גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
BT יהיה יתרון אפשר להסתדר בלי.. עברית לא חובה נטו שיוציא ויקבל שיחות ומסרונים. הזמנה מחול באה בחשבון בדיוק כמו קניה בארץ..
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מגנים שמצאתי ב EBAY: http://www.ebay.com/itm/Tyre-Silicon...item3f1b2cbb71 http://www.ebay.com/itm/NEW-Otterbox...item3cca1b08f2 http://www.ebay.com/itm/SGP-Neo-Hybr...item3f1bbf07f1 http://www.ebay.com/itm/NEW-Black-Ru...item19d41286b1 אני צריך מקסימום הגנה מינימום גודל! שמעתי ש-otterbox הוא ממש טוב.. מה שמצאתי מקורי? עדיף לקנות בארץ? תודה מראש</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מספר שאלות: 1. איך ניתן לשלב טקסט (בעברית) באפליקציה של יותר משורה אחת? עד עכשיו השתמשתי בTextView... איך אני מגדיל אותו ליותר משורה אחת? 2. מה הדרך הכי פשוטה ליצור גלילה של תמונה (או יותר מתמונה אחת), זאת אומרת שניתן לגלול אותה מעלה ומטה? (אם יש קוד לדוגמה אשמח לראות אותו) 3. תודה לעוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סוללה לגלקסי 2 התברר לי שיש סוללה מקורית שמחירה גבוה מלא מקורית למשל http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=11526 http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=12243 האם יש הבדל ביניהם ובמה זה מתבטא?
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש ברכב טלפון קבוע של חברת מוטורולה מדגם m990 שנרכש מחברת סלקום. לפני כחודש אבא שלי עבר לחברת אורנג' ורציתי לדעת איך אוכל להחליף את הסלקום נויגייטור בתוכנת הניווט של אורנג' (אורנג' gps) שניהם של חברת טלמפ. תודה רבה לכל העוזרים!v
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני עובר לגור באנגליה עוד כחודש וחצי והגעתי למסקנה שפלאפון סמארטפון יעזור לי (משתמש כרגע בנוקיה X3) אני מחפש טלפון שיהיה נוח לראות בו מפות ואפליקציות שימושיות. בבקשה רק לא אייפון... סאמסונג נשמע לי טוב אבל אני חושב שנגיד גאלקסי S2 הוא מתקדם מדיי בשבילי.. יש פלאפונים שפחות ממנו ועדיין יענו לי על הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט לא צריך משהו "מפוצץ" אלא להסתפק במועט בגדר הצרכים.. תודה ושבוע נהדר!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. לסבא שלי יש בעיה בעיניים, בעקבותיה נורא קשה לו לראות. הוא איש שצריך לקרוא כל היום, וכמובן שבמצב הנוכחי - זה מאוד קשה לו. לשם כך בניתי לו מערכת שמורכבת ממסך גדול (32") שמחובר למצלמת וידאו. הפתרון עובד, אבל חשבתי שיהיה לו הרבה יותר נוח עם טאבלט (אפשר לחבר גם אותו, אבל אפשר גם להשתמש בנפרד). מכיון שאני צריך את זה למטרה הזאת בלבד - אני מחפש מכשיר מאוד ספציפי - הנתונים ש(נראה לי ש)אני צריך: רזולוציית מסך גבוהה מצלמה אחורית איכותית חיבור HDMI או חיבור כלשהו לטלוויזיה. אודה למי שיוכל להמליץ לי על טאבלט כזה במחיר זול (לא אכפת לי גם להזמין מסין, DX או EBAY, העיקר שיהיו לו את הנתונים הללו). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-