עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AmitDanan,

איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zohar678,

האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  3. http://www.bhphotovideo.com/c/produc...c_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/produc...dle_white.html מה עדיף/ממולץ? מבחינת חומרה שם אחריות אמינות וכו.. ***קונים לי אותו מארה"ב***

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by m1ke,

קבלו אחלה דבר, שיחות לסלולאר ב15אג' לדקה ישירות מהאנדרויד שלכם: א) הרשמו ל sipme.me. ב) הורידו והתקינו sipdroid מהמארקט. ג) קנפגו את sipdroid בהתאם לפרטים שנשלחו אליכם בSMS (כדי לשלוח סמס כנסו לפאנל הגדרות באתר של sipme.me ובחרו שלח בשדה של השימוש בציוד אישי). שימו לב שהקידומת צריכה להיות 078 ולא 97278 כמו שרשום באתר. ד) בטלו את כל הקודקים פרט ל PCMU ו- PCMA בהגדרות קודקים. *תתחילו לעשות שיחות מדריך קצת יותר מפורט: http://tinyurl.com/2vkvade ואתר של סיפמי: http://sipme.me *כמובן לאחר שטענתם את החשבון בכסף.

5. Started by liav25,

שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. תודה.

10. Started by iluxa1,

מקלדת ומחשב ביחד! המעבד אטום של אינטל 1.6 SSD 16 גיגה כמו מקלדת רק עם מין מסך מולטי טאץ בצד מערכת הפעלה של וינדוס XP ועם מלא יציאות לטלוויזיה!

11. 1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by dani44,

קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. עדיין לא הספקנו להסדיר את הנשימה מרגע השקתו של ה-Vivo NEX, והנה מגיע מכשיר חכם נוסף מהמזרח הרחוק שמאתגר את המושגים הטכנולוגיים אליהם התרגלנו לכתבה

18. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה באיפוד טאצ. הוא כרגע מושבת / לא פעיל, אני מנסה להדליק אותו בכל דרך אפשרית ושום דבר לא קורה. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי, HOME, שתיהם ביחד- ושום דבר לא קורה. האיפוד לא מגיב. ניסיתי גם לחבר אותו למטען וגם למחשב דרך הכבל ולא קורה כלום. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח למענה בן

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  20. מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ibnsmc,

שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.

22. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mantis,

אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by sharpsharp,

שלום מעוניין לכתוב אפליקציות לטלפון סלולרי. בשפה java/ לפי מה שראיתי יש את ה J2ME שמיעד לפיתוח אפליקציות לסלולרי. מספר שאלות: 1. האם זה מיועד רק לטלפונים שמרצים סימביאן או גם לאנרואיד? (או כל מערכת הפעלה אחרת) 2. אם אני רוצה להשתמש במינימום גרפיקה האם ה SDK הרגיל מספיק? 3. במידה ואני מעוניין לכתוב אפליקציות שנראות ממש טוב, כמו לN95 או לטלפונים חכמים מתקדמים אחרים. אילו חבילות יש שאוכל להשתמש בהם. 4. האם האםליקציה שאני כותב תלויית טלפון או מערכת הפעלה? 5. הורדתי Wireless Toolkit 2.5.2 עם האימולטור שיש בו, הוא נראה דיי דומה לטלפונים ישנים ולא חכמים וכך גם הגרפיקה, האם כשאני אשים את האפליקציה בטלפון חכם מתקדם אראה את האפליקציה טוב יותר? והאם אתם מכירים אימולטור שמראה טוב את …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.