גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות אייפד או טאבלט ורציתי שתכוונו אותי לבחירה יותר נכונה .. קודם כל מה עדיף לקנות אייפד או טאבלט , השימושים שלי הולכים להיות לרוב גלישה , צפייה בסדרות , קריאה בזמן נסיעה וכו' מבחינת נוחות ועדיפות מה עדיף לי ? מישהו אמר לי שאייפד יותר נוח לשימושים אלה זה נכון? וכמובן יש לי את ההתלבטות במידה ואני קונה אייפד רציתי ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15570 הבעיה היא שהזיכרון הוא רק 16 ג'יגה וזיכון כפול עולה 500 ש"ח יותר ... אבל באופן כללי האייפד הזה הוא טוב ? ובמידה ואני קונה טאבלט אני רוצה ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15831 - טאבלט של asus שאני לא יודע איך הוא והם איך בטאבלטים לבין http://ksp.co.il/?uin=16879 טאבלט של סמסונג . מה עדיף לי ? אולי בכלל…
-
- 13 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת ^^^ הטאבלט מיועד לאישה מבוגרת שמתכננת רוב הזמן לקרוא ספרים דיגיטליים שהיא מורידה באינטרנט ולכן המסך חייב להיות איכותי ככל האפשר ומעט גלישה באינטרנט. משחקים/סרטים לא יהיו. לא משנה לי אם לקנות בארץ או מחו"ל. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 23 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אפשר להביא אחד כשהוא פתוח ובכיס שלי? אפשר כשהוא סגור? אפשר להביא חמישה? איפה הגבול? אני יכול להביא הרבה אייפונים ולהצהיר במכס?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. היום אני טס לקליפורניה לחודש וחשבתי אם אני כבר שם אולי ארכוש לי את האייפון החדש (:. (לא חובב אבל המחיר מפתה) האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לחפש כשאני בחנות? SIM FREE גרסאות כלשהן מיוחדות שעובדות בארץ. וכשאני מגיע לארץ, יש לכם טיפים כלשהן לעבור את המכס בשושו? תודה רבה, שחף.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלתי לגבי מגן לגלקסי 3 שעליה קיבלתי תשובה מפורטת - תודה. האם יש תופסן לרכב שניתן לתפוס בו את הגלקסי 3 יחד עם הכיסוי של otterbox defender?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי גלקסי 3 - שמתי שעון מעורר המכשיר נכבה אך היה טעון (היה מחובר לחשמל) להפתעתי גילתי שהשעון מעורר לא מצלצל כשהמכשיר כבוי. בעוד שבכל מכשיר נוקיה ישן ופשוט הדבר כן עובד בזמן שהמכשיר כבוי. ניסתי מספר אפליקציות של שעון מעורר ואף אחת לא נותנת מענה. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אופציה שהשעון מעורר יצלצל כשהמכשיר כבוי?
-
- 9 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום! אני טס עוד חודש לברצלונה וחשבתי לקנות שם פלאפון. מישהו מכיר חנויות בברצלונה שיש להם גם אתר אינטרנט עם מחירים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר במחיר של כ- 1500 ש"ח. רציתי לדעת מי מהשניים האלו טוב יותר: Sony Xperia sola או Sony-ericsson Arc S האם יש מכשיר אחר במחיר שעדיף על שתי האופציות האלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
איזה הגדרות לשנות?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי רעיון נחמד משחק אבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסות הקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתח ברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום? יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-