עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xMoniT,

כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by J0n1,

שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-shield-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-lollip/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעוניינים להתחדש בטאבלט עדכני ובמחיר סביר? הכירו את ה-Teclast X98 Pro, שמצוייד בשבבי הדור חדש של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-החדש-של-teclast-מקפיץ-אתכם-אל-עולם-ה-14-ננ/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by com,

אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hp,

שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by urich,

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by VanGuard,

אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיפשתי איך לעשות את זה מספר שעות ולא מצאתי. אני צריך דרך לגרור את התמונות בגלריה לפי סדר מסויים. בדיוק כמו בווינדוס ואייפד. להיכנס לגלריה ללחוץ לחיצה ארוכה על אחת התמונות ובתוך אותו אלבום ואותו תיקייה להזיז את התמונה למיקום אחר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by trlk,

מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eins,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שבביה של חברת Mediatek מבצעים קאמבק קטן ה-Mi Play, עם עיצוב שכנראה ישמש גם את ה-Redmi 7 המתקרב לכתבה

22. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pr0Xy,

אין צורך במילים- תסתכלו בעצמכם. גם לא השוואה נורמלית וגם נתונים שגויים. בושה לידיעות אחרונות. בואו פשוט נשווה סלולרי 4 אינץ' מ2008 ונסגור עניין.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Esti Shi,

היי, רציתי לשאול לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות: מחשב נייד "15.6 Toshiba Satellite L50-B-236 [https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15241. הכל נראה לי בסדר.. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by -LosNir-,

שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים