עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

כמה שיותר פולי מגביה את הווליום?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shaks,

קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי אייפד חדש 64ג"ב , אני רוצה להשתמש בו לצורך קריאת מסמכי PDF , יש הרבה תוכנות מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות E-Book ונתקלתי בכל מיני דגמים ברשת כגון: Kindle וBookware. מישהו נתקל בהם או מכיר סוגים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני יקנה. תודה. לינק ל Kindle http://www.tgspot.co.il/gadgets/amazon-kindle-dx/ לינק לBookware http://www.tgspot.co.il/gadgets/bookware-hebrew-ebook/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by hocohen,

מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kukishin,

חשובה לי העמידות לטווח ארוך, מצלמה טובה, ושמע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Super Sonic,

נתקלתי בזה ממש ליפני זמן קצר והאמת שאני סקפטי למדי,אמיתי או לא?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, יש לי אייפון שנקנה בVMOBILE, והם לא מספקים אחריות, אז בעיקרון המכשיר אמריקאי. שמעתי מכמה מקורות שחלק מחברות הסלולר מספקות אחריות יצרן לאייפונים, גם לאייפונים שלא נקנו מהן, בתנאי שאתה לקוח שלהן. האם מישהו קיבל אחריות יצרן מאחת החברות? (בחינם) תודה :-)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by danni2012,

שלום אני סטודנט במדעי המחשב ,ברשותי Nokia פשוט במחיר של 200 ש"ח. ללא מצלמה ורק בשביל שיחות יוצאות ונכנסות. טוב ניגש לדוגרי: אני מתלבט אם לקנות סמארטפון או אייפון או להישאר עם הטלפון שלי כיום שלא עושה לי בעיות. בתור סטודנט ובתור אחד שהמכשיר הכי מתקדם שלו היה LG KU990 שהלך קפוט לאחר מספר נפילות. הייתי רוצה לדעת כמה שימושי הסמארטפון עבורכם ומדוע קניתם אותו ולא נשארתם עם המכשיר הטוב והישן. אני מנסה להבין במה יעזור לי להוציא 2000+ על טלפון ולא על נייד. האפשרות הכי טובה שעבורה אני מוכן לקנות סמארטפון זה כדי לתכנת עבור הIOS או אנדרואיד. כמה שזה ישמע ;D שמרני ,אני אוהב מכשירים פשוטים שפשוט עושים את העבודה. אין לי פחד להתעסק עם מערכות הפעלה ואני גם אוהב את זה אבל רואה את זה כדבר מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות: א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה? ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות: איזה הגדרות אני אמור לבחור? אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן)) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. מעוניינים להתחדש בטאבלט עדכני ובמחיר סביר? הכירו את ה-Teclast X98 Pro, שמצוייד בשבבי הדור חדש של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-החדש-של-teclast-מקפיץ-אתכם-אל-עולם-ה-14-ננ/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by com,

אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס WIFI דרך USB, בכל פעם שאני מחבר אליו את האייפון 4 שלי, הוא מפסיק לעבוד. אני צריך לנתק את האייפון, להוציא את הכרטיס ולהחזיר ואז חוזר האינטרנט... בדיוק כמו כאן: https://discussions.apple.com/thread/3818589?start=0&tstart=0 האם מישהו נתקל בזה פעם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…

25. עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים