עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eins,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה

4. Started by Esti Shi,

היי, רציתי לשאול לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות: מחשב נייד "15.6 Toshiba Satellite L50-B-236 [https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15241. הכל נראה לי בסדר.. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by karpad,

http://www.engadget.com/2007/06/14/cowons-iaudio-7-packs-8gb-of-flac-on-flash/ - נפחים: 4 ו 8 גיגה - מסך: 1.3 אינצ' - פורמטים: MP3 WMA FLAC Ogg WAV ASF - פורמט וידאו: Xvid - רדיו FM/AM - סוללת Lithium-Polymer שתספק 60 שעות נגינה - USB mass storage device (דראג אנד דרופ) - ממשק פס הגלילה שמוכר לנו מiaudio 6 מחירים מעורכים: 8GB - ~$246 4GB - ~$182

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shlomom,

שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dreamlogic,

אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xMoniT,

כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rico,

שלום לכולם, ראיתי שמוכרים DOK" - Disk On Key" עם Micro USB , נשמע חביב. מעוניין לרכוש אחד, האם המכשיר Galaxy S4 תומך בקלט OTG ? שאם מחברים את ה- Micro USB למכשיר אז יהיה התחברות? איך אפשר לבדוק? תודה למידע חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם עוד שבועיים אני יורד לאילת ורציתי לקנות בבאג אילת או בקיי אס פי ,מכשיר סמסונג אס 2. הסיבות הם חיסכון של המע"מ , פריסה של תשלומים וצבע לבן ללא תוספת מחיר. השאלה האם החנויות האלה אמינות במכירה של מכשירים סלולארים? תודה שחר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

כמה שיותר פולי מגביה את הווליום?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by edgottlib,

מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחד מדגמי הביניים העוצמתיים והמשתלמים ביותר של שיאומי עשוי להישאר בלעדי לשוק ההודי והסיני לכתבה

21. אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה מאחר ואני יודע כבר איזה מכשיר אני רוצה לרכוש (נקסוס 6P) אבל כרגע אני מחפש את החנות שממנה ארכוש אותו. עד היום קניתי את המכשירים שלי מVMOBILE שאת המכשירים שהם מייבאים והם אלה שנותנים את האחריות עליהם לא היתה בעיה לבצע רוט (וגם לא היה צורך להסתיר את זה). הבעיה שלי כרגע שאין להם במלאי את דגם ה-64 ג'יגה בכלל ובצבע שחור שאותו אני רוצה לרכוש בפרט. מתייעץ איתכם פה כדי לבדוק האם יש עוד חנויות כמו VMOBILE שאיתם אוכל לבדוק את המלאי. חשוב שהם לא מבטלות אחריות בביצוע רוט באופן מוצהר ומנסיונכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by boazj,

הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה

24. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים