גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות את הסמארטפון הראשון שלי התקציב שלי הוא 200 עד 250 דולר. והדרישות העיקריות שלי מהמכשיר הם גלישה בפייסבוק וב whatsapp שימוש יחסית אינטנסיבי בGPS ומצלמה קידמת באיכות יחסית טובה. אני כרגע מתלבט בין Newman N1 ל Sony Xperia sola את שניהם אני יכול לקנות פחות או יותר באותו מחיר. התלבטות שלי הוא עם המסך של הסוני לא יהיה קטן מדי עבורי? למי בין שני המכשירים יהיה עדכוני תוכנה עתידים ותמיכה יותר טובה מהקהילה? והאם יש לכם הצעות אחרות לפלאפונים ? תודה רבה מראש חיים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אשמח לדעת מה הן ההגדרות לגלישה באינטרנט עם סים של הוטמובייל שקניתי לאחרונה ורציתי לעשות בו שימוש במקום USIM של סלקום, ממנה גם קניתי את הנטסטיק. דרך אגב, אני מחוייב בסלקום על 125 ש"ח בגלל הסים ולמרות שאין לי כלל סמארטפון או שימוש בדור 3 של אינטרנט מעבר לזה שעם הנטסטיק וגם אז, אחת ליומיים שלושה. לצערי, שילמתי במהלך השנתיים ים כסף על שירות שלא הייתי זקוק לו ממש וכשעלו כל החברות הקטנות והמוזלות, חשבתי לבצע שינוי. אציין ידוע לי כי הנטסטיק םתוח לכל הרשתות וזיהה באמצעות התוכנה שלו את הרשת וכתב לי HTO MOBILE מה עושים? מה הן פקודות החיוג לאינטרנט *99# כמו של סלקום כי זה לא עבד או שיש אחרות? ומה APN האם זה 610 או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון לא יקר וטוב מצאתי 2 טלפונים שעונים על הדרישות שלי ו במחיר כמעט זהה טלפון סלולרי Galaxy W i8150 Samsung או Samsung S Advance I9070 איזה עדיף? אולי קישור הבא יכול לעזור להמלצה http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-GALAXY-S-Advance,Samsung-GALAXY-W/phones/6873,6098 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-